10 Ekim 2012, Çarşamba 15:25:12

THY'DE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU SONA ERDİ

Türk Hava Yolları'nda bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu sona erdi...
  • ana sözleşmenin değişen maddelerinden kimler nemalanda daha bilinemiyor ama en azından iki ki şi yönetim kuruluna girmiş sanki fikir üretip katkıda buluncaklar iki kişi daha ballı börek
  • ÇAY,KAHVE,SOHBET,MUHABBET YAPILMIŞ ANLAŞILDI.HER ZAMANKİ GİBİ GEYİK...
  • AYLARDIR BİR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANACAK DİYE KONUŞULUYORDU.BUMUDUR YANİ GÖRÜŞTÜKLERİ ŞEYLER)))
  • Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve haliyle Genel Müdürlük değişmediği sürece iyileşme yönünde bir b.k değişmemiş. Genel Fasa fisoo Kurulu toplantısı.... Allah yardımcımız olsun..
  • Bizim hamdi ve ekibi almışlar ellerine sazı ve tefİ, kendileri çalıp, kendileri söylüyorlar. Ama şunu da kesinlikle unutmasınlar ki bu saltanat sonsuza kadar sürmeyecek elbet birgün o haketmeyerek torpille geldikleri makamlardan sırayla inecekler vakti geldiğinde. Kimler geldi kimler geçti THY den. Bu şirket kimseye kalmadı bunlara da kalmayacak. Bu arada müthiş kararlar almışlar bugünkü toplantıda bu nedenle kandilerini tebrik ediyorum. bravo size :))
  • muhtesem kararlar alinmis,helal olsun

Milli havayolu Türk Hava Yolları daha önce 10 Ekim'de yapılacağını duyurduğu Olağanüstü Genel Kurulu'nu bugün gerçekleştirdi. Saat 14:00'de THY Genel Müdürlük Binası'nda yapılan Genel Kurul'da bir takım kararlar alındı.

Yapılan genel kurulda THY Yönetim Kurulu üye sayısı 7'den 9'a çıkarıldı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanan isimler ise denetleme kurulu üyeliğinden istifa eden Naci Ağbal ile Emin Yazıcı oldu.

THY resmi internet sitesi üzerinden 10 Ekim'de yapacağını duyurduğu Genel Kurul'da şu konuları görüşeceğini açıklamıştı:

GÜNDEM

1. Açılış ve divan teşekkülü.

2. Toplantı tutanağının imzalanması hususunda divana yetki verilmesi.

3. Sermaye Piyasası Kurulu’nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğe (Seri:IV,No:56) uyum amacıyla Ortaklığımız Ana Sözleşmesinin  6., 10., 11.,14.,15.,17., ve 29. maddelerinin değiştirilmesi, mevcut Geçici 1., 2., ve 3. maddelerinin sözleşmeden çıkarılması ve ana sözleşmeye 41. madde ve Geçici 1. maddenin eklenmesi hakkında karar alınması.

4. Anasözleşmenin 10. md.sindeki değişikliğin Genel Kurul’ca kabulü halinde; Yönetim Kurulu üye sayısı 7’den 9’a çıkacağından 2 yönetim kurulu üyesinin seçimi.

5. İstifa ile boşalan Denetim Kurulu üyeliği için yapılan seçimin Genel Kurul’un tasvibine sunulması.

6. Kapanış.

Genel  Kurul  Toplantısı’nda  gündem  maddelerinin oylanmasında  el  kaldırma  usulü  ile 
açık oylama yöntemi kullanılacaktır. 

©AirportHaber

THY'DE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

kadir er ~ 12 yıl önce
ana sözleşmenin değişen maddelerinden kimler nemalanda daha bilinemiyor ama en azından iki ki şi yönetim kuruluna girmiş sanki fikir üretip katkıda buluncaklar iki kişi daha ballı börek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANLAŞILDI.... ~ 12 yıl önce
ÇAY,KAHVE,SOHBET,MUHABBET YAPILMIŞ ANLAŞILDI.HER ZAMANKİ GİBİ GEYİK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOMİK ~ 12 yıl önce
AYLARDIR BİR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANACAK DİYE KONUŞULUYORDU.BUMUDUR YANİ GÖRÜŞTÜKLERİ ŞEYLER)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allahım yardım et.. ~ 12 yıl önce
Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve haliyle Genel Müdürlük değişmediği sürece iyileşme yönünde bir b.k değişmemiş. Genel Fasa fisoo Kurulu toplantısı.... Allah yardımcımız olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABİNCİ ~ 12 yıl önce
Bizim hamdi ve ekibi almışlar ellerine sazı ve tefİ, kendileri çalıp, kendileri söylüyorlar. Ama şunu da kesinlikle unutmasınlar ki bu saltanat sonsuza kadar sürmeyecek elbet birgün o haketmeyerek torpille geldikleri makamlardan sırayla inecekler vakti geldiğinde. Kimler geldi kimler geçti THY den. Bu şirket kimseye kalmadı bunlara da kalmayacak. Bu arada müthiş kararlar almışlar bugünkü toplantıda bu nedenle kandilerini tebrik ediyorum. bravo size :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 12 yıl önce
muhtesem kararlar alinmis,helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000