16 Aralık 2015, Çarşamba 12:40:48

THY’de kızılca kıyamet kopacak

Türk Hava Yolları’nda taşlar yerinden oynuyor. 6 Nisan 2015 tarihinde yapılan genel kurulda sürpriz bir şekilde yönetim kurulu başkanlığında getirilen İlker Aycı, THY’de temizlik harekatına başlıyor.
  • Paralel yuvası Dalaman istasyonu onlar için cennet TGS TK dhmı emnıyet adamlar Dalaman havalimanını ele geçirmişler
  • Kefal gibi atlamayin, yanli yansiz yorumlarla buradan.. hep boyle bi tas atilir kuyuya, kimden ne feedback geliyor trace edilir.. bos haber bunlar, her yil cikar..
  • Ya hani kızılca kıyamet kopacaktı? noldu? bir haber yaptıysanız, devamındaki gelişmeleri de takip edip aktarın bari.
  • bir adalet sarayı düşünün. icra mahkemesinde çalışan bütün personele aylık 3500 lira icracılık tazminatı veriliyor. sırf icrada çalıştıkları için icra konan malların satış gelirlerinden kesilen paraların bir kısmı bunlara dağıtılıyor. öbür taraftaki ağır ceza mahkemesindekilere ise aylık 1000 lira tazminat veriliyor. onlara deniliyor ki siz icra işi yapmıyorsunuz size para veremeyiz. icra konan malların parasını ancak icra mahkemesi personeli alabilir deniliyor. icra mahkemesinde çalışan katipler memurlar hepsi ağır ceza mahkemesinde çalışan hakimlerden avukatlardan savcılardan bile fazla maaş alıyorlar. böyle bir uygulama sadece dhmi de var. çalıştığın yere göre maaş alıyosun. şansına elektronik teknisyeni olup seyrüseferde çalışırsan aylık 6 bin lira maaş alırsın. ama torpilin yoksa garibansan terminal hizmetlerinde çalışırsın aylık 3500 lira maaş alırsın.
  • Hep söylenir, THY küçük Türkiyedir diye. Türkiyede ne olursa, mutlaka az çok benzer bir yansıması olur. Nasıl mı? Türkiye çağında akp-perinçek işbirliği var.özellikle yargıda. Şimdi bu bahsedilen temizlik sonrası, boşalan yerlere kartal imam-hatipler gelecek sanmayın, kısmen onlar da gelecek. ama bence enaz yarısı perinçek vb. ekollerin adamı olacak. pastadan pay vermezlerse sıkıntı olur. bekleyip görelim.
  • Brace yourself, winter is coming.
  • ilker Aycı'nın eline sağlık.hiç hakkı olmadığı halde orda olan insanlar tanıyorum..en azından bir kısmı temizlencek desenize..
  • Yapmazsanız hatırımız kalır. Alın birini vurun öbürüne. Hanginiz delikanlı, şeffaf ve dürüstsünüz? Ne oldum delisi olmuşsunuz siz.
  • Kabiliyetsiz, yeteneksiz, insan ilişkileri olmayan bir Bşk.Yrd.'nı da listeye eklemişler mi ? Salt paralel operasyonu ile şirket düzlüğe çıkmaz.
  • Arkadaşlar 10 yılın geçkin bir süredir Türk Hava Yollarında yöneticilik yapmaktayım. Tüm samimiyetimle söylüyorum torpilim de yok! Hadin ataistler bunu da açıklasınlar... Saygılarımı sunarım ;)

Türk Hava Yolları’nda taşlar yerinden oynuyor. 6 Nisan 2015 tarihinde yapılan genel kurulda sürpriz bir şekilde yönetim kurulu başkanlığında getirilen İlker Aycı, THY’de temizlik harekatına başlıyor. Çok sayıda başkan, müdür ve paralelciler görevden alınacak.

Türk Hava Yolları’nda temizlik harekatına başlanıyor. Türk Hava Yolları’nda 6 Nisan’da yapılan genel kurul sonrasında yönetim kurulu başkanlığına İlker Aycı getirilmişti. İlker Aycı’nın gelişi ile birlikte THY’de çok şeyin değişeceği düşünülüyordu.

Ancak THY’de yapılması gereken değişikliklerin bazı çıkar çevreleri tarafından engellendiği biliniyordu. Geçtiğimiz haftalarda bu engeller bertaraf edildi.

İşte bu gelişme ile birlikte THY’de değişimin ayak sesleri duyuldu. Airporthaber’in THY kaynaklarından edindiği bilgiye göre uzun süredir üzerinde çalışılan değişiklikler bu Cuma günü yürürlüğe konulacak. İcra komitesinde alınacak olan kararla birlikte çok sayıda başkanın görevine son verilecek ve yerine yenileri atacak.

Değişikliklerin özellikle personel başkanlığı nezdinde başlayıp diğer başkanlıklarla devam etmesi bekleniyor.

Öte yandan değişiklikler sadece başkanlıklarla sınırlı kalmayacak. Çok sayıda müdürün de görevden alınacağı öğrenildi. Bazı müdürlerin de yerlerinin değişmesi bekleniyor.

İlker Aycı’nın yönetim kurulu başkanlığına gelmesinin ardından yakın çevresine “Önce personel yapısını inceleyip gerekliği değişikliği yapacağım” dedi kaydediliyordu. Aycı’nın özellikle paralelci yapıya yönelik operasyon yapmak istediği ancak değişime temelli karşı olanlar tarafından engel olunduğu iddia ediliyordu.

THY’deki, görevden alma operasyonunun tamamlanmasının ardından bazı yöneticilerin istifa etmesi bekleniyor.

©Airporthaber.com/Özel

THY’de kızılca kıyamet kopacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (152)

Dlm ~ 8 yıl önce
Paralel yuvası Dalaman istasyonu onlar için cennet TGS TK dhmı emnıyet adamlar Dalaman havalimanını ele geçirmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cadi avi asparagas ~ 8 yıl önce
Kefal gibi atlamayin, yanli yansiz yorumlarla buradan.. hep boyle bi tas atilir kuyuya, kimden ne feedback geliyor trace edilir.. bos haber bunlar, her yil cikar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani nerde ~ 8 yıl önce
Ya hani kızılca kıyamet kopacaktı? noldu? bir haber yaptıysanız, devamındaki gelişmeleri de takip edip aktarın bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 8 yıl önce
bir adalet sarayı düşünün. icra mahkemesinde çalışan bütün personele aylık 3500 lira icracılık tazminatı veriliyor. sırf icrada çalıştıkları için icra konan malların satış gelirlerinden kesilen paraların bir kısmı bunlara dağıtılıyor. öbür taraftaki ağır ceza mahkemesindekilere ise aylık 1000 lira tazminat veriliyor. onlara deniliyor ki siz icra işi yapmıyorsunuz size para veremeyiz. icra konan malların parasını ancak icra mahkemesi personeli alabilir deniliyor. icra mahkemesinde çalışan katipler memurlar hepsi ağır ceza mahkemesinde çalışan hakimlerden avukatlardan savcılardan bile fazla maaş alıyorlar. böyle bir uygulama sadece dhmi de var. çalıştığın yere göre maaş alıyosun. şansına elektronik teknisyeni olup seyrüseferde çalışırsan aylık 6 bin lira maaş alırsın. ama torpilin yoksa garibansan terminal hizmetlerinde çalışırsın aylık 3500 lira maaş alırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Aç gözünü Allah doyursun, kandil günü insanı söyletme, aynı mahkemede hizmet veren hakim, katip, güvenlik görevlisi, savcı aynı parayı mı alıyor. Nerenden uyduruyorsun bu örneği.
fuat ~ 8 yıl önce
Hep söylenir, THY küçük Türkiyedir diye. Türkiyede ne olursa, mutlaka az çok benzer bir yansıması olur. Nasıl mı? Türkiye çağında akp-perinçek işbirliği var.özellikle yargıda. Şimdi bu bahsedilen temizlik sonrası, boşalan yerlere kartal imam-hatipler gelecek sanmayın, kısmen onlar da gelecek. ama bence enaz yarısı perinçek vb. ekollerin adamı olacak. pastadan pay vermezlerse sıkıntı olur. bekleyip görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lol ~ 8 yıl önce
Brace yourself, winter is coming.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ece türkay ~ 8 yıl önce
ilker Aycı'nın eline sağlık.hiç hakkı olmadığı halde orda olan insanlar tanıyorum..en azından bir kısmı temizlencek desenize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatır ~ 8 yıl önce
Yapmazsanız hatırımız kalır. Alın birini vurun öbürüne. Hanginiz delikanlı, şeffaf ve dürüstsünüz? Ne oldum delisi olmuşsunuz siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bşk Yrd ~ 8 yıl önce
Kabiliyetsiz, yeteneksiz, insan ilişkileri olmayan bir Bşk.Yrd.'nı da listeye eklemişler mi ? Salt paralel operasyonu ile şirket düzlüğe çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür Sesleniyor! ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar 10 yılın geçkin bir süredir Türk Hava Yollarında yöneticilik yapmaktayım. Tüm samimiyetimle söylüyorum torpilim de yok! Hadin ataistler bunu da açıklasınlar... Saygılarımı sunarım ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür'e cevap ~ 8 yıl önce
10 yıldır thy ye ne kattın sadece maaş alıp yattın ego tatmin ettin yoksa 10 yıl ne yapılır ki sizin zihniyette
torpilli müdür'e ! ~ 8 yıl önce
10 yıldan fazladır torpil airlines'da yöneticiymiş de torpili yokmuş da samimiymiş de! senin samimiyetini yerim kul hakkı yiyen ateist!
We have a problem! ~ 8 yıl önce
Harikasiniz, yorumlariniz da bi o kadar guzel. Opuyorum gozlerinizden ;) Hadi kalin saglicakla (Bu arada; Kendinizi sicak tutun, bu kis biraz soguk gececek gibi)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000