04 Mayıs 2018, Cuma 20:11:35

THY'de sürpriz atama; Erdoğan'ın pilotu yönetimde

Türk Hava Yolları'nda (THY) bugün yapılan genel kurul sonrasında İsmail Gerçek yönetim kurulundan alınarak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pilotu getirildi.
  • Sn Cumhurbaşkanı neden hava iş kamyoncu başkanını muhatap almış anlamadım asıl sorunları dile getiren Hava sen başkanıyla görüşmesi daha isabetli olurdu.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Hayırlı olur inşallah... Ankara görevi devam edecekmi!!!
  • Yeni görevi hayırlı olsun allah yardımcısı olsun
  • Mithat bey inşallah bizim sorunlarımız çözer
Türk Hava Yolları'nda (THY)  bugün yapılan genel kurul sonrasında İsmail Gerçek yönetim kurulundan alınarak yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pilotu Mithat Görkem Aksoy getirildi.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; THY'de yaşanan özellikle uçucu ekiplerin duyduğu rahatsızlığı ilk ağızdan öğrenmek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu şekilde bir tasarrufta bulundğu öğrenildi.

Bilindiği gibi Hava İş genel seçiminin ardından THY'deki uçucu ekiplerden oluşan bir grup Hava Sen sendikası kurmuştu. Yeni sendika kuran THY çalışanlarının çalışma şartlarından memnun olmadığı ve yaşanacak sendikal çatışmadan THY'nin zararlı çıkacağı düşünülüyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal ile yaptığı kısa görüşmede yaşanacak olumsuz durumların THY'ye büyük zarar vereceğini ve bu işin çözülmesi gerektiğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın THY'deki uçucuların sıkıntıları ile yakından ilgilendiği bu atama ile netlik kazandı.
 
Öte yandan Mithat Görkem Aksoy, THY eski genel müdürü Atilla Çelebi’nin ardından THY yönetimine giren ikinci pilot oldu. 

©AirportHaber ÖZEL
THY'de sürpriz atama; Erdoğan'ın pilotu yönetimde