26 Eylül 2011, Pazartesi 12:01:18

"THY'DE KIYAMET KOPUYOR"

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, bu hafta sesini duyuramayanlara tercüman oldu...
  • İşte amatör ve vizyonu olmayan yöneticilerin şirketi ne hale getirdiklerinin resmidir. 10 sene önce dev olan THY şimdi artık basiretsiz bir cüce.
  • ya burada benim demek istediğim direkt olarak bu yazı değil, thy uçağın altına yazı yazmış diyor birileri hemen emiratesten kopya çekmişler , yok falanca yerde pistten çıkmış hemen badem di deve idi ne alaka ya güzel demeyide kötü demeyide bilelim demek istiyorum yoksa bana ne ya falancanın cebine para girmiş yok deve kesmiş , eleştiri yaparken elimizi vicdanımıza koyalım diyorum ben, saygılarımı sunarım.
  • Size sesleniyorum ve teknik yöneticilerine..Daha işe girişinin akabinde toplam tecrübe süresini doldurmadan lisans alanlar-verenler var nerde hakkaniyet...Allah'a havale ediyorum...
  • Allah cc senden razı olsun yazmış olduğun gerçeklerden dolayı...
  • Ya adam delikanlı olarak anlatmış ya daha ne istiyorsun. Demediğini bırakmamış. Bak yorumlara hak vermeyen yok. Allah Allahhhhhh. Cattık heee.
  • Ya anlayamıyorum THY yunan hava yolları değilki bayrağımızı taşıyan bir hava yolu şu an dükkanı kapadık deseler sanki burada yazanların hepsi ...hurrraaaaa diye bağırıp nara atacaklar , bu kin bu nefret niye birisi çıkıp delikanlı gibi anlatsa bizde saf saf milliyetçilik yapmasak, ama şahsi nedenlerle çamur atıyorsak bu dünyanın birde öteki tarafı var hiç etik değil bu davranışlar.
  • artik dayanamiyoruz yurt disi personele olarak buitun haklarimiz elinden alindi maas zammi yok fedakarrlik diyorlar yan das parti das ve kanka oalnalr iyi maas olmaqyanlar kapi gösteriliyor thy hic bir yapmayan kisi catir catir maas aliyor newrdeyse gunde 10 saat fazla calisiliyor ne mesai ne zam hic bir sey yok mudurlere gelince ensagi 1200 euroluk evede oturuyor ev kirasini thy öduyor araba altlarinda hersey ibedava biz zam istesek zam yok diyorlar avrupada seflewrew 500 euroyayakinzam yapuildi asagida kalanmemur ise sadece 15 ve 20 euroluk zam yapildi
  • durun bakalım thy dekı olaylar yeni başlıyor bu daha filmin başı.daha neler olacak,neler görecegiz ???
  • kuruyemişçi dükkanı karışmış vallaaaaa...
Havacılık sektöründeki son gelişmeleri ve geleceğe yönelik tahminlerini sıralayan İnan, iyimser tablolara ateş püskürdü.

Türk Havacılığının ve THY'nin iyi görünmesinin medya ve siyasetteki pohpohlanmadan kaynaklandığını satırlarına döken Başyazar İnan, sektördeki açıkları bir bir sıraladı. Yönetebilmek için sıfırdan gelmenin gerektiğine vurgu yaparak, 'THY'nin hangi yöneticisi işçi sınıfında ter akıtmış' diye sordu.

-THY'de yöneticilik yapanlar parti'daş'-din'daş'-arka'daş'-yol'daş'-yan'daş' sistemiyle buralara geldi...

-Bi' sıkıntı mı var vermezsin işçinin maaşını olur biter...

-Deven kadar konuş yerine torpilin kadar konuş deniyor...

-Denetleyecek olan denetlenecek halde...

-Teknik A.Ş. ve HABOM satılıyor mu?



"THY'DE KIYAMET KOPUYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
İşte amatör ve vizyonu olmayan yöneticilerin şirketi ne hale getirdiklerinin resmidir. 10 sene önce dev olan THY şimdi artık basiretsiz bir cüce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya burada benim demek istediğim direkt olarak bu yazı değil, thy uçağın altına yazı yazmış diyor birileri hemen emiratesten kopya çekmişler , yok falanca yerde pistten çıkmış hemen badem di deve idi ne alaka ya güzel demeyide kötü demeyide bilelim demek istiyorum yoksa bana ne ya falancanın cebine para girmiş yok deve kesmiş , eleştiri yaparken elimizi vicdanımıza koyalım diyorum ben, saygılarımı sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Size sesleniyorum ve teknik yöneticilerine..Daha işe girişinin akabinde toplam tecrübe süresini doldurmadan lisans alanlar-verenler var nerde hakkaniyet...Allah'a havale ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah cc senden razı olsun yazmış olduğun gerçeklerden dolayı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya adam delikanlı olarak anlatmış ya daha ne istiyorsun. Demediğini bırakmamış. Bak yorumlara hak vermeyen yok. Allah Allahhhhhh. Cattık heee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya anlayamıyorum THY yunan hava yolları değilki bayrağımızı taşıyan bir hava yolu şu an dükkanı kapadık deseler sanki burada yazanların hepsi ...hurrraaaaa diye bağırıp nara atacaklar , bu kin bu nefret niye birisi çıkıp delikanlı gibi anlatsa bizde saf saf milliyetçilik yapmasak, ama şahsi nedenlerle çamur atıyorsak bu dünyanın birde öteki tarafı var hiç etik değil bu davranışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artik dayanamiyoruz yurt disi personele olarak buitun haklarimiz elinden alindi maas zammi yok fedakarrlik diyorlar yan das parti das ve kanka oalnalr iyi maas olmaqyanlar kapi gösteriliyor thy hic bir yapmayan kisi catir catir maas aliyor newrdeyse gunde 10 saat fazla calisiliyor ne mesai ne zam hic bir sey yok mudurlere gelince ensagi 1200 euroluk evede oturuyor ev kirasini thy öduyor araba altlarinda hersey ibedava biz zam istesek zam yok diyorlar avrupada seflewrew 500 euroyayakinzam yapuildi asagida kalanmemur ise sadece 15 ve 20 euroluk zam yapildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
durun bakalım thy dekı olaylar yeni başlıyor bu daha filmin başı.daha neler olacak,neler görecegiz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kuruyemişçi dükkanı karışmış vallaaaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000