20 Ekim 2014, Pazartesi 00:17:52

THY'DE TÜM SİSTEM ÇÖKTÜ

Türk Hava Yolları'nın (THY) bilgisayar sisteminde akşam saatlerinde meydana gelen arıza nedeniyle yolculara biniş kartları ve koltuk numaraları verilemiyor.
  • En kral checkin sistemi troyadır. Ne atlas ne pegasus. Sistem hataları olağandır. Dünyanın her yerinde aksilik olabilir.
  • Birazda torpilsiz adam çalıştırın işini düzgün yapsın böyle yürümez
  • Airporthaber'in zavalli camur atanlari... hepinize aciyorum. Dunyada onbinlerce insanin ekmek yedigi bir sirketi karalamak ne kadar ayip! Gidin siyasetinizi baska yerde yapin. Bana ekmek veren karnimi doyuran sirkete laf ettirmem.iyisiyle kotusuyle kabin kokpit teknik tgs vs. Bu sirketten ekmek yiyor. Hakkinin gasp edildigini dusunen hakkini baska yerde arasin. Simdi toz olun gozum gormesin!
  • sıstemın 2 saat sonra duzeldıgı haberi neden yok amacınız nedir anlamak zor
  • yandaş şirket elinde olan sistem bu kadar olur kimse kusura bakmasın. Biz de bu iktidarın adamıyız ama bazı gerçekleri görmek lazım.
  • Dünya üzerinde kusursuz olan ne sahis vardır ne de şirket. Olabilir böyle şeyler fakat buradaki sıkıntı yedek bir sistem olmaması. Yani birşey bozulunca senin onlemin yoksa ayvayı yedik. Yoksa kimse insan eliyle yapilan birşey bozuldu diye laf edemez.
  • Kimsenin artık kullanmaya tenezüül etmediği, komut ezberlemeye dayalı çağ dışı troya sistemi olduğu sürece daha çok maruz kalır thy böyle arızlara. Bazıları sistemin nedense !! değişmesini istemediği için bunun faturasını personel ve yolcular çekiyor. Fosilleşmiş, yeniliğe açık olmayan yöneticiler başka sistem gelirse bize muthaç kalmazlar mantığı ile bu 30 senelik programı bile bile değiştirtmiyolar.
  • Hayır o değilde bir sistem arıza yapamazmı.hiç bir şekilde bozulamazmı.bu kadar boş muhabbet olur mu.iki dakika da koca şirketi karalamak bu kadar kolay mı.kul yapısı mutlaka arıza olur en iyi şekilde bu arızayı en az rahatsızlık vermeden atlatabiliyorsa demek ki görevlerını yapmışlardır demektır.
  • Olur butip şeyler sıkmayın canınızı.. Bir seyehatimde bana gazetenin köşesini yırtıp yazmıştı bir görevli zira elektirik yoktu jeneratörün yakıtı bitmişti.(yurtdışında oldu bu olay) anlayacağınız kule çalışamıyordu. Bu sorunmu boş verin eline sağlık TGS iyi iş çıkarmışssın.
  • Öldürmez sadece süründürür puhahahaha

Türk Hava Yolları'nın (THY) bilgisayar sisteminde akşam saatlerinde meydana gelen arıza nedeniyle yolculara biniş kartları ve koltuk numaraları verilemiyor.

Sistemdeki arıza sebebiyle THY bankolarında uzun kuyruklar oluşurken, kapı çıkışındaki görevlilerin biniş kartlarına kalemle koltuk numarası yazdığı görülüyor.

Konuyla ilgili olarak THY'den henüz resmi bir açıklama yapılmazken, arıza nedeniyle uçuşlarda aksama yaşanmasından endişe ediliyor.

 

THY'DE TÜM SİSTEM ÇÖKTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
En kral checkin sistemi troyadır. Ne atlas ne pegasus. Sistem hataları olağandır. Dünyanın her yerinde aksilik olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PSS ~ 10 yıl önce
PSS sistemleri ara sıra bozulur, bu yüzden hemen hemen tüm havayolları ve handling firmaları ara sıra "Manuel işlem" tatbikatı uygularlar. Bu doğrudur fakat TROYA gibi bir sistem THY gibi bir havayoluna yakışmıyor. 3 kişi yapılacak işler 6-7 kişi yapılıyor..
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birazda torpilsiz adam çalıştırın işini düzgün yapsın böyle yürümez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airporthaber'in zavalli camur atanlari... hepinize aciyorum. Dunyada onbinlerce insanin ekmek yedigi bir sirketi karalamak ne kadar ayip! Gidin siyasetinizi baska yerde yapin. Bana ekmek veren karnimi doyuran sirkete laf ettirmem.iyisiyle kotusuyle kabin kokpit teknik tgs vs. Bu sirketten ekmek yiyor. Hakkinin gasp edildigini dusunen hakkini baska yerde arasin. Simdi toz olun gozum gormesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erhan köse ~ 10 yıl önce
sıstemın 2 saat sonra duzeldıgı haberi neden yok amacınız nedir anlamak zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandaş ~ 10 yıl önce
yandaş şirket elinde olan sistem bu kadar olur kimse kusura bakmasın. Biz de bu iktidarın adamıyız ama bazı gerçekleri görmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dünya üzerinde kusursuz olan ne sahis vardır ne de şirket. Olabilir böyle şeyler fakat buradaki sıkıntı yedek bir sistem olmaması. Yani birşey bozulunca senin onlemin yoksa ayvayı yedik. Yoksa kimse insan eliyle yapilan birşey bozuldu diye laf edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çağ dışı troya ~ 10 yıl önce
Kimsenin artık kullanmaya tenezüül etmediği, komut ezberlemeye dayalı çağ dışı troya sistemi olduğu sürece daha çok maruz kalır thy böyle arızlara. Bazıları sistemin nedense !! değişmesini istemediği için bunun faturasını personel ve yolcular çekiyor. Fosilleşmiş, yeniliğe açık olmayan yöneticiler başka sistem gelirse bize muthaç kalmazlar mantığı ile bu 30 senelik programı bile bile değiştirtmiyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayır o değilde bir sistem arıza yapamazmı.hiç bir şekilde bozulamazmı.bu kadar boş muhabbet olur mu.iki dakika da koca şirketi karalamak bu kadar kolay mı.kul yapısı mutlaka arıza olur en iyi şekilde bu arızayı en az rahatsızlık vermeden atlatabiliyorsa demek ki görevlerını yapmışlardır demektır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Olur butip şeyler sıkmayın canınızı.. Bir seyehatimde bana gazetenin köşesini yırtıp yazmıştı bir görevli zira elektirik yoktu jeneratörün yakıtı bitmişti.(yurtdışında oldu bu olay) anlayacağınız kule çalışamıyordu. Bu sorunmu boş verin eline sağlık TGS iyi iş çıkarmışssın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Öldürmez sadece süründürür puhahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000