25 Şubat 2012, Cumartesi 10:13:42

THY’DE SÜRPRİZ AYRILIK

Kabin memuru olarak başladığı mesleki kariyerinde zirveye kadar çıkan THY Kabin Eğitim Müdürü Berna Tanyolaç, sürpriz kararla görevinden ayrıldı.
  • Bula bula bunu bulduk..Böyle vizyon sahibi,seçici,best kabinci genel md'e böyle eğitim md'ü yakışır...Kabin'e bir kez daha yazık oldu...Son kalelerinide kaybettiler...
  • Yazilan bu kadar guzel yorum birilerini rahatsiz etti galiba,Berna Hanim'a saldirmaya basladilar yine.Eeeee kolay degil tabii boyle bir insanin golgesinde kalmak,kotu hissettirir:):)
  • Makama yakışmanın, guzellikle ve onun bunun dostu olmakla değil de, orayı dolduracak kafa güzelliğinde olduğunu ne zaman anlayacak bu millet!!!
  • Hem saglıgı ve ailesi için ayrıldı diyorsunuz,hem de atlas jette çalışacak diyorsunuz,nasıl oluyor anlamıyorum.Ben THYde mudurlukten istifa eden hiç gormedim.Pek istekli gidişe benzemiyor.Herkese hayırlı olsun.
  • Asagidaki yorumlari Nevin Hanimin kendisi yazdi galiba:):):)cunku kendisinden baska kimse oraya yakistigini dusunmuyor.herkes berna hanimin yerine bula bula bunu mu buldular diye soruyor.
  • NEVİN HANIMA YAKIŞIR BUGÜNE KADAR GELMİŞ GEÇMİŞ MÜDÜRLERDEN DAHA İYİ BİR DONANIMA SAHİP BİR KİŞİLİK...
  • EVET GERÇEKTEN NEVİN ÇOLAK ÇOK DEĞERLİ VE TECRÜBELİ BİR EĞİTMEN... KENDİ EĞİTİMİ VE DONANIMIDA MAKAMINA YAKIŞACAK EN DOĞRU SEÇİM... YOLU AÇIKK OLSUNNN
  • Öncelikle Nevin Hanıma yeni görevinde başarılar dilerim. Kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapacağında hiç kuşkumuz yok... Zira şimdiye kadar oldukça başarılı işler yapamıştır. Hayırlı olsun....
  • Samimi,dürüst,yürekli,adil VE İNSAN EVLADI BERNA...seni seviyoruz...Sana gelen zulmun cezasız kalmıyacağına inanıyoruz...Dualarımız seninle.....
  • Berna Hanım hayırlı olsun ne diyeyim. Her şeyi kafana takma boş ver seveninden çok düşmanında var. ayağını kaydırdılar am her şeyde bir hayır vardır.
2003-2008 yılları arasında TASSA (Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği) Başkanlığı görevini de yürüten Berna Tanyolaç, THY’deki Kabin Eğitim Müdürlüğü görevini bıraktı.

Bir süredir Uçuş Eğitim Başkanlığı’na bağlı olarak Kabin Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Tanyolaç’ın ayrılık kararı sürpriz olarak değerlendirildi.

Kabin Eğitim Müdürlüğü görevinin yanı sıra aynı zamanda Kabin Amiri olarak uçuş hayatını sürdüren Tanyolaç, müdürlük yaptığı dönemde bir çok başarılı projeye imza attı, yeni eğitim cihazlarının alınması, uygulamalı eğitimlere geçiş ve eğitim filmleri gibi bir çok projenin de hayata geçmesine katkı sağladı.

İki yıl önce bir de kalp ameliyatı geçiren Berna Tanyolaç’ın kendisine ve ailesine daha fazla vakit ayırmak istediği ve bu yüzden Kabin Eğitim Müdürlüğü görevini bıraktığı bildirildi.

Berna Tanyolaç’ın kısa süre sonra THY’den tamamen ayrılacağı ve aile şirketinde iş hayatına devam edeceği öğrenildi.
THY’DE SÜRPRİZ AYRILIK

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bula bula bunu bulduk..Böyle vizyon sahibi,seçici,best kabinci genel md'e böyle eğitim md'ü yakışır...Kabin'e bir kez daha yazık oldu...Son kalelerinide kaybettiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yazilan bu kadar guzel yorum birilerini rahatsiz etti galiba,Berna Hanim'a saldirmaya basladilar yine.Eeeee kolay degil tabii boyle bir insanin golgesinde kalmak,kotu hissettirir:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Makama yakışmanın, guzellikle ve onun bunun dostu olmakla değil de, orayı dolduracak kafa güzelliğinde olduğunu ne zaman anlayacak bu millet!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hem saglıgı ve ailesi için ayrıldı diyorsunuz,hem de atlas jette çalışacak diyorsunuz,nasıl oluyor anlamıyorum.Ben THYde mudurlukten istifa eden hiç gormedim.Pek istekli gidişe benzemiyor.Herkese hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Asagidaki yorumlari Nevin Hanimin kendisi yazdi galiba:):):)cunku kendisinden baska kimse oraya yakistigini dusunmuyor.herkes berna hanimin yerine bula bula bunu mu buldular diye soruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
NEVİN HANIMA YAKIŞIR BUGÜNE KADAR GELMİŞ GEÇMİŞ MÜDÜRLERDEN DAHA İYİ BİR DONANIMA SAHİP BİR KİŞİLİK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EVET GERÇEKTEN NEVİN ÇOLAK ÇOK DEĞERLİ VE TECRÜBELİ BİR EĞİTMEN... KENDİ EĞİTİMİ VE DONANIMIDA MAKAMINA YAKIŞACAK EN DOĞRU SEÇİM... YOLU AÇIKK OLSUNNN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle Nevin Hanıma yeni görevinde başarılar dilerim. Kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapacağında hiç kuşkumuz yok... Zira şimdiye kadar oldukça başarılı işler yapamıştır. Hayırlı olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Samimi,dürüst,yürekli,adil VE İNSAN EVLADI BERNA...seni seviyoruz...Sana gelen zulmun cezasız kalmıyacağına inanıyoruz...Dualarımız seninle.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Berna Hanım hayırlı olsun ne diyeyim. Her şeyi kafana takma boş ver seveninden çok düşmanında var. ayağını kaydırdılar am her şeyde bir hayır vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000