05 Ekim 2016, Çarşamba 18:57:17

THY'de Kalite Başkanı Selman Nas görevden alındı

Türk Hava Yolları’nda (THY) Kalite Başkanı olarak görev yapan Selman Nas'ın görevinden alındığı öğrenildi. Nas’ın yerine Bilal Tek atandı.
  • hepsi nasss oluyo
  • Icten pazarlikli oldugu icin sevmem ancak Is yapis bicimine laf edemem. Her THY yoneticisi gibi gorundugu gibi degildir, takiye yapar. Ahmet Olmustur'un sinif arkadasidir ancak THY'ye torpille girmemistir. Seveni vardir, Selman gibi degildir. Dusmani azdir, varolan dusmanlarini da ekarte etmistir. Selman icin sadece hastalikli kelimesini kullanacagim. Her ne kadar kalitede bir gelisim olduysa da insanlarin hayatini kaydirmistir. Acikcasi suan sokakta gorsem, essek sudan gelinceye kadar doverim.
  • Darısı Kargo'daki ve teftiş kurulundaki cemaatçilerde ama ne hikmetse bilinmelerine rağmen dokunan yok zatlara. Uçuş İşletme'yi yazmıyorum bile. Kazık çakanlar var ama görmek istemiyorlar heralde.
  • Nas nasıl oldu bu nasıl yoksa rapor almamimiydin:) Senin gibi havada gezen burnu büyüklere az bu. Girdigin günahlara az bilr.bir insan serefi ile yasar ve iyi anılır. Daha bitmedi bu işler bu acı daha colup çocuğundan da çıkacak. Allahım büyüktür. Tabiiki sizde allah korkusu olmadığından anlamasın. Sevimsiz.itici sahsiyet....
  • Hayatımda gördüğüm en boş en kendini beğenmiş en kaprisli en sorunlu en kibirli adamdı. Özel sektöre gitsin kapıdan içeri koymazlar . Tek olumlu yorum var onu da kendi yazmıştır.
  • Selman Başkan , çok çalışan, ekibinin eğitimine onem veren bir yöneticiydi. Onun zamanında dokümantasyondan yazım diline herşey düzeldi. Meyve veren ağaç taslanırmış. Yolunuz açık olsun Selman bey.
  • TEMEL İN ADAMLARI BİR BİR GİDİYOR. DARISI UÇUŞ EĞİTİMİN BAŞINA. ACİLEN UÇUŞ EĞİTİMEDE EL ATILMALI.
  • Teknikteki üst düzey abilerde araştırılsa nas ları görecekler,her gün vukuat var,ne zaman neştee vurulacak
  • Tanımam etmem, ama yanında çalışanlardan, tanıyanlardan devamlı duyarım. Gittiğine de herkes seviniyor. Bende diyorum ki "Ne olursan ol, önce insan ol.".
  • "Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız, sevdiriniz, nefret ettirmeyiniz." diye tavsiyede bulunmuş peygamberimiz. Güzel hatıralarla hatırlansaydı keşke ancak gerçekten zor biriydi, çok kişinin ahını aldı. Bilal Bey'e görevinde başarılar dilerim.

İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesiyken THY Eğitim Başkanlığı görevine getirilen Selman Nas'ın görevden alındığı öğrenildi.

2008 yılında Türk Hava Yolları'nda göreve başlayan Nas, Eğitim Başkanlığı’nın ardından Kalite Başkanı olmuştu.

Selman Nas'tan boşalan Kalite Başkanlığı'na Bilal Tek atandı.

THY'de Kalite Başkanı Selman Nas görevden alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (100)

all ~ 7 yıl önce
hepsi nasss oluyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Icten pazarlikli oldugu icin sevmem ancak Is yapis bicimine laf edemem. Her THY yoneticisi gibi gorundugu gibi degildir, takiye yapar. Ahmet Olmustur'un sinif arkadasidir ancak THY'ye torpille girmemistir. Seveni vardir, Selman gibi degildir. Dusmani azdir, varolan dusmanlarini da ekarte etmistir. Selman icin sadece hastalikli kelimesini kullanacagim. Her ne kadar kalitede bir gelisim olduysa da insanlarin hayatini kaydirmistir. Acikcasi suan sokakta gorsem, essek sudan gelinceye kadar doverim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanılıyorsun. ~ 7 yıl önce
Temelle Amerika da iken aynı evde kalırlardı. Evet torpili yoktu. Kendi bileğinin hakkıyla THY ye girdi. Ben hayret ediyorum. Bu yaşa gelmiş, bu kadar eğitim aşamalarından geçmiş, üstelik mütevazi olması gereken bir inancın temsilcisi olan bir insan nasıl insanlara tepeden bakar, ezmeye kalkar, egosuna yenilir. Bu insanlar bu kadar eğitim, terbiye ve tedrisattan boşuna mı geçiyorlar. Ne olur müslümanlar alçak gönüllü, sempatik, gönül alan, kalp kırmayan insanlar olsalar. İnsanlar onları örnek alsalar. Belkide o sayede dine ısınsalar. Ne olur...Arkadaşlarımız hakkında bu yorumları okudukça çok üzülüyorum. Maalesef onu tanımlayanlar doğru tanımlamışlar.
PERSONEL ~ 7 yıl önce
Darısı Kargo'daki ve teftiş kurulundaki cemaatçilerde ama ne hikmetse bilinmelerine rağmen dokunan yok zatlara. Uçuş İşletme'yi yazmıyorum bile. Kazık çakanlar var ama görmek istemiyorlar heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selma ~ 7 yıl önce
Nas nasıl oldu bu nasıl yoksa rapor almamimiydin:) Senin gibi havada gezen burnu büyüklere az bu. Girdigin günahlara az bilr.bir insan serefi ile yasar ve iyi anılır. Daha bitmedi bu işler bu acı daha colup çocuğundan da çıkacak. Allahım büyüktür. Tabiiki sizde allah korkusu olmadığından anlamasın. Sevimsiz.itici sahsiyet....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tespit ~ 7 yıl önce
Hayatımda gördüğüm en boş en kendini beğenmiş en kaprisli en sorunlu en kibirli adamdı. Özel sektöre gitsin kapıdan içeri koymazlar . Tek olumlu yorum var onu da kendi yazmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökdeniz ~ 7 yıl önce
Selman Başkan , çok çalışan, ekibinin eğitimine onem veren bir yöneticiydi. Onun zamanında dokümantasyondan yazım diline herşey düzeldi. Meyve veren ağaç taslanırmış. Yolunuz açık olsun Selman bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meyve ~ 7 yıl önce
Meyve veren kaptanları kurul başkanıyken savunmayı dinlemeden taşlamlştl,demek meyve veren taşlanır hayırlı olsun.
TAM GAZ ~ 7 yıl önce
TEMEL İN ADAMLARI BİR BİR GİDİYOR. DARISI UÇUŞ EĞİTİMİN BAŞINA. ACİLEN UÇUŞ EĞİTİMEDE EL ATILMALI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öncesi.. ~ 7 yıl önce
Ondan önce kenef inşaatı ile uğraşan eğitim başkanlığı var. Bu zat bir de şirket kurmuş, şirketi için Thy nin tum imkanlarını kullanıyor. Kurum telegonu, araba,… . Fetöden de destek alınca, CV sinde hiç birşey olmayan bu zat 3.senedir başkan. Buna verilen maaşı bir hayır kurumuna verselerdi bari sevap kazanılırdı! Fetöye de para gitmedi.
MKden ~ 7 yıl önce
Fetönün adamımı yoksa Temel beyin adamımı diye bakıp, eğer Temel beyin adamıysa gönderiyorlar. Eğitim Başkanı bu yuzden görevinin başında..........
Camur at izi kalsin ~ 7 yıl önce
Baskani tanirim tam tersine reis e bagli adam gibi adamdir.fetocu diye lekelemeyin insanlari asil bu lekeyi atanlar fetocudur.
Teknik ~ 7 yıl önce
Teknikteki üst düzey abilerde araştırılsa nas ları görecekler,her gün vukuat var,ne zaman neştee vurulacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Tanımam etmem, ama yanında çalışanlardan, tanıyanlardan devamlı duyarım. Gittiğine de herkes seviniyor. Bende diyorum ki "Ne olursan ol, önce insan ol.".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr. ~ 7 yıl önce
"Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız, sevdiriniz, nefret ettirmeyiniz." diye tavsiyede bulunmuş peygamberimiz. Güzel hatıralarla hatırlansaydı keşke ancak gerçekten zor biriydi, çok kişinin ahını aldı. Bilal Bey'e görevinde başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000