17 Nisan 2009, Cuma 13:41:19

THY'DE KANADA HEYECANI

Türk Hava Yolları, Haziran ayında sefer başlatmayı düşündüğü Kanada için ilk atamalarını yaptı.
  • seçen seçmiş. gelir yönetiminden torontoya şef vay beee balakım daha neler göreceğiz.
  • Böyle bir rezalet görülmedi. Kim seçti bu kişileri anlamadım. Ne işleri var orada kendileri bile gitmekten emin değillerdir bence. Gelir yönetiminde kalk git istasyonu yok böyle bir şey !
  • Havacılıkta operasyon ile ticareti karıştırmayın.Yapılan atama ticaridir.Satış,hangling,teknik vs. outsource edersin başına da bu işlerin kontrolünü yapacak ve pazardaki rakip havayollarına göre rekabeti yönetecek birini atarsın.Bu işleri yapmak için çok fazla satış,boarding, vs'den anlamaya gerek yok.Bu pozisyona yapılan atama ticaridir ,görev yapacak arkadaş şirketin ticari hedeflerini gerçekleştirmek için oradadır.Operasyon için gerekirse yurtiçi,yurtdışı istasyondan başka bir arkadaş daha atanır,belki de siz olursunuz.siz işinizi yeterki iyi yapın.Son yıllarda açıklanan kar rakamları incelendiğinde Gelir Yönetimi'nin başarısı ortadadır.
  • Gelir yönetimini açıklayan beyefendiye sorular ? 1) Orada çalışanlar havacılıkla ilgili hangi eğitimleri alırlar ? 2) Daha önce havalimanında hiç bulundular mı ? 3) Hangi sertifikaları vardır ? 4) Kaç lisan bilirler ? 5) Kaç yıllık havacılık (!) tecrübeleri vardır ? 6) İkram tecrübeleri var mıdır ? 7) Load controldan anlarlar mı ? bu daha uzayıp gider... Buıyrun bakalım...
  • Atama ile ilgili yorum yazanlar haksızlar..Gelir Yönetiminden atanan arkadas İstasyon Sefi olarak değil, Sef Ticaret olarak atanmıştır. Gelir Yönetimi Ticaretin kalbidir, genel müdürlüğün en kalifiye ekibini barındırır. Hatta eskiden en çok yurtdışı müdür gönderen bölümdür. Malesef reklamını yeteri kadar yapamamaktadır, yaptırılmamaktadır. Bana göre son dönem atamalarının en isabetlisidir. Gelir yönetimi çıkışlı sef ve mudurler farklarını zamanla belli edeceklerdir. Herkese hayırlı işler...
  • yapsınlar kanadayada yapsınlar teksasada yapsınlar meksikayada yapsınlar düşmeye ve agrızalanmaya devam etsinler THY çok sağlam uçaklar bilirdim ama gittikçe anlıyorumki digerlerinden hiç bir farkı yok uzun mezilli uçuşları hariç..
  • torpılın tıllahı be yuh olsun..
  • THY Erzuruma'a da atama yapsın :)
  • Değerli yorumcular,atamalar maalesef doğru yapılmıyor,ama eskiden de bu böyle oluyordu...Ben şimdi ne olacağını söyleyeyim.İşi bilmeyenler oraya gidecek,ondan sonra bir-iki ay sonra kurslar açılacak istanbulda...arkadaşlar sırasıyla yolcu hizmetleri-kargo-hareket vs. kurslarına gidip bu işi öğrenecekler....aradan geçecek 2-3 ay??? kel başa şimşir tarak!!! ama bu böyle olacak...yazık ,günah... bu işi bilenler gitmiyor,ingilizce bilenler gitmiyor?kimler gidiyor?yanlış anlaşılmasın Kanada'ya tayini çıkanlara lafım yok,çünkü kendilerini tanımam.ben genel için bunları yazdım.Kendilerine başarılar dilerim.Eski bir THY çalışanı cptplt
  • Haberde istasyon diye bir şey geçiyor mu?????????????????? Galiba senin dar fikrine göre şeflik sadece istasyonda yapılıyor. Havacılık sektörünü kendi fikirlerin gibi daratlma.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’den Kanada’ya doğrudan sefer yapılmasının önünü açtığı anlaşmayı imzalamasından sonra Türk Hava Yolları kolları sıvadı.

İlk etapta İstanbul’dan Toronto’ya direkt sefer düzenleyecek olan THY, Kanada’ya ilk atamalarını da yaptı.

Haziran ayında başlaması planlanan seferler öncesinde, Gelir Yönetimi Başkanlığı’nda uzman olarak görev yapan Mehmet Cüneyt Doğruer, Toronto Müdürlüğü’ne şef olarak atandı.

New York Müdürlüğü’nde trafik memuru olarak görev yapan İlker Karataş ise Toronto Satış Şefi oldu.

UYARI

©AirportHaber.com

THY'DE KANADA HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
seçen seçmiş. gelir yönetiminden torontoya şef vay beee balakım daha neler göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Böyle bir rezalet görülmedi. Kim seçti bu kişileri anlamadım. Ne işleri var orada kendileri bile gitmekten emin değillerdir bence. Gelir yönetiminde kalk git istasyonu yok böyle bir şey !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılıkta operasyon ile ticareti karıştırmayın.Yapılan atama ticaridir.Satış,hangling,teknik vs. outsource edersin başına da bu işlerin kontrolünü yapacak ve pazardaki rakip havayollarına göre rekabeti yönetecek birini atarsın.Bu işleri yapmak için çok fazla satış,boarding, vs'den anlamaya gerek yok.Bu pozisyona yapılan atama ticaridir ,görev yapacak arkadaş şirketin ticari hedeflerini gerçekleştirmek için oradadır.Operasyon için gerekirse yurtiçi,yurtdışı istasyondan başka bir arkadaş daha atanır,belki de siz olursunuz.siz işinizi yeterki iyi yapın.Son yıllarda açıklanan kar rakamları incelendiğinde Gelir Yönetimi'nin başarısı ortadadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gelir yönetimini açıklayan beyefendiye sorular ? 1) Orada çalışanlar havacılıkla ilgili hangi eğitimleri alırlar ? 2) Daha önce havalimanında hiç bulundular mı ? 3) Hangi sertifikaları vardır ? 4) Kaç lisan bilirler ? 5) Kaç yıllık havacılık (!) tecrübeleri vardır ? 6) İkram tecrübeleri var mıdır ? 7) Load controldan anlarlar mı ? bu daha uzayıp gider... Buıyrun bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Atama ile ilgili yorum yazanlar haksızlar..Gelir Yönetiminden atanan arkadas İstasyon Sefi olarak değil, Sef Ticaret olarak atanmıştır. Gelir Yönetimi Ticaretin kalbidir, genel müdürlüğün en kalifiye ekibini barındırır. Hatta eskiden en çok yurtdışı müdür gönderen bölümdür. Malesef reklamını yeteri kadar yapamamaktadır, yaptırılmamaktadır. Bana göre son dönem atamalarının en isabetlisidir. Gelir yönetimi çıkışlı sef ve mudurler farklarını zamanla belli edeceklerdir. Herkese hayırlı işler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yapsınlar kanadayada yapsınlar teksasada yapsınlar meksikayada yapsınlar düşmeye ve agrızalanmaya devam etsinler THY çok sağlam uçaklar bilirdim ama gittikçe anlıyorumki digerlerinden hiç bir farkı yok uzun mezilli uçuşları hariç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
torpılın tıllahı be yuh olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY Erzuruma'a da atama yapsın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Değerli yorumcular,atamalar maalesef doğru yapılmıyor,ama eskiden de bu böyle oluyordu...Ben şimdi ne olacağını söyleyeyim.İşi bilmeyenler oraya gidecek,ondan sonra bir-iki ay sonra kurslar açılacak istanbulda...arkadaşlar sırasıyla yolcu hizmetleri-kargo-hareket vs. kurslarına gidip bu işi öğrenecekler....aradan geçecek 2-3 ay??? kel başa şimşir tarak!!! ama bu böyle olacak...yazık ,günah... bu işi bilenler gitmiyor,ingilizce bilenler gitmiyor?kimler gidiyor?yanlış anlaşılmasın Kanada'ya tayini çıkanlara lafım yok,çünkü kendilerini tanımam.ben genel için bunları yazdım.Kendilerine başarılar dilerim.Eski bir THY çalışanı cptplt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Haberde istasyon diye bir şey geçiyor mu?????????????????? Galiba senin dar fikrine göre şeflik sadece istasyonda yapılıyor. Havacılık sektörünü kendi fikirlerin gibi daratlma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000