17 Mayıs 2014, Cumartesi 13:30:57

THY’DE PARALEL TEMİZLİK İDDİASI!

THY’de son atama furyasında AKP İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun yeğeni Kemal Babuşçu da görevinden alındı. Babuşçu, Facebook’ta hangi şok mesajı paylaştı?
  • hakkın ile gelmediğin mevki asla senin değildir, gün gelir seni oraya getirenler seni alaşağa edebilir.
  • Geldiği gibi gitmiş. Biri gelmiş kendi adamını işe koymuş, bir başkası gelmiş o da ,onu çıkarmış yerine kendi adamını koymuş.
  • Büyük şirketlerde çeşitli sebeplerle zaman zaman üst yönetimin iradesi ile görev değişimleri olur. tgsdede gecen yil metin marangoz, ferhat aktas, bahadır battal, Hamdi Topçu beyin iradesi ile görevlerinden ayrılmışlardı. Halbuki onlar tgsye katılalı 2 yıl filan olmuştu
  • THY 2009 yılından beri ne yazık ki hızla 2002 yılı öncesine dönmektedir irade yönetim o doğrultuda hareket etmeye başlamıştır. ancak bu yaşayarak görülmekte.
  • 62 yırum var ama açılmıyor...diğer haber yorumları hemen açılıyor
  • Adaletle gelirsen atılmazsin
  • Biz birey olarak hepimiz fikren sorunluyuz kendinizi cek edin thy yada iyi bir firmada ust duzey tanidigin var sen o tanidigi aramiycaksin yada calisirken kademe istemiyceksin hee biz olamadiklarimizi elestiriyoruz hs bunlar dogrumj degil ama sende bende emin ol ayni yapar o torpili kullaniriz evet sunu anlarim oraya gelmis ama hala orayi hak etmiyor iste o zaman elestir ez kafasini.
  • Memleket için yeni şeyler değil, siyaset kurumunun elinin değdi yerlerde hep böyleydi ve böyle devam edecek. Garip bir durum yok. Dün 3'lü koalisyon bugün akp yarın başka biri.. Tokmak elinde olan davulu çalar, küsmece yok, nitelik sahibine iş mi yok?
  • Burda isim bas harf vs paylaşan kisiler suc işlediginin farkindami acaba ?? İftira ve hedef gostermeden hakkinizfa suc duyurusu yapilirsa yorumlarin arkasina sığınan kimlikleriniz ortya çikar. O yuzden kimseyi hedef gostermeyin.
  • Bu adamları kim atadı? Paralel olduğu bilinmiyormuydu, serdar öztürk kardeşimiz linç edilirken gereken yapılacak diyen kimdi? Her zamanki gibi suçlu müdürler. Başkan ve yukarısı hep haklı.performansta bir tek müdürlerin ölçülen saçma sapan siyasi bir şirkette ne kadar çalışılır?

THY’de son atama furyasında AKP İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun yeğeni Kemal Babuşçu da görevinden alındı. Babuşçu, Facebook’ta hangi şok mesajı paylaştı?

THY’de dün akşam deprem etkisi yaratan atamalarda listede adı olmayan bir ismin daha görevden alındığı ortaya çıktı. Airporthaber’in edindiği bilgiye göre THY Strateji ve İş geliştirme Müdürlüğünde mühendis olarak çalışırken iş akdi feshedilen, açtığı dava sonucu feshin haksız ve geçersiz olduğu gerekçesi ile işe iadesine karar verilen Ömer Ekici ve eşi Sinem Ekici’ye tehdit ve hakaret içeren e-mailler gönderdiği gerekçesiyle mahkum edilen THY Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Kemal Babuşçu, dün sürpriz bir kararla görevinden alındı.

AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun yeğeni Kemal Babuşçu, THY yönetiminin kararı sonrası müdürlükten memurluk kadrosuna atandı.

“PARALELCİ DİYE ATTILAR”

Babuşçu, THY’nin bu kararı sonrası sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı mesajla kafaları karıştırdı. Babuşçu yazdığı mesajda, “ Değerli arkadaşlarıma duyurulur, paralellik iddiası ile THY’den atıldık. Fitnenin boyutlarını görün. Size de yakında gelebilir. Allah sonumuzu hayır eylesin” ifadelerini kullandı.

İşte Kemal Babuşcu'nun Facebook'taki mesajı:



©AirportHaber Özel

THY’DE PARALEL TEMİZLİK İDDİASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (92)

xyz ~ 8 yıl önce
hakkın ile gelmediğin mevki asla senin değildir, gün gelir seni oraya getirenler seni alaşağa edebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 10 yıl önce
Geldiği gibi gitmiş. Biri gelmiş kendi adamını işe koymuş, bir başkası gelmiş o da ,onu çıkarmış yerine kendi adamını koymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görev değişimi ~ 10 yıl önce
Büyük şirketlerde çeşitli sebeplerle zaman zaman üst yönetimin iradesi ile görev değişimleri olur. tgsdede gecen yil metin marangoz, ferhat aktas, bahadır battal, Hamdi Topçu beyin iradesi ile görevlerinden ayrılmışlardı. Halbuki onlar tgsye katılalı 2 yıl filan olmuştu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aproncu ~ 10 yıl önce
THY 2009 yılından beri ne yazık ki hızla 2002 yılı öncesine dönmektedir irade yönetim o doğrultuda hareket etmeye başlamıştır. ancak bu yaşayarak görülmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
62 yırum var ama açılmıyor...diğer haber yorumları hemen açılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adaletle gelirsen atılmazsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 10 yıl önce
Biz birey olarak hepimiz fikren sorunluyuz kendinizi cek edin thy yada iyi bir firmada ust duzey tanidigin var sen o tanidigi aramiycaksin yada calisirken kademe istemiyceksin hee biz olamadiklarimizi elestiriyoruz hs bunlar dogrumj degil ama sende bende emin ol ayni yapar o torpili kullaniriz evet sunu anlarim oraya gelmis ama hala orayi hak etmiyor iste o zaman elestir ez kafasini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devlet iştiraki ~ 10 yıl önce
Memleket için yeni şeyler değil, siyaset kurumunun elinin değdi yerlerde hep böyleydi ve böyle devam edecek. Garip bir durum yok. Dün 3'lü koalisyon bugün akp yarın başka biri.. Tokmak elinde olan davulu çalar, küsmece yok, nitelik sahibine iş mi yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim vermeler ~ 10 yıl önce
Burda isim bas harf vs paylaşan kisiler suc işlediginin farkindami acaba ?? İftira ve hedef gostermeden hakkinizfa suc duyurusu yapilirsa yorumlarin arkasina sığınan kimlikleriniz ortya çikar. O yuzden kimseyi hedef gostermeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
snde ismni yazarmsn ~ 10 yıl önce
birilerini koruma adina mahkeme sorusturma deyip susturma tehtidinde bulunuyrsun zavalli builundugun muridi oldugun cemaati inkar mi edeceksin pensilvanyadan aldigin talimatla maska mi buruneceksin kendini inkar mi edeceksin
Yönetim ~ 10 yıl önce
Bu adamları kim atadı? Paralel olduğu bilinmiyormuydu, serdar öztürk kardeşimiz linç edilirken gereken yapılacak diyen kimdi? Her zamanki gibi suçlu müdürler. Başkan ve yukarısı hep haklı.performansta bir tek müdürlerin ölçülen saçma sapan siyasi bir şirkette ne kadar çalışılır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000