27 Haziran 2012, Çarşamba 10:32:09

THY’DE ŞOK AYRILIK!

Türk Hava Yolları Uçuş Eğtim Başkanı Menderes Çakıcı görevinden alındı.
  • Kaptanların havabasıncından dolayı, bayağı zarar gördükleri bilinir, çok fazla G şoku beyinde aktiviteyi azaltır, birde kaptanlıktan yöneticiliğe adım atmışsanız, vereceğiniz kararlar tartışılır. Bunu bizzat gördük yaşadık. Bunun içine kibir'de eklenince sonuç hüsran oluyor . BU LAFLARIM GİDENE DEĞİL, GELENEDİR ŞİMDİDEN PERSONELİNİN CANINI SIKMIŞ.
  • Yeni gelen kesin Rizeli veya en kötü ihtimalle Karadenizli..
  • Arkadaşlar giden gitmiştir. Yeter artık. Adamzağızı alışverişte gördüm oldukça üzgün. Dokunsanız ağlayacak. Daha fazla yıpratıcı olmayın. Beklediğiniz ve istediğiniz şeyleri yapamamış olabilir. Hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Ama karşınızda bir eş- bir baba bir insan var. Kndinize gelin. Zaten bir hatası varsa kendi vicdanı onu rahat bırakmayacaktır. Burada daha fazla çirkinlik yapmayın. Hatasız kul olmaz.
  • Niceleri geldi, neler istediler,
  • Birilerine hamilik yaptığın ortada da adını ne koyalım bilemiyorum:)
  • Diye sorarsan kendine cevabımız evet olacaktır. Kendini kullandırdın. Kendine güvensizdin. hepte güvensiz kalacaksın. Sana dikte ettirilenleri yaptın. Görevin bitti. Ve kutuya kalktın. Ardından ağlayanlar ise mutluluktan ağlıyordu. Bir kaçı da timsah göz yaşı. En güvendiğin adamın bile çok iyi oldu diyor. Sebebini sen daha iyi bilirsin. Karpuz satanı, caka satanı anlayabiliyoruzda insan satanı anlayamıyoruz.Sana iyi uçuşlar :) Hatta uçarken yediğine içtiğine dikkat et emi. İmza ööretmen
  • Yıllardır saldirdiniz sivil pilotlara şimdide ilk sivil eğitim başkanına saldırmaya devam ediyorsunuz . Maskelerinizle içinizde biriktirdiğiniz kıskançlıkları dökün . Bu başkan 19 yıl orada değişik birimlerde hepimize hizmet etmiştir. Son 8 yıldır yöneticik yapmış ve bunun 3 yılıda Başkanlıktaydı. 4-5 ay başkanlık yapan arkadaşlarını yine görmezlikten gelmişsin. Ama senin Kalbin temiz değilki işine gelmeyeni görmezsin. Devir teslim törenine gelseydin de görseydin onun nasıl bir halkın adamı olduğunu ve arkasından gözyaşlarıyla kopan alkış tufanını. Her başkan gibi o da sorunlu personeli düzeltmeye ve duzeltemediginde başka bolumlere gondermistir . Elini taşın altına koymuştur. Bu sayede bizler huzurlu olarak burada çalışmaya devam ediyoruz. O bize yeri gelince bir yönetici, bir ağbi, bir kardeş ve bir baba gibi sahip çıkmıştır.
  • Öğrenci ders çalışmaz sınıfta kalır .Hocasi ona takmıştık ,giciktir, iyi ders anlatamamaktadur, İşi bilmemektedir. Sınıfta kalmasının tek sorumlusu hocadir burada olumsuz yorum yazanlar özellikle kul hakkından bahsedenler arkadan yüzüne söyleyemediklerini buraya yazmak ne oluyor. Siz embesiller takip edin Menderes kaptanı o kendini kanıtlamış bakalım siz neler yapacaksınız .amca arkasından yazı yazmaya devam edersiniz
  • Zati muhterem hakkında yapılan iyi yorumları oturup değişik nickler ile kendi yazmıyorsa şerefsizim. Puhahha
  • Menderes ÇAKICI'nın şirket içinde ilk sivil pilot olmasından dolayı kompleksli kişiler tarafından sevilmemesi çok normal. Ayrıca Menderes kaptanın, THY'nin en prestijli uçağı olan 777-300ER 'da kaptanlık yapması ; kendisini kıskanan pekçok kişinin kıskanma sebeplerinden biridir. Bir yönetici her kesimden destek göremez. Mutlaka verdiği kararlarla birilerinin ayağına basıp nefretlerini kazanmıştır. Ama şu unutulmasın ki Menderes ÇAKICI 1988'den beri adım adım ilerleyerek nasıl torpil olmadan müdürlük ve başkanlık yaptıysa, ilk günlerinden beri nasıl parmakla gösterildiyse, bundan sonra da örnek olarak gösterilmeye devam edecektir. Saygılarımla

Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanı Menderes Çakıcı, ani bir kararla görevinden alındı. Daha önce istifa ettiği bildirilen Çakıcı'nın THY yönetimi tarafından görevinden alındığı kaydedildi.  Çakıcı’nın ayrılışı sürpriz olarak değerlendirilirken bu kararın sebebine ilişkin bilgi edinilemedi.

Boeing 777 tipinde görev yapan Çakıcı, 2010 yılında Halil Üstün’den boşalan Eğitim Başkanlığı görevine getirilmişti.

Menderes Çakıcı, ODTÜ Havacılık Mühendisliği’nden 1988’de mezun oldu. Aynı yıl THY’ye giren Çakıcı uçuş eğitimini THY adına Yugoslavya’da JAT Uçuş Akademisi’nde aldı. 2000 yılında kaptan pilot olan Menderes Çakıcı halen Boeing 777’de uçuyor. 45 yaşındaki Çakıcı İngilizce, Almanca ve Sırpça biliyor.

ÇAKICI'NIN YERİNE ŞEKERCİ

Bu arada Uçuş Eğitim Başkanı Menderes Çakıcı'nın yerine Airbus 320 filosunda kaptan olarak görev yapan Sedat Şekerci getirildi. Şekerci'nin Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu mezunu olduğu ve pilotluktan önce kabin memuru olarak havacılık sektörüne adım attığı kaydedildi.

THY’DE ŞOK AYRILIK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

KORKUSUZ ~ 12 yıl önce
Kaptanların havabasıncından dolayı, bayağı zarar gördükleri bilinir, çok fazla G şoku beyinde aktiviteyi azaltır, birde kaptanlıktan yöneticiliğe adım atmışsanız, vereceğiniz kararlar tartışılır. Bunu bizzat gördük yaşadık. Bunun içine kibir'de eklenince sonuç hüsran oluyor . BU LAFLARIM GİDENE DEĞİL, GELENEDİR ŞİMDİDEN PERSONELİNİN CANINI SIKMIŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemşeriye yer açma ~ 12 yıl önce
Yeni gelen kesin Rizeli veya en kötü ihtimalle Karadenizli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar giden gitmiştir. Yeter artık. Adamzağızı alışverişte gördüm oldukça üzgün. Dokunsanız ağlayacak. Daha fazla yıpratıcı olmayın. Beklediğiniz ve istediğiniz şeyleri yapamamış olabilir. Hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Ama karşınızda bir eş- bir baba bir insan var. Kndinize gelin. Zaten bir hatası varsa kendi vicdanı onu rahat bırakmayacaktır. Burada daha fazla çirkinlik yapmayın. Hatasız kul olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
Niceleri geldi, neler istediler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mendo kendine yorum yapmayı bırak ~ 12 yıl önce
Birilerine hamilik yaptığın ortada da adını ne koyalım bilemiyorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enayi miyim? ~ 12 yıl önce
Diye sorarsan kendine cevabımız evet olacaktır. Kendini kullandırdın. Kendine güvensizdin. hepte güvensiz kalacaksın. Sana dikte ettirilenleri yaptın. Görevin bitti. Ve kutuya kalktın. Ardından ağlayanlar ise mutluluktan ağlıyordu. Bir kaçı da timsah göz yaşı. En güvendiğin adamın bile çok iyi oldu diyor. Sebebini sen daha iyi bilirsin. Karpuz satanı, caka satanı anlayabiliyoruzda insan satanı anlayamıyoruz.Sana iyi uçuşlar :) Hatta uçarken yediğine içtiğine dikkat et emi. İmza ööretmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusun bakalım sivil yöneticiye ~ 12 yıl önce
Yıllardır saldirdiniz sivil pilotlara şimdide ilk sivil eğitim başkanına saldırmaya devam ediyorsunuz . Maskelerinizle içinizde biriktirdiğiniz kıskançlıkları dökün . Bu başkan 19 yıl orada değişik birimlerde hepimize hizmet etmiştir. Son 8 yıldır yöneticik yapmış ve bunun 3 yılıda Başkanlıktaydı. 4-5 ay başkanlık yapan arkadaşlarını yine görmezlikten gelmişsin. Ama senin Kalbin temiz değilki işine gelmeyeni görmezsin. Devir teslim törenine gelseydin de görseydin onun nasıl bir halkın adamı olduğunu ve arkasından gözyaşlarıyla kopan alkış tufanını. Her başkan gibi o da sorunlu personeli düzeltmeye ve duzeltemediginde başka bolumlere gondermistir . Elini taşın altına koymuştur. Bu sayede bizler huzurlu olarak burada çalışmaya devam ediyoruz. O bize yeri gelince bir yönetici, bir ağbi, bir kardeş ve bir baba gibi sahip çıkmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İt ürür kervan yürür ~ 12 yıl önce
Öğrenci ders çalışmaz sınıfta kalır .Hocasi ona takmıştık ,giciktir, iyi ders anlatamamaktadur, İşi bilmemektedir. Sınıfta kalmasının tek sorumlusu hocadir burada olumsuz yorum yazanlar özellikle kul hakkından bahsedenler arkadan yüzüne söyleyemediklerini buraya yazmak ne oluyor. Siz embesiller takip edin Menderes kaptanı o kendini kanıtlamış bakalım siz neler yapacaksınız .amca arkasından yazı yazmaya devam edersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
Zati muhterem hakkında yapılan iyi yorumları oturup değişik nickler ile kendi yazmıyorsa şerefsizim. Puhahha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak ~ 12 yıl önce
Menderes ÇAKICI'nın şirket içinde ilk sivil pilot olmasından dolayı kompleksli kişiler tarafından sevilmemesi çok normal. Ayrıca Menderes kaptanın, THY'nin en prestijli uçağı olan 777-300ER 'da kaptanlık yapması ; kendisini kıskanan pekçok kişinin kıskanma sebeplerinden biridir. Bir yönetici her kesimden destek göremez. Mutlaka verdiği kararlarla birilerinin ayağına basıp nefretlerini kazanmıştır. Ama şu unutulmasın ki Menderes ÇAKICI 1988'den beri adım adım ilerleyerek nasıl torpil olmadan müdürlük ve başkanlık yaptıysa, ilk günlerinden beri nasıl parmakla gösterildiyse, bundan sonra da örnek olarak gösterilmeye devam edecektir. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000