29 Temmuz 2013, Pazartesi 09:12:31

"THY'DE UÇAK SIKINTISI VAR"

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir iftar davetinde yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları'nın uçak sıkıntısı çektiğini iddia etti.
  • Biraz da özel havayolu şirketlerine teşvik verin de onlar da kazansınlar. AHL den İstanbul-Ankara arası hem Onur istiyor hemde atlas ama thy rakip mi istemiyor yoksa siyasi meselelerden dolayı SHGM mi izin vermiyor bilmem.
  • Politikaci dedigin : Cok sey söyler ama hic bir sey anlatmaz !!!! Kalkinma Bakanligi cok önemli bir kurum, ve Sayin BAKANIMIZ cok ama cok önemli seyler söylemis....BRAVO !!!!!
  • Ya bu şirket ihale kanununa tabii değil, personel alımlarında da değil. Gerekçe özel şirket olması. Doğrusu da bu. THY devlet mevzuatına yönetilmez. Peki halka açık bir şirkette bakana ne oluyor. Her hattın ekonomikliğine bakılır, ona göre uçulur veya uçulmaz. Uçulması ekonomik olmayan hatta devlet uçulmasını istiyorsa sübvansiyon yapar. Ama talimat veremez. Yoksa borsada hisse alan yatırımcıyı zarara uğratır. Bakan bile olsa herkes haddini bilmeli.
  • uşak havaalanına da en kısa süre uçuş bekliyoruz yoksa hava yolunun halkın yolu olması sözleri boşa mı söylendi biz uşaklılar havaalanı imkanı varken kullanamıyoruz bunu
  • sıkıntı derken herhangi bir yerde sıkıntımı var thy ile ilgili ben duymadım?
  • Turkuaz,saga,sky.Müflislerin uçaklarını bünyenize alsaydınız ya dostum!Kocaeli vekillerine de bu söz söylendikten sonra Kastamonu,Bingöl ve Şırnak a sefer koyuldu!
  • Ülkemizde uçak sıkıntısı mı yoksa pilot sıkıntısı mı var ?

Bakan Yılmaz, 12 Temmuz'da Bingöl Havalimanı'nı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la hizmete açtıklarını hatırlatarak, İstanbul-Bingöl seferlerinin başladığını kaydetti.

THY'deki uçak sıkıntısının giderilmesiyle sefer sayılarının arttırılacağını ifade eden Yılmaz, "Türk Hava Yollarında biraz uçak sıkıntısı var. Sipariş vermiş durumdalar ama dünyada uçakların bitirilmesi ve teslim edilmesi biraz zaman istiyor. Önümüzdeki aylarda peyderpey uçaklarını teslim aldıkça THY sefer çeşitlerini arttıracak, bizler de bunların takipçisi olacağız" diye konuştu

"THY'DE UÇAK SIKINTISI VAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Özeller Ne Olacak ~ 11 yıl önce
Biraz da özel havayolu şirketlerine teşvik verin de onlar da kazansınlar. AHL den İstanbul-Ankara arası hem Onur istiyor hemde atlas ama thy rakip mi istemiyor yoksa siyasi meselelerden dolayı SHGM mi izin vermiyor bilmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek Politikaci ~ 11 yıl önce
Politikaci dedigin : Cok sey söyler ama hic bir sey anlatmaz !!!! Kalkinma Bakanligi cok önemli bir kurum, ve Sayin BAKANIMIZ cok ama cok önemli seyler söylemis....BRAVO !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ya bu şirket ihale kanununa tabii değil, personel alımlarında da değil. Gerekçe özel şirket olması. Doğrusu da bu. THY devlet mevzuatına yönetilmez. Peki halka açık bir şirkette bakana ne oluyor. Her hattın ekonomikliğine bakılır, ona göre uçulur veya uçulmaz. Uçulması ekonomik olmayan hatta devlet uçulmasını istiyorsa sübvansiyon yapar. Ama talimat veremez. Yoksa borsada hisse alan yatırımcıyı zarara uğratır. Bakan bile olsa herkes haddini bilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani halkın yoluydu ~ 11 yıl önce
uşak havaalanına da en kısa süre uçuş bekliyoruz yoksa hava yolunun halkın yolu olması sözleri boşa mı söylendi biz uşaklılar havaalanı imkanı varken kullanamıyoruz bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıkıntı ~ 11 yıl önce
sıkıntı derken herhangi bir yerde sıkıntımı var thy ile ilgili ben duymadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Turkuaz,saga,sky.Müflislerin uçaklarını bünyenize alsaydınız ya dostum!Kocaeli vekillerine de bu söz söylendikten sonra Kastamonu,Bingöl ve Şırnak a sefer koyuldu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak mı pilot mu? ~ 11 yıl önce
Ülkemizde uçak sıkıntısı mı yoksa pilot sıkıntısı mı var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000