22 Nisan 2012, Pazar 14:01:41

THY'DE MİL SATIŞI BAŞLADI...

Türk Hava Yolları internet üzerinden mil satışına başladı...
  • Mil uygulaması konusunda en güzel hizmet Delta Havayolları'nındır. Millern son kullanım tarihi yoktur, mil satın alınabilmektedir, miller nakde cevrilebilmektedir, alt kurulusları (Delta Connection) dahilinde yapılan uçışlardan da mil kazanılmaktadır... Ben THY'den de bu hizmetleri sunmasını istiyorum, milleriniz şu tarihte kullanım dışı olacaktır gibi gereksiz uygulamalar istemiyorum.
  • Millerin bir süre sonra "expire" olması saçmalığına da son verseler? a la turca uygulamalar bitse artık...
  • Kredi kartlarindaki chip para gibi kullanmak daha mantikli degil miydi? Bir bilet secersin, mil puanimi kullanmak istiyorum dersin geri kalanini ise odersin olur biter... Amerikayi tekrar kesfetmeye gerek yok...
  • sene 2012 mil satışına başladık diye haber çıkıyor. mil satışına başlamak başarı değil, bu kadar geç başlanması başarısızlığın daniskasıdır. miles and smiles'a bakan yöneticinin ayıbı.
  • her iki taraf kazanacak biraz mil i olan biraz da verip ucabilecek. hic ucamayacaklara millerine kasilik odeme yapilmasi guzel olur
Biriktirdiği millerle uçmak isteyen ancak, gideceği yere milleri yetmeyen yolcular artık Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden mil satın alabilecek.

1000 Mili 25 Euro karşılığında satacak olan THY, bir yıl içinde 10 bin mile kadar satın alma imkânı sunuyor. Yolcuların hem istedikleri şehre gidebilmeleri için hem de biriktirdikleri milleri rahatlıkla kullanabilmelerini amaçlayan THY, resmi sitesi üzerinden satışlara başladı.
THY'DE MİL SATIŞI BAŞLADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Mil uygulaması konusunda en güzel hizmet Delta Havayolları'nındır. Millern son kullanım tarihi yoktur, mil satın alınabilmektedir, miller nakde cevrilebilmektedir, alt kurulusları (Delta Connection) dahilinde yapılan uçışlardan da mil kazanılmaktadır... Ben THY'den de bu hizmetleri sunmasını istiyorum, milleriniz şu tarihte kullanım dışı olacaktır gibi gereksiz uygulamalar istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Millerin bir süre sonra "expire" olması saçmalığına da son verseler? a la turca uygulamalar bitse artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kredi kartlarindaki chip para gibi kullanmak daha mantikli degil miydi? Bir bilet secersin, mil puanimi kullanmak istiyorum dersin geri kalanini ise odersin olur biter... Amerikayi tekrar kesfetmeye gerek yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sene 2012 mil satışına başladık diye haber çıkıyor. mil satışına başlamak başarı değil, bu kadar geç başlanması başarısızlığın daniskasıdır. miles and smiles'a bakan yöneticinin ayıbı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her iki taraf kazanacak biraz mil i olan biraz da verip ucabilecek. hic ucamayacaklara millerine kasilik odeme yapilmasi guzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000