14 Eylül 2012, Cuma 11:43:04

THY'DE KIŞ HAZIRLIĞI BAŞLADI

Türk Hava Yolları zorlu kış şartları için hazırlıklara başladı. Şirket, "AHL’de De-icing Tesisleri Kurulması işi" için ihale düzenleyeceğini duyurdu.
  • bir kaç sene önce arap şeyhleri gelmişti ankaraya 100 tne mercedes istemişlerdi...adamlara kiralık araba bile bulamadınız...arabalar hangi şehirden geldi tahmin et...et et...zor değil edebilirsin...sen kalkmış 2. hub olsun diyorsun.yeterli oteliniz yok tur acentanız yok setur bile küçücük nereyi gezdireceksin turistlere transitleri nereye alacaksın? kaç tane körüğünüz var nereye park edeceksin okadar uçağı? konuşuyoooo anasını satıyım konuşuyooo AHL de apron trafiği sizin kızılaydaki trafikten bile daha yoğun daha nediyeyim ben sana? sözün bittiği yerdeyim.
  • Thy esenbogayi 2. Hub olarak kullanmadigi surece rotar bitmez.
  • yazın lodosu kış geldiğinde de kar ve soğuğu bahane edip operasyonları aksatan THY işi bile,tecrübeli adam kalmadığı için daha da çok çuvallayacak THY. Bunlar şirketin iyi günleri daha durun bakalım neler olacak neler. Hergün yeni bir skandal :))
  • Arkadas rotar havadan gelioyor allah dan sen hatielasan ne olur hatirlamasan ne
  • çok güzel hareketler bunlar
  • Yine geçen seneyi hatırladım... İnş tekrarlanmaz aynı durumlar...

Türk Hava Yolları A.O tarafından duyurulan ihale ilanı şu şekilde:

- Ortaklığımız tarafından “AHL’de De-icing Tesisleri Kurulması işi” kapalı zarfla teklif alma suretiyle ihale edilecektir.
- Geçici Teminat, teklif edilen KDV Hariç toplam tutarın % 3’ü oranındadır
- Kapalı zarfla verilecek teklif mektupları, en geç 26.09.2012 günü saat: 10:00’a kadar, Atatürk Havalimanı THY A.O. Genel Yönetim Binası B Blok 1.Kat Yeşilköy/İSTANBUL adresindeki Genel Satınalma Başkanlığında bulundurulacaktır. Anılan gün ve saatten sonra elden verilen veya posta ile gönderilen teklif mektupları kabul edilmeyecektir. İhale aynı yer ve zamanda yapılacaktır.

- Şartnamede istenilen tüm belgelerin aslı veya noterden tasdikli suretlerin ibrazı gereklidir.

- Şartnameler, yukarıda belirtilen adreste görülebilir ve temin edilebilir.

- Ortaklığımız 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, ihale konusu hizmeti alıp almamakta, dilediğinden kısmen ya da tamamen almakta serbesttir. 

 

THY'DE KIŞ HAZIRLIĞI BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bir kaç sene önce arap şeyhleri gelmişti ankaraya 100 tne mercedes istemişlerdi...adamlara kiralık araba bile bulamadınız...arabalar hangi şehirden geldi tahmin et...et et...zor değil edebilirsin...sen kalkmış 2. hub olsun diyorsun.yeterli oteliniz yok tur acentanız yok setur bile küçücük nereyi gezdireceksin turistlere transitleri nereye alacaksın? kaç tane körüğünüz var nereye park edeceksin okadar uçağı? konuşuyoooo anasını satıyım konuşuyooo AHL de apron trafiği sizin kızılaydaki trafikten bile daha yoğun daha nediyeyim ben sana? sözün bittiği yerdeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rotar ~ 12 yıl önce
Thy esenbogayi 2. Hub olarak kullanmadigi surece rotar bitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURKISH CREW ~ 12 yıl önce
yazın lodosu kış geldiğinde de kar ve soğuğu bahane edip operasyonları aksatan THY işi bile,tecrübeli adam kalmadığı için daha da çok çuvallayacak THY. Bunlar şirketin iyi günleri daha durun bakalım neler olacak neler. Hergün yeni bir skandal :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaaa ~ 12 yıl önce
Arkadas rotar havadan gelioyor allah dan sen hatielasan ne olur hatirlamasan ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
çok güzel hareketler bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rötar! ~ 12 yıl önce
Yine geçen seneyi hatırladım... İnş tekrarlanmaz aynı durumlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000