11 Mart 2014, Salı 16:55:35

THY'DE İPTALLER SÜRÜYOR

Ukrayna'daki kriz sebebiyle THY'nin iptal ettiği seferlere yenileri eklendi.
  • Globally foss iste, hat acmakla olmuyo, adam yetistiremiyorsaniz, ucak yetistiremiyorsaniz acmayin kardesim hatti. Yoksa yolcu mu bulamadiniz koltuklar mi bos!?
  • ortada daha hicbirsey yokken o kadar yolcuyu perisan etmenize gerek yok. bugun var yarin yok. basta boyle yazsaydiniz herkes ona gore biletini alirdi.
  • Nasıl bir haber başlığı anlamak gercekten zor.THY de iptaller sürüyor !!! Sanki THY de uçak sıkıntısı veya başka bir problem varmış gibi bir görüntü veriyorsunuz aslında haber içeriğinde THY ile yakından uzaktan alakası olmayan bir sebep açıklanıyor. Başlığı görüp haberi okumayanlar neler düşünüyor acaba THY hakkında ??? İyi akşamlar

Ukrayna'daki kriz sebebiyle THY'nin iptal ettiği seferlere yenileri eklendi. 

Simferopol meydanındaki olumsuz koşullar nedeniyle Türk Hava Yolları 11-16 Mart arasında yapacağı seferlerin tümünü iptal etti. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç Twitter üzerinden yaptığı açıklamada sefer iptallerinin sürdüğünü vurguladı.

Ali Genç; 'Simferopol Havalimanındaki koşullar nedeniyle 11-16 Mart tarihleri arasındaki THY seferleri iptal edildi. Ukrayna'daki diğer şehirlere düzenlenen seferler ise sorunsuz bir şekilde devam etmektedir' açıklamasını yaptı.

THY'DE İPTALLER SÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Yazik ~ 10 yıl önce
Globally foss iste, hat acmakla olmuyo, adam yetistiremiyorsaniz, ucak yetistiremiyorsaniz acmayin kardesim hatti. Yoksa yolcu mu bulamadiniz koltuklar mi bos!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hüseyin tulum ~ 10 yıl önce
dalgamı geçiyorsunuz ?ne alakası var hat acmakla , ucakla , elemanla.benim yazıyı okumadınız galiba.isterseniz bi zahmet haberin içeriğine bir göz atıverin.
~ ~ 10 yıl önce
simferopol havaalanı, moskova dışında tüm uçuşlara kapalı.
emre ~ 10 yıl önce
ortada daha hicbirsey yokken o kadar yolcuyu perisan etmenize gerek yok. bugun var yarin yok. basta boyle yazsaydiniz herkes ona gore biletini alirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hüseyin tulum ~ 10 yıl önce
Nasıl bir haber başlığı anlamak gercekten zor.THY de iptaller sürüyor !!! Sanki THY de uçak sıkıntısı veya başka bir problem varmış gibi bir görüntü veriyorsunuz aslında haber içeriğinde THY ile yakından uzaktan alakası olmayan bir sebep açıklanıyor. Başlığı görüp haberi okumayanlar neler düşünüyor acaba THY hakkında ??? İyi akşamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000