26 Mayıs 2008, Pazartesi 16:40:11

THY'de KRİTİK ATAMALAR

THY Yönetim Kurulu, 16 Nisan’da yapılan genel kurul sonrası geniş kapsamlı ilk atamalarını yaptı. Yer İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı makamı kapatılırken iki önemli atama yapıldı. Sırada başka atamaların da olması bekleniyor.
  • bence birileri bu şaçmalıklara dur demeli artık.yönetim diye birşey yok tk da,zavallıları oturtmuşlar oraya iş yaptıklarını sanıyorlar enayiler.hesap nasıl olsa iki tarafta anladınız siz anladınız...zavallılar
  • kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş,eleştiri elbette yapılır ama hep dini inançlara saldırarak yapılan yorumlar çirkinlik içeriyor,
  • EVET ATAMALAR BELLİ OLDU DAHA PERSONEL YENİ YERİNDE İŞBAŞI YAPMADAN GERİ ÇEKİLENLER Mİ. CEMAATLE BALANTILI OLUP TAYIN YERİNİ BEGENMEYEN YENİ YERLERE GİDENLERMİ YADA BAŞKA BAŞKA OLAYLARI ÖRTBAS ETMEK İÇİN YAPILAN ATAMALR MI HEPSI BURADA.. BAKALIM DAHA NELER GORECEZ....
  • PARANIN VE İMANIN KİMDE OLDUĞU BELLİ DEĞİLDİR CANIM KARDEŞİM. BÜTÜN İMANLILAR THY DE TÜM İMANSIZLAR DIŞARIDA BRAVO MAŞALLAH.....! SENİN KAFANDA OLANLARA TEK SÖYLENECEK LAF VAR... ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN.
  • atamaların listesi cıktı... hakkaniyetli bir liste gibi.. bir kac tanıdıgım var onların yenı gorevlerinde cok basarılı olacaklarına ınanıyorum.. basta oguz karakas yeni gorevinde basarılar dilerim suppperrr bir secim. harika bir bir bolge muduru olacak ve thy ye cok sey katmaya devam edecek... onun terfısı bizleri umutlandırdı ve cesaretlendirdi.. demek ki dogru zamanda dogru atamalar thy de de yapılıyor.. bunu gorduk..tebrik ediyor basarilarının devamını temenni ediyorum. gerisi diger torpili olmayan ama hak eden kardeslerimizin basina diyorum.. sayın hamdi topcu lutfen atamalara artık karısmayın ve bırakın layık olan insanlar yerlerini alsınlar.. daha fazla hak yemeyin lutfen .. saygilarımla
  • Kemal Okutan'dan degilde baska kim istedigi yere tayyin olabilirdi? Tabiki kendisi. Bosuna THY Insan Kaynaklari Gn MD Yrd'si Orhan IKIZ'in bacanagi degil ya. THY'de eskiden beri basarili ve yonetici olarak gorev yapan Ahmet DOGAN'da 3.cü bacanaklari. Tam bir show, degilmi?
  • Kemal Okutan sadece yer isletme baskani degil, THY Insan Kaynaklari Gn MD Yrd Orhan Ikiz'in bacanagi. Anladinmi simdi, herhalde seni tayyin edecek degildi. THY de eskiden beri yonetici olarak gorev yapan Ahmet Dogan de 3cu bacanaklaridir.
  • THY bir yere atama yaparken her THY haberıne dine saldırarak yorum yapanlaramı danışacak,herkes kendi işine baksın kardeşim..
  • Selahattin ARAS, arkadaşımız THY A.O camiaasının Yer İşl.Operasyonları kanadında uzun yıllar, bilgi birikimi-güleryüzlülüğü-çalışkanlığı-idare yeteneği-tecrübesi tartışılmayacak kadar üstündür. Bu niteliklere haiz bir insanın eğitim koordinasyon müdürlüğüne atanması THY Yönetiminin acizliğinden başka bir şey değildir. Yanlış karar beyler, operasyon kanadını güçlü tutacaksın ki diğer yerlerden yediğin darbeleri örtesin. THY A.O Yönetimi ne yazık ki bu gerçekleri görmekten çok uzak. Sn Kemal Okutan bey'in ise Viyana Müdürlüğü gibi avrupanın kalesi sayılan bir yere getirilmesi bence traji komiktir. Sn Okutan kimdir allahaşkına ? THY A.O bence daha çok zor günlere ve olaylara gebe olacak. Yurt dışında bu havayolumuza 3 Kuluv Allah 1 Elham Airlines ismini takmışlar, bence haklılar...Saygılar
  • Yer isletme yan gelip yatma yeri degildir

16 Nisan’daki genel kurul sonrası THY Yönetim Kurulu, bazı noktalarda görev değişimine gitti. Yönetim Kurulu’nun son toplantısında alınan karar uyarınca yapılan atamalar şirkette şaşkınlıkla karşılandı.

 

1993 yılından bu yana THY’de çeşitli birimlerde görev yapan ve bir süredir de THY Viyana Müdürlüğü’nü yürüten Ali Rıza Mortaş bu görevinden alınarak adeta kızağa çekildi. Mortaş Uçuş İşletme Başkanlığı’nda uzmanlık görevine getirilirken, Viyana Müdürlüğü’ne ise İstanbul dışı Yer İşletme Başkanı Kemal Okutan atandı. Mortaş’ın bu atamadan bir hayli rahatsız olduğu ifade edildi.

 

Şirkette yaşanan bir diğer atama ise Yer İşletme Müdürlüğü’nde yaşandı. Yer İşletme Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Aras, Eğitim Koordinasyon Müdürlüğü görevine atandı.

 

Şirkette bazı atamaların ise gerçekleşmek üzere olduğu, İnsan Kaynakları  Müdürü Timuçin Güner’in görevinden alınabileceği kulislerde konuşuluyor.  

 

Bu arada, Yönetim kurulu, atamaların yanı sıra Yer İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı makamını kaldırarak Yer İşletme Başkanlığı’nı tahsis etti ve burayı da genel müdürlüğe bağladı.

 

Halen THY Teknik A.Ş’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Bilal Ekşi’nin, Yer İşletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılmasından sonra bu makama atama yapılmamıştı.

AirportHaber Özel

THY'de KRİTİK ATAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

yeterrrrrr ~ 16 yıl önce
bence birileri bu şaçmalıklara dur demeli artık.yönetim diye birşey yok tk da,zavallıları oturtmuşlar oraya iş yaptıklarını sanıyorlar enayiler.hesap nasıl olsa iki tarafta anladınız siz anladınız...zavallılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakanca ~ 16 yıl önce
kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş,eleştiri elbette yapılır ama hep dini inançlara saldırarak yapılan yorumlar çirkinlik içeriyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE GEREK ~ 16 yıl önce
EVET ATAMALAR BELLİ OLDU DAHA PERSONEL YENİ YERİNDE İŞBAŞI YAPMADAN GERİ ÇEKİLENLER Mİ. CEMAATLE BALANTILI OLUP TAYIN YERİNİ BEGENMEYEN YENİ YERLERE GİDENLERMİ YADA BAŞKA BAŞKA OLAYLARI ÖRTBAS ETMEK İÇİN YAPILAN ATAMALR MI HEPSI BURADA.. BAKALIM DAHA NELER GORECEZ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGRTRAINER63 ~ 16 yıl önce
PARANIN VE İMANIN KİMDE OLDUĞU BELLİ DEĞİLDİR CANIM KARDEŞİM. BÜTÜN İMANLILAR THY DE TÜM İMANSIZLAR DIŞARIDA BRAVO MAŞALLAH.....! SENİN KAFANDA OLANLARA TEK SÖYLENECEK LAF VAR... ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 16 yıl önce
atamaların listesi cıktı... hakkaniyetli bir liste gibi.. bir kac tanıdıgım var onların yenı gorevlerinde cok basarılı olacaklarına ınanıyorum.. basta oguz karakas yeni gorevinde basarılar dilerim suppperrr bir secim. harika bir bir bolge muduru olacak ve thy ye cok sey katmaya devam edecek... onun terfısı bizleri umutlandırdı ve cesaretlendirdi.. demek ki dogru zamanda dogru atamalar thy de de yapılıyor.. bunu gorduk..tebrik ediyor basarilarının devamını temenni ediyorum. gerisi diger torpili olmayan ama hak eden kardeslerimizin basina diyorum.. sayın hamdi topcu lutfen atamalara artık karısmayın ve bırakın layık olan insanlar yerlerini alsınlar.. daha fazla hak yemeyin lutfen .. saygilarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benny Hill Show ~ 16 yıl önce
Kemal Okutan'dan degilde baska kim istedigi yere tayyin olabilirdi? Tabiki kendisi. Bosuna THY Insan Kaynaklari Gn MD Yrd'si Orhan IKIZ'in bacanagi degil ya. THY'de eskiden beri basarili ve yonetici olarak gorev yapan Ahmet DOGAN'da 3.cü bacanaklari. Tam bir show, degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benny Hill ~ 16 yıl önce
Kemal Okutan sadece yer isletme baskani degil, THY Insan Kaynaklari Gn MD Yrd Orhan Ikiz'in bacanagi. Anladinmi simdi, herhalde seni tayyin edecek degildi. THY de eskiden beri yonetici olarak gorev yapan Ahmet Dogan de 3cu bacanaklaridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakanca ~ 16 yıl önce
THY bir yere atama yaparken her THY haberıne dine saldırarak yorum yapanlaramı danışacak,herkes kendi işine baksın kardeşim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGRTRAINER63 ~ 16 yıl önce
Selahattin ARAS, arkadaşımız THY A.O camiaasının Yer İşl.Operasyonları kanadında uzun yıllar, bilgi birikimi-güleryüzlülüğü-çalışkanlığı-idare yeteneği-tecrübesi tartışılmayacak kadar üstündür. Bu niteliklere haiz bir insanın eğitim koordinasyon müdürlüğüne atanması THY Yönetiminin acizliğinden başka bir şey değildir. Yanlış karar beyler, operasyon kanadını güçlü tutacaksın ki diğer yerlerden yediğin darbeleri örtesin. THY A.O Yönetimi ne yazık ki bu gerçekleri görmekten çok uzak. Sn Kemal Okutan bey'in ise Viyana Müdürlüğü gibi avrupanın kalesi sayılan bir yere getirilmesi bence traji komiktir. Sn Okutan kimdir allahaşkına ? THY A.O bence daha çok zor günlere ve olaylara gebe olacak. Yurt dışında bu havayolumuza 3 Kuluv Allah 1 Elham Airlines ismini takmışlar, bence haklılar...Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorunlu aci ~ 16 yıl önce
Yer isletme yan gelip yatma yeri degildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000