15 Nisan 2013, Pazartesi 11:30:53

THY'DE TARİHİ İMZALAR ATILIYOR

Türk Hava Yolları, filosunu büyütmeye devam ediyor. THY, Airbus ile varılan anlaşma sonrasında resmi imzaların atılacağı tarihi de açıkladı.
  • Sen 100% ozel bi sirket mi saniyosun THY'I yoksa saf misin? Kimin vergileriyle costu bu sirket ondan da haberin vardir umarim. Medyada cikan sirketin durumu iyi haberlerine baliklama atlama kardes. Finansal tablolarda yapilabilecek oynamalar malum. Enron adli amerikan firmasi bu tip 3 kagitlar sonrasi 1 gecede batti. Herkes THY'nin buyumesini ister hepimiz bu ulkenin vatandasiyiz ama bu asiri hizli buyume normal degil. Ilk goze carpan asiri pilot acigi sonrasinda yakin zamanda ucak kazasi veya kazalari yasamayiz insallah cunku tecrube 1-2 senede kazanilan bir sey degil. Soylediklerimi umarim anlamissindir oyle oh dunyada en cok ulkeye ucan biziz vs. Haberleri gozunu boyamasin.
  • 3. Havaalani projesini duydugun iyi de ne zaman bitecegini de bilseydin keske oyle 3-4 senede bitecek bir is degil ne yazikki en az 10-15 senelerden bahsediliyo. A380 degil A480 bile cikar o zamana kadar
  • Gelsin komisyonlar $$$ misss
  • Şaka maka THY nin Hamdi Topçudan sonra gelecek 2-3 dönem yöneticileri bile, uçak alma komisyonu alamayacaklar. Çünkü Topçu 15- 20 yıl sonrasına alınacak uçak siparişlerini de geçti nihayet. Tüm uçak alım komisyonları da böylece alınmış oldu.. Şu Rizeliler çok zekiler bee...
  • Sevgili ary a380 i sokacagimiz yer konusunda yardimci olursun herhalde, mutlaka dedigine gore aklindan bi yer gecmistir.
  • bu kadar büyük,dünya markası hava yolunun airbus a 380 ni mutlaka olmalı ne zaman sipariş edilecek bekliyoruz.
  • Sen ufurukcu ekolunden geldigin icin daha iyi bilirsin. Her ay patronlarindan onlari bu gibi forumlarda koruma amacli yaptigin mantik disi yorumlar icin maasini aliyor musun? Nakit sorunu yasarsan cok uzulurum cunku en istikrarli yorumculardan birisin klavye fatihi.
  • Umarım THY aklını başına alırda TYP den adam almak yerine önce SHYO lardan mezun olan herkesi alır ondan sonra yine boş kadrosu kalırsa TYP den alsın ama bu insanlar okul bitirmek için 5 sene emek veriyor.
  • inanması güç ama burası türkiye plansız büyüme diyene thy 2000 yılından bu yana plansız büyüyor doğru onun için ödüller alıyor, yolcu sayısı artıyor şirketin başında yüzlerce başarılı yöneticiler bir şey bilmezler doğru ya sizler bilirsiniz, geç bunları artık üfürükçüler de gülerler bunalara..
  • plansız büyüme ..şirket son sürat koşuyor ama plansız programsız bir şekilde giderse kaza yapması yuksek.bu kadar uçağa yeticek bir liman ve bu operasyonu kaldıracak işgücü maalesef yok...

Türk Hava Yolları, Airbus'tan alacağı 117 uçak için resmi imzanın atılacağı tarihi açıkladı.

Türk Sivil Havacılık tarihinin tek seferde en büyük uçak siparişini veren Türk Hava Yolları, Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Airbus Başkanı ve CEO’su Fabrice Bregier’in katılımıyla gerçekleşecek imza töreninin önümüzdeki Çarşamba günü düzenleneceğini duyurdu.

Türk Hava Yolları, 117 uçaklık Airbus siparişinin yanı sıra geçtiğimiz hafta da Boeing'den 95 uçak sipariş ettiklerini açıklamıştı.

THY'DE TARİHİ İMZALAR ATILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

aynen katilana ~ 11 yıl önce
Sen 100% ozel bi sirket mi saniyosun THY'I yoksa saf misin? Kimin vergileriyle costu bu sirket ondan da haberin vardir umarim. Medyada cikan sirketin durumu iyi haberlerine baliklama atlama kardes. Finansal tablolarda yapilabilecek oynamalar malum. Enron adli amerikan firmasi bu tip 3 kagitlar sonrasi 1 gecede batti. Herkes THY'nin buyumesini ister hepimiz bu ulkenin vatandasiyiz ama bu asiri hizli buyume normal degil. Ilk goze carpan asiri pilot acigi sonrasinda yakin zamanda ucak kazasi veya kazalari yasamayiz insallah cunku tecrube 1-2 senede kazanilan bir sey degil. Soylediklerimi umarim anlamissindir oyle oh dunyada en cok ulkeye ucan biziz vs. Haberleri gozunu boyamasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ary'e ~ 11 yıl önce
3. Havaalani projesini duydugun iyi de ne zaman bitecegini de bilseydin keske oyle 3-4 senede bitecek bir is degil ne yazikki en az 10-15 senelerden bahsediliyo. A380 degil A480 bile cikar o zamana kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ary ~ 11 yıl önce
senin gibiler var olduğu sürece hava alanları yüz yılda bitmez,a 380 inmez,a 480 modeli çıkmaz,sana göre belki 2023 de 50 yıl sonra gelir bir de yazma yorulma boş ver uyu,hava alanı bitince a 380 inince biz haber veririz sana.
:) ~ 11 yıl önce
Gelsin komisyonlar $$$ misss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay Anam Vay ~ 11 yıl önce
Şaka maka THY nin Hamdi Topçudan sonra gelecek 2-3 dönem yöneticileri bile, uçak alma komisyonu alamayacaklar. Çünkü Topçu 15- 20 yıl sonrasına alınacak uçak siparişlerini de geçti nihayet. Tüm uçak alım komisyonları da böylece alınmış oldu.. Şu Rizeliler çok zekiler bee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ary ye ~ 11 yıl önce
Sevgili ary a380 i sokacagimiz yer konusunda yardimci olursun herhalde, mutlaka dedigine gore aklindan bi yer gecmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ary ~ 11 yıl önce
alman parlementosunda ford almanyada yılda bin tane otomobil üreteceğiz diye bir konuşma yapmış, senin gibi bir zat kalkmış sahtekar bunları sürecek adamı almanyanın neresinde bulacağız demiş.senin gibi müsait alanlara sahip çok kişilerimiz var,ama dünyadan haberdar ol dünyanın en büyük hava alanı yapılıyor istanbula.
ary ~ 11 yıl önce
bu kadar büyük,dünya markası hava yolunun airbus a 380 ni mutlaka olmalı ne zaman sipariş edilecek bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ary'e ~ 11 yıl önce
Güzel kardeşim a380 dünyanın en büyük uçağı ve o büyüklükte bi uçağı kaldıracak pist yok henüz Türkiye'de. Biz de istiyoruz a380 alınsın ama sürekli aynı sorular olmuyo.
ary ~ 11 yıl önce
dünyanın en büyük uçağı olduğunu biliyorum,bende istanbula yapılacak dünyanın en büyük hava alanına a 380 ler inemiycekmi,a 380 ni sipariş etsen en erken 3-4 yıl sonra alırsın yani yeni hava alanı bitmiş olur.
hat ~ 11 yıl önce
3 havaalanı bekleniyor a380 şiparişi coktan verildi ...
camaroth'a ~ 11 yıl önce
Sen ufurukcu ekolunden geldigin icin daha iyi bilirsin. Her ay patronlarindan onlari bu gibi forumlarda koruma amacli yaptigin mantik disi yorumlar icin maasini aliyor musun? Nakit sorunu yasarsan cok uzulurum cunku en istikrarli yorumculardan birisin klavye fatihi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanıyor musun ~ 11 yıl önce
Bu yazdıklarına inanıyor musun yoksa paranoyak mısın :) İnsanlar hakkında böyle oturduğu yerden iftira atıp hayal kuranlara hastayım yaw
TYP DEĞİL SHYO ~ 11 yıl önce
Umarım THY aklını başına alırda TYP den adam almak yerine önce SHYO lardan mezun olan herkesi alır ondan sonra yine boş kadrosu kalırsa TYP den alsın ama bu insanlar okul bitirmek için 5 sene emek veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarotjh ~ 11 yıl önce
inanması güç ama burası türkiye plansız büyüme diyene thy 2000 yılından bu yana plansız büyüyor doğru onun için ödüller alıyor, yolcu sayısı artıyor şirketin başında yüzlerce başarılı yöneticiler bir şey bilmezler doğru ya sizler bilirsiniz, geç bunları artık üfürükçüler de gülerler bunalara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth kardes ~ 11 yıl önce
sen de bir iş bul artık nolur ya
line maint ~ 11 yıl önce
plansız büyüme ..şirket son sürat koşuyor ama plansız programsız bir şekilde giderse kaza yapması yuksek.bu kadar uçağa yeticek bir liman ve bu operasyonu kaldıracak işgücü maalesef yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bihaber ~ 11 yıl önce
siz dünyadan bihabersiniz !!! kafanızı topraktan çıkarın ve şöyle etrafınıza bi bakın bence

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000