26 Mayıs 2014, Pazartesi 11:09:15

THY’DE KRİTİK GÖRÜŞME

Türk Hava Yolları’nın geçtiğimiz yıl greve giden personellere “verimsizsiniz” diyerek savunmalarını istediği kabin memurlarıyla ilgili bugün önemli bir görüşme gerçekleşecek. Hava-İş Sendikası, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile buluşacak.
  • su sendika muhabbei cok sıktı. ben uye degilim. niye uye olayim. istedigim sartlari vermezlerse binanin onunde aglayacagima basar giderim. kendine guvenen insanin sendika ile isi olmaz. soma olayinda gorduk sendikanin islevini.
  • Thy ne zaman ozellesecek ? Ozelessinde kapansin bu muhabbetler
  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorar derler aynı biz gibi. Bizim maaşlar sizlerin çenesini yorar.
  • İstediğiniz kadar zıplayın görüşün sendikaya gidin heryere bağırın çağırın! Hamdi Topçu Bey, eylem yapan (305 kişi) ve verimsiz olan kabin memurlarını önceden dediğim gibi hepsini işten çıkaracak! Savunma verenlere geçmiş olsun. Başka iş baksınlar!
  • :)))) asgari ucrete talimlerin cani sıkılmıs belli sarcak yer ariyorlar.komiikk
  • Hava iş hat bakım için konuşmaya gittiğinde olanlardan sonra söyleyeceğim şey " geçmiş olsun arkadaşlar"
  • Herkes de bu işin en iyisini biliyor ya çok gülüyorum. Çalışanla çalışmayan ayırt edilsin ki her zamanda edilmeli grevden geldikten sonra ekip arkdaşlarına köyü davranan iş yapmayan bir sürü adm tanıyorum kinini nefretini ekip arkadaşlarından çıkaran insanlar ! Bunlar ayıklanmalı. İşini düzgün yapanlara zaten mail falan gitmemiş. Felaket senaryolarınızla milletin kafasını bulandırmayın artık yeter!.
  • 305 işçinin kıdemlerinin silinerek işe başlamaları kabul edildiğinde,kabin aş de kurulmuş oldu zaten.Daha ne olsunki.Herkese Günaydın.
  • geliyorr geliyorr kabin aş geliyor... eşitlik ha! alın size eşitlik hak hukuk adalet. artık tgs ,teknik ne alacaksa kabin creww da aynını alacak.yok öyle caka satmak biz yoruluyoruz bız risklıyız biz en iyisiyiz havaları.pegasus atlas ne ise sende uçar onlar kadar alırsın.siz kiimm kokpitle yarıştırmak eşit görmek kim. hadi bakalım parttıme maaşına çalışın şimdi.
  • Kabin memurlugu yapilacak en zor islerden

Geçtiğimiz yıl Hava-İş Sendikası’nın aldığı kararla greve giden ve sendika yönetiminin değişmesiyle grevi sonlandırıp görevlerine dönen kabin memurları ile birlikte farklı gerekçelerle  THY tarafından “verimsizsiniz, savunmalarınızı hazırlayın” yazısı gönderilmişti. Bu gelişmenin üzerine 50-60 kadar kabin memuru geçen hafta THY Uçuş İşletme Başkanlığı’nda savunmalarını vermişti.

Yaşanan olay sonrası Hava-İş Sendikası da harekete geçerek zehir zemberek bir açıklama yayınlayarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nü göreve çağırmıştı.

Hava-İş Sendikası, THY yönetiminin 'verimsizsiniz' dediği kabin memurlarının geleceğini masaya yatırmak üzere şu sıralarda THY Genel Müdürü Temel Kotil ile bir görüşme yapıyor.

“Verimsiz” oldukları gerekçe gösterilerek işten çıkarılacağı iddia edilen kabin memurlarının şirketteki geleceğinin bu toplantı sonrası şekilleneceği belirtildi.

©AirportHaber.com

THY’DE KRİTİK GÖRÜŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
su sendika muhabbei cok sıktı. ben uye degilim. niye uye olayim. istedigim sartlari vermezlerse binanin onunde aglayacagima basar giderim. kendine guvenen insanin sendika ile isi olmaz. soma olayinda gorduk sendikanin islevini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy ne zaman ozellesecek ? Ozelessinde kapansin bu muhabbetler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
günaydın ~ 10 yıl önce
özelleşmeyen neresi kaldı?...önce sağa_sonra sola bak ne görüyorsun?...
Yasas ~ 10 yıl önce
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar derler aynı biz gibi. Bizim maaşlar sizlerin çenesini yorar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
züğürt ~ 10 yıl önce
şimdi biz züğürtüz ya malum avrupa görmedik taşra uçuyoruz falan filan o taşra uçuşlarda o beğenmediğiniz biz fakirler varya sana çay koy falan diye emir verirken daha çok çene yoruyoruz ;)anladın dimi anlatmak istediğimi burda ahkam kesmeye benzemez unutma züğürtlere hizmet ediyosun 78 tl uçak biletiyle uçağı satan alan fakirlerden bahsediyoruz ve sen ona çay dağıtıyosun !!!!...
THY Uzman ~ 10 yıl önce
İstediğiniz kadar zıplayın görüşün sendikaya gidin heryere bağırın çağırın! Hamdi Topçu Bey, eylem yapan (305 kişi) ve verimsiz olan kabin memurlarını önceden dediğim gibi hepsini işten çıkaracak! Savunma verenlere geçmiş olsun. Başka iş baksınlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 10 yıl önce
kınanıda yakarsın artık
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
:)))) asgari ucrete talimlerin cani sıkılmıs belli sarcak yer ariyorlar.komiikk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 10 yıl önce
Hava iş hat bakım için konuşmaya gittiğinde olanlardan sonra söyleyeceğim şey " geçmiş olsun arkadaşlar"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cewo ~ 10 yıl önce
Herkes de bu işin en iyisini biliyor ya çok gülüyorum. Çalışanla çalışmayan ayırt edilsin ki her zamanda edilmeli grevden geldikten sonra ekip arkdaşlarına köyü davranan iş yapmayan bir sürü adm tanıyorum kinini nefretini ekip arkadaşlarından çıkaran insanlar ! Bunlar ayıklanmalı. İşini düzgün yapanlara zaten mail falan gitmemiş. Felaket senaryolarınızla milletin kafasını bulandırmayın artık yeter!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin AŞ Kuruldu. ~ 10 yıl önce
305 işçinin kıdemlerinin silinerek işe başlamaları kabul edildiğinde,kabin aş de kurulmuş oldu zaten.Daha ne olsunki.Herkese Günaydın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aş geliyor ~ 10 yıl önce
geliyorr geliyorr kabin aş geliyor... eşitlik ha! alın size eşitlik hak hukuk adalet. artık tgs ,teknik ne alacaksa kabin creww da aynını alacak.yok öyle caka satmak biz yoruluyoruz bız risklıyız biz en iyisiyiz havaları.pegasus atlas ne ise sende uçar onlar kadar alırsın.siz kiimm kokpitle yarıştırmak eşit görmek kim. hadi bakalım parttıme maaşına çalışın şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıl kalmamış ~ 10 yıl önce
kına yakarsın
kabin ~ 10 yıl önce
kına gönderelim mi sana lazım olur
komik çocuk ~ 10 yıl önce
üç kuruşa çalışıyorsun..... hadi canım hadi asgari ücrete devam. nasıl yapıyorsunuz yaa. ben audimin taksitlerini zor öderken asgari ücrete nasıl çalışıyorsunuz bir anlatsana.
aş geliyor' a ~ 10 yıl önce
keşke senin şartların da Çelebi AŞ gibi olsa... ;)
yine mi sen ? ~ 10 yıl önce
yine maaşımız züğürtün çenesini yormuş:) fakir naber ?:)
auidiye cvp ~ 10 yıl önce
audinin taksitlerini zar zor ödüyosan burda çene yapcağına ek iş yap :) ayrıca thy de taşeronda dahil asgari ücretle çalışan yok daha nerde çalıştığını bile bilmeyenler eleyin gitsin bunları
taşeron ~ 10 yıl önce
ne kadar da taşeronlaşma meraklısımışsınız. taşerona hayır!
yazık ~ 10 yıl önce
size sadece yazık diyorum.işini sadece maaşı olarak görüp ,saygınlığı ,itibarı 3 kuruş için bir kenara itip aynı yerde calışanları bile maaşına göre sınıflayan zavallı bır kıtlesınız.boşuna yazılıp çizilmiyor uçan garson,fanta garsonları, havadaki wc temizlikçileri diye! yazık bence mmaşı düşünecegınıze ınsanları sınıflamamayı, işinize ve dolayısı ıle şahsınıza saygınlığı nasıl arttırırsınız ona bir katkı yapın! yazık ki bu işi üniversıtelerce ele alınıp onların bölümlerinden mezun olanlarca ,eğitimli personel bilgili personelce yapılsın dedıklerınde gülüyorsunuz! sizden varya hiçbirşey olmaz!
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kabin memurlugu yapilacak en zor islerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000