11 Eylül 2008, Perşembe 11:42:25

THY'de hayal kırıklığı!

Türk Hava Yolları (THY), Austrian Airlines özelleştirme ihalesi sürecinde geç kaldığı gerekçesiyle ihaleye dahil edilmedi.
  • Teşekkürler air.Yanlış anlaşılma olduğu kesin.
  • Yanlis anlamissin.Kotu maksatli soylememistim.Seninle bir tartismamiz olmadi tabii ki; bosu bosuna anlamsizca neden saldirayim millete.Ayrica milletin avukati degilim kimseyi savunmuyorum, durum analizi yapalim dedik:)Amma streslenmissin arkadas yahu.. Kimseyi ayni kefeye koymam ama kimseyle de ayni kefeye girmem.
  • Air rumuzlu arkadaş.Benden bahsederken THEATER denen şeklinde bir ifade kullanmışsın.Türkçemizde bu ifade biraz kaba kabul edilir.Seninle bir tartışmamız olduğunu hatırlamıyorum.Süleyman2007 yi savunma adına böyle bir yazı yazmış olmandan dolayı teessüf ederim.Umarım onunla aynı kefeye konmak gibi bir düşüncen yoktur.
  • İster Türk ol ister Ermeni bu ülke vatandaşıysan Başbakanın aynı.Sen hangi ülke vatandaşısın Süleyman2007?Sana dinime karşı saygılı olman konusunda uyarılarda bulunuyorum.Hükümeti savunmak benim işim değil onların avukatı vs herşeyi var.Birçok defa bunu anlatmaya çalıştım içinde bulunduğun saldırgan psikoloji karşındakinin ne dediğini anlamanı engelliyor.Tartışacaksan eleştireceksen adam gibi yap bunu.Sen kendi dinine saldırılsa buna razı olur musun?
  • süleyman seni keskin ve mücadeleci muhalif tavırlarından dolayı tırnaklarımla alkışlarım....
  • GKN:GEREKSİZ KONUŞAN NAMERTTİR.HADİ AÇIKLA.BEKLİYORUM BEN DE BENİ MERAK ETTİM.ACABA KİMMİŞİM?AMA SENDEN RİCAM PATRONA SÖYLEME NE OLUR.MR AIR TEŞEKKÜR EDERİM.
  • BANA TERBİYESİZ DİYENE BAKIN SİZ HELE.SEN Mİ ÖĞRETECEKSİN BANA TERBİYEYİ?BEN GERÇEKLERİ YAZIYORUM.BEĞENMEZSEN GİT SADECE KENDİ GÖRÜŞLERİNİN DOLAŞTIĞI SİTELERE.İŞTE SİZ BUSUNUZ.ELEŞTRİYE HİÇ TAHAMMÜLÜNÜZ YOK.TIPKI ÖRNEK ALDIĞINIZ BAŞBAKANINIZ GİBİ.
  • bu s.2007'de kalmıs adamın baska işi gücü yokmu bunun. müdürleri partonları görmüyomu bu adamı devamlı airport haberde. ben aslında bu adamı tanıyorum... zamanında çok torpil koymus ama thy ye girememiş biri.. yani zamanında ezilmiş ona buna satasıyop.. madem torpilden thyden ondan bundan şikayetcisin ...sen zamanında niye torpil yaptın??? Yakında senin kimliğini tüm thy ye acıklayacagım.... işyeri sahiplerinede tabiki...
  • Yorumunuz...tugrul hocam a hak vermemek elde degil
  • Guzel yorumunuzdan oturu tebrikler. Cok dogru soyluyorsunuz...Havacilik'ta eskiye gore ve kendi olçutlerimize gore iyiyiz.Ama yok Avrupa birincisi yok Dunya markasi falan bunlar bence de hava civa. Soyleyiz boyleyiz deyip kendimizi çok bir sey sanacagimiza; su at gozluklerimizi atmaliyiz artik. Millet havacilikta neler yapiyor, buyuk sirketler ne yapiyor ne ediyor bir onlara da bakalim...o zaman boyumuzun olçusunu alip, daha çok verimli bir çaba sarfedebiliriz. Bu arada THEATER denen arkadas bir noktayi umarim yanlislikla es geçmistir; SUleyman2007 rumuzlu arkadas saldirgan olabilir. Ya ona cevap veren karsit gorusten kisilerin üslubu nasil arkadasim? Cok mu terbiyeliler sanki? Saygilar

THY’den İMKB’ye yapılan açıklamada, 26 Ağustos 2008 tarihinde Austrian Airlines’ın özelleştirme ihalesi ile ilgilenildiği hususunda ilgili merciye resmi yazı gönderildiğinin bildirildiği hatırlatıldı.

THY A.O'dan yapılan açıklamada, "Söz konusu yazımızın sürece ilişkin ilan edilen tarihten sonra ilgili merciye ulaşmış olduğu ifade edilerek, ihale sürecine dahil edilemeyeceğimiz ortaklığımıza bildirilmiştir" denildi.

THY'de hayal kırıklığı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Theater ~ 16 yıl önce
Teşekkürler air.Yanlış anlaşılma olduğu kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Yanlis anlamissin.Kotu maksatli soylememistim.Seninle bir tartismamiz olmadi tabii ki; bosu bosuna anlamsizca neden saldirayim millete.Ayrica milletin avukati degilim kimseyi savunmuyorum, durum analizi yapalim dedik:)Amma streslenmissin arkadas yahu.. Kimseyi ayni kefeye koymam ama kimseyle de ayni kefeye girmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Air rumuzlu arkadaş.Benden bahsederken THEATER denen şeklinde bir ifade kullanmışsın.Türkçemizde bu ifade biraz kaba kabul edilir.Seninle bir tartışmamız olduğunu hatırlamıyorum.Süleyman2007 yi savunma adına böyle bir yazı yazmış olmandan dolayı teessüf ederim.Umarım onunla aynı kefeye konmak gibi bir düşüncen yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
İster Türk ol ister Ermeni bu ülke vatandaşıysan Başbakanın aynı.Sen hangi ülke vatandaşısın Süleyman2007?Sana dinime karşı saygılı olman konusunda uyarılarda bulunuyorum.Hükümeti savunmak benim işim değil onların avukatı vs herşeyi var.Birçok defa bunu anlatmaya çalıştım içinde bulunduğun saldırgan psikoloji karşındakinin ne dediğini anlamanı engelliyor.Tartışacaksan eleştireceksen adam gibi yap bunu.Sen kendi dinine saldırılsa buna razı olur musun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dağobel ~ 16 yıl önce
süleyman seni keskin ve mücadeleci muhalif tavırlarından dolayı tırnaklarımla alkışlarım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SULEYMAN2007 ~ 16 yıl önce
GKN:GEREKSİZ KONUŞAN NAMERTTİR.HADİ AÇIKLA.BEKLİYORUM BEN DE BENİ MERAK ETTİM.ACABA KİMMİŞİM?AMA SENDEN RİCAM PATRONA SÖYLEME NE OLUR.MR AIR TEŞEKKÜR EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SULEYMAN2007 ~ 16 yıl önce
BANA TERBİYESİZ DİYENE BAKIN SİZ HELE.SEN Mİ ÖĞRETECEKSİN BANA TERBİYEYİ?BEN GERÇEKLERİ YAZIYORUM.BEĞENMEZSEN GİT SADECE KENDİ GÖRÜŞLERİNİN DOLAŞTIĞI SİTELERE.İŞTE SİZ BUSUNUZ.ELEŞTRİYE HİÇ TAHAMMÜLÜNÜZ YOK.TIPKI ÖRNEK ALDIĞINIZ BAŞBAKANINIZ GİBİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gkn ~ 16 yıl önce
bu s.2007'de kalmıs adamın baska işi gücü yokmu bunun. müdürleri partonları görmüyomu bu adamı devamlı airport haberde. ben aslında bu adamı tanıyorum... zamanında çok torpil koymus ama thy ye girememiş biri.. yani zamanında ezilmiş ona buna satasıyop.. madem torpilden thyden ondan bundan şikayetcisin ...sen zamanında niye torpil yaptın??? Yakında senin kimliğini tüm thy ye acıklayacagım.... işyeri sahiplerinede tabiki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...tugrul hocam a hak vermemek elde degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Guzel yorumunuzdan oturu tebrikler. Cok dogru soyluyorsunuz...Havacilik'ta eskiye gore ve kendi olçutlerimize gore iyiyiz.Ama yok Avrupa birincisi yok Dunya markasi falan bunlar bence de hava civa. Soyleyiz boyleyiz deyip kendimizi çok bir sey sanacagimiza; su at gozluklerimizi atmaliyiz artik. Millet havacilikta neler yapiyor, buyuk sirketler ne yapiyor ne ediyor bir onlara da bakalim...o zaman boyumuzun olçusunu alip, daha çok verimli bir çaba sarfedebiliriz. Bu arada THEATER denen arkadas bir noktayi umarim yanlislikla es geçmistir; SUleyman2007 rumuzlu arkadas saldirgan olabilir. Ya ona cevap veren karsit gorusten kisilerin üslubu nasil arkadasim? Cok mu terbiyeliler sanki? Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000