21 Mayıs 2012, Pazartesi 11:16:51

THY'DE KİM NEREYE ATANDI?

Türk Hava Yolları'nda Olağan Genel Kurul'un ardından atamalar da yapıldı. İşte Türk Hava Yolları A.O'da yapılan o atamalar...
  • İlk atandıkları zaman bizi adam yerine koyup bazı şeyler sorarlardı. Bizde zevkle anlatırdık. Ancak zamanla bizi tanımaz oldular, yanlarındakilere hava olsun diyede külhanbeyice konuşurlardı. Sonra ne mi oldu? Bizi saf dışı bıraktılar, yani attılar. Sizce onlar bizim yerimizi doldurdularmı da bize yol göründü. Yani maliyeci, iktisatçı, uluslararası ilişkilerciler THY gibi teknik bir kurumda kaldılar, mühendisler ise saf dışı kaldılar.
  • ATANDILAR VE HEMEN KENDİLERİNE ZAMLARI DA YAPTILAR..OHH NE GÜZEL!!!!!
  • kimi atarsananiz atayin,bize ne ,onlarin yakinlari sevinsin,hakkimizi verin yeter.

Türk Hava Yolları Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) yaptığı duyuruda şu ibareler yer aldı;

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, Ortaklığımız Mali Denetim Komitesine Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Gerçek ve Mehmet Muzaffer AKPINAR'ın, Kurumsal Yönetim Komitesine ise Yönetim Kurulu Üyeleri  İsmail Gerçek, Gülsüm Azeri ve Mehmet Büyükekşi'nin atanmalarına karar verilmiştir.

 

THY'DE KİM NEREYE ATANDI?

Yorumlar

İşi Öğrendiler mi? ~ 12 yıl önce
İlk atandıkları zaman bizi adam yerine koyup bazı şeyler sorarlardı. Bizde zevkle anlatırdık. Ancak zamanla bizi tanımaz oldular, yanlarındakilere hava olsun diyede külhanbeyice konuşurlardı. Sonra ne mi oldu? Bizi saf dışı bıraktılar, yani attılar. Sizce onlar bizim yerimizi doldurdularmı da bize yol göründü. Yani maliyeci, iktisatçı, uluslararası ilişkilerciler THY gibi teknik bir kurumda kaldılar, mühendisler ise saf dışı kaldılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE GÜZEL!!!1 ~ 12 yıl önce
ATANDILAR VE HEMEN KENDİLERİNE ZAMLARI DA YAPTILAR..OHH NE GÜZEL!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak ~ 12 yıl önce
kimi atarsananiz atayin,bize ne ,onlarin yakinlari sevinsin,hakkimizi verin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000