18 Ocak 2016, Pazartesi 12:19:49

THY'de personele kar tatili

Bu hafta sonundan itibaren İstanbul'u etkisi altına alan olumsuz hava nedeniyle Türk Hava Yolları'nda bugün öğleden sonra tatil edildi.
  • =))) TGS bilet satışda 16 saat mesai yapsın. ayıp yahu ayıp. biz insan değilmiyiz? 16 saat diyorum, üstelik kanunsuz 16 saat. vardiyalı çalışma sisteminde nerde görülmüş 16 saat çalışıldığı. eve gidip uyuyup dinlenip gelmeye vaktin bile kalmıyor. insanların çalışma zorunluluğundan işsiz kalma korkusundan faydalanıp 16 saat çalıştırmaya zorlamak hangi vicdana sığar.
  • Bu Haksızlıklar Nereye Kadar Sürecek Hep Beddua Alıyorsunuz
  • Memur Odasında Kaloriferin Yanında Sıcak Yerde Çalışıyor İzni Hak ediyor İşçi Soğukta Çalışıyor Yardırıyor İzni Haketmiyor Gerçekten Yazık Yaa Böle yönetim olmaz olmaz olsun haksızlık bi kez daha hakın bir kez daha yendiği ortaya çıktı A.o alsın ikramiye prim işçi sürünsün valla helal size
  • Söze geldi mi hep "BEN" diyen, "Ne dersem o olur" diyen TK yetkilileri her zamanki gibi bu kar operasyonunda da herşeyiyle işi TGS'ye yıkmış durumdadır. Her defasında herşey bitince şunu şöyle yapsak daha iyi olurdu, TGS bu işi yapamıyor diyen sahtekarlar. Garibanın sırtından prim yapmaya çalışıp bir de üstüne kötüleyen TK personelleri gün gelir hesap döner. Sanmayın size kalacak. Hamdi Topçu' ya kalmamış bu şirket unutmayın....
  • Yahu zaten gelmişsin ofisine dışarıda da çalışmıyorsun bu tatil neden ? Şu thy memuru kadar yatış yapan kimse yok thyde.
  • iyi haber tsk THY
  • Yoooo parti zamani herkez davetli!!
  • Birazda onlar nefes alsınlar.
  • Bu vardiyali personel komandomu disarda calisanin %100 u vardiyali ayiptir. Haram ollsun bu emegimiz donuyoruz disarda
  • Burada devamlı bir algı var, sanki THY personeli TGS personeli ölsün istiyormuşçasına. Yok arkadaşlar öyle bir şey, biz de her arkadaşımızın hakkını almasını isteriz tabii ki. Biz de biliyoruz soğuktan elleri morarıp da çalışan uçak altındaki, yolcuların tüm yoğunluğunu ve stresini çeken, yeri geldiğinde tartaklanan arkadaşlarımızı. Emin olun emeğinizin ne kadar zor olduğunu bilen kişi sayısı çok; fakat sanki bazı şeyler THY personelinin elindeymiş, ya da sizden kesip de THY personeline, ya da idari personele veriliyormuş gibi kızmanın alemi nedir ki? Biz de isteriz her şeyin eşit paylaştırılmasını. Bu personel zamanında iş arkadaşları işten çıkartılmasın ve şirket küçülmeye gitmesin diye maaşlarından %30 kesilmesine gık demeden koşan personellerle dolu emin olun, yeri gelsin yine yapılır; ama bu siz-biz muhabbeti kesilmediği ve ikilem, ayrım yaratıldığı müddetçe değil. Devam eder bu zıtlık her daim. Kolay gelsin operasyonda koşturan arkadaşlarımıza.

Bu hafta sonundan itibaren İstanbul'u etkisi altına alan olumsuz hava nedeniyle Türk Hava Yolları'nda bugün öğleden sonra tatil edildi.

Lodosla başlayan ve kar yağışıyla etkisini sürdüren olumsuz hava nedeniyle yüzlerce sefer iptal eden Türk Hava Yolları, çalışanlarını da unutmadı. Bugün öğleden sonrası için idari personele izin verildi.

Bu arada iptal edilen seferleri internet sitesi üzerinden duyuran THY, seyahatleri öncesinde yolcularını uçuşlarıyla ilgili son durumu çağrı merkezi yada internet sitesinden öğrenmeleri tavsiyesinde bulundu.

©AirportHaber

THY'de personele kar tatili

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Köle ~ 8 yıl önce
=))) TGS bilet satışda 16 saat mesai yapsın. ayıp yahu ayıp. biz insan değilmiyiz? 16 saat diyorum, üstelik kanunsuz 16 saat. vardiyalı çalışma sisteminde nerde görülmüş 16 saat çalışıldığı. eve gidip uyuyup dinlenip gelmeye vaktin bile kalmıyor. insanların çalışma zorunluluğundan işsiz kalma korkusundan faydalanıp 16 saat çalıştırmaya zorlamak hangi vicdana sığar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışma ~ 8 yıl önce
Bu Haksızlıklar Nereye Kadar Sürecek Hep Beddua Alıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatil ~ 8 yıl önce
Memur Odasında Kaloriferin Yanında Sıcak Yerde Çalışıyor İzni Hak ediyor İşçi Soğukta Çalışıyor Yardırıyor İzni Haketmiyor Gerçekten Yazık Yaa Böle yönetim olmaz olmaz olsun haksızlık bi kez daha hakın bir kez daha yendiği ortaya çıktı A.o alsın ikramiye prim işçi sürünsün valla helal size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cambodian ~ 8 yıl önce
Söze geldi mi hep "BEN" diyen, "Ne dersem o olur" diyen TK yetkilileri her zamanki gibi bu kar operasyonunda da herşeyiyle işi TGS'ye yıkmış durumdadır. Her defasında herşey bitince şunu şöyle yapsak daha iyi olurdu, TGS bu işi yapamıyor diyen sahtekarlar. Garibanın sırtından prim yapmaya çalışıp bir de üstüne kötüleyen TK personelleri gün gelir hesap döner. Sanmayın size kalacak. Hamdi Topçu' ya kalmamış bu şirket unutmayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Yahu zaten gelmişsin ofisine dışarıda da çalışmıyorsun bu tatil neden ? Şu thy memuru kadar yatış yapan kimse yok thyde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C,A ~ 8 yıl önce
iyi haber tsk THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buyurun ~ 8 yıl önce
Yoooo parti zamani herkez davetli!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Birazda onlar nefes alsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vardiyali amele ~ 8 yıl önce
Bu vardiyali personel komandomu disarda calisanin %100 u vardiyali ayiptir. Haram ollsun bu emegimiz donuyoruz disarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok doğru ~ 8 yıl önce
Allahtan korkun ya bu kadar ayrım yapılmaz ki 0 derecede yük atan adamlar inssan değil mi cok yazık hesap vermesi ağır olacak ...
Charlie Babbitt ~ 8 yıl önce
Burada devamlı bir algı var, sanki THY personeli TGS personeli ölsün istiyormuşçasına. Yok arkadaşlar öyle bir şey, biz de her arkadaşımızın hakkını almasını isteriz tabii ki. Biz de biliyoruz soğuktan elleri morarıp da çalışan uçak altındaki, yolcuların tüm yoğunluğunu ve stresini çeken, yeri geldiğinde tartaklanan arkadaşlarımızı. Emin olun emeğinizin ne kadar zor olduğunu bilen kişi sayısı çok; fakat sanki bazı şeyler THY personelinin elindeymiş, ya da sizden kesip de THY personeline, ya da idari personele veriliyormuş gibi kızmanın alemi nedir ki? Biz de isteriz her şeyin eşit paylaştırılmasını. Bu personel zamanında iş arkadaşları işten çıkartılmasın ve şirket küçülmeye gitmesin diye maaşlarından %30 kesilmesine gık demeden koşan personellerle dolu emin olun, yeri gelsin yine yapılır; ama bu siz-biz muhabbeti kesilmediği ve ikilem, ayrım yaratıldığı müddetçe değil. Devam eder bu zıtlık her daim. Kolay gelsin operasyonda koşturan arkadaşlarımıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000