15 Mayıs 2013, Çarşamba 03:51:07

THY'DE GREV TEHİRLERİ

Türk Hava Yolları, Yunanistan'daki grev nedeniyle bazı seferlerinin tehirli olarak gerçekleşeceğini açıkladı...
  • BU HABER İLE İLGİLİ BU RESİM BAYATLADI..VE İLGİLİ TAKIM ELENDİ...GÜNAYDIN...KUPAYI DA CHELSE ALDI... BU KADAR FANATİK OLMAYIN...
  • Yaşasın THY işçilerinin haklı mücadelesi, yaşasın grev, yaşasın sınıf dayanışması. THY yönetimi satılmış kadrolarla bu işi ancak bir yere kadar idare edebilir. Yanına satılmış medyayı, polis ablukasını alarak "her şey yolunda" demek kolay. Göndermeyin o polisleri de görelim. İnsanları gece gece yerlerinden sürmüşler. Madem kimse itibar etmiyor, madem çalışanlar şirkete güveniyor bu korku niye ? THY işçilerinin yanındayız. Bugün bir yere uçmam gerekiyordu, uçmadım, greve bir yolcu olarak destek oldum. THY yönetimi kaybedecek, direnen işçiler kazanacak..
  • yurt dışı dediğini internet ten mi bitirdin yoksa haset ve kıskanç birimisin çalışma arkadaşların hakkında böyle şeyler yazıyorsun yarında yüzlerine gülersin ayıp değilmi boşuna dememişler okumak cahilliği götürür.....diye
  • Hazır kıtaların sonu geldi, saat 12 den sonra seferlerde ciddi sıkıntılar var.
  • Nerden biliyorsun grev meydaninda olmadigimi.ama tabii insanliktan anlamadiginiz gibi teknolojidende anlamadiginiz icin tlfndab internete girildigini bilmeyecek kadar cahilsinizzz.;)
  • Sen kukla olmussun thy de ben ne yapiyim.bana 500 liraya is bulacagina kendine daha iyi bir meslek secebilirsin.senin gibi parayla tutulmadim ben canim.
  • Ayçin'e birileri sorsun 22 yıldır bu personeli sömürüyor aldığı aidatları ne yapmış ? Bu çok sevdiği 305'e 1 Yıldır Kaç Tl. yardım yapmış (Cebinden değil, Aldığı Aidatlardan ) ?
  • Sen 1 ay boyunca iZin yapmadan dinlenmeden mi ucmak istiyorsun o yuzden grev oldugunun farkinda degilmisin.ya da sen insan ustu bir varliksin.dinlenmeden calismak ne demek bilmiyormusun.siz nasil bir insansinizda grevin neden oldugunu anlamayip bi de kalkmis thy yi savunuyorsun.baslarim boyle verilen paraya.insan olup 500 lira maas almayi yeglerim
  • Thy pilotlarını ve kabin ekiplerini tebrik ediyorum. Direniş yerine PARA' yı tercih etmişlerdir. Bu kafayla THY' de daha çok Amsterdam yaşanır. Arkadaşlar kazanan Hamdi Topçu ve ekibi olmuştur. Kazanan AKP olmuştur. Tüm çalışanları tebrik ediyorum. Size 140 saat uçuşta yazılsa siz uçarsınız. Cunkü siz sermayenin adamlarısınız. Sizin gibilerle aynı ortamda olmaktan hicap duyuyorum.
  • Ne BALTA'lar var, iki üniversite mezunu olunca SAP olunmuyor, seni zamanında THY'ye almamışlar galiba :)) yetersiz buldular deeemiiiii????

Türk Hava Yolları, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Yunanistan'da yaşanan grev eylemi nedeniyle bazı seferlerin tehirli olarak gerçekleşeceğini duyurdu.

Buna göre; Türk Hava Yolları'nın 16.05.2013 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığı TK1849 sefer sayılı İstanbul-Atina uçuşu 12:40'tan 15:40'a, TK1850 sefer sayılı Atina-İstanbul uçuşu 15:05'ten 17:55'e, TK1881 sefer sayılı İstanbul-Selanik uçuşu 13:15'ten 15:40'a, TK1882 sefer sayılı Selanik-İstanbul uçuşu da 15:40'tan 17:50'ye alındı.

 

THY'DE GREV TEHİRLERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (105)

LEGEND ~ 11 yıl önce
BU HABER İLE İLGİLİ BU RESİM BAYATLADI..VE İLGİLİ TAKIM ELENDİ...GÜNAYDIN...KUPAYI DA CHELSE ALDI... BU KADAR FANATİK OLMAYIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korçagin ~ 11 yıl önce
Yaşasın THY işçilerinin haklı mücadelesi, yaşasın grev, yaşasın sınıf dayanışması. THY yönetimi satılmış kadrolarla bu işi ancak bir yere kadar idare edebilir. Yanına satılmış medyayı, polis ablukasını alarak "her şey yolunda" demek kolay. Göndermeyin o polisleri de görelim. İnsanları gece gece yerlerinden sürmüşler. Madem kimse itibar etmiyor, madem çalışanlar şirkete güveniyor bu korku niye ? THY işçilerinin yanındayız. Bugün bir yere uçmam gerekiyordu, uçmadım, greve bir yolcu olarak destek oldum. THY yönetimi kaybedecek, direnen işçiler kazanacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baltaya ~ 11 yıl önce
yurt dışı dediğini internet ten mi bitirdin yoksa haset ve kıskanç birimisin çalışma arkadaşların hakkında böyle şeyler yazıyorsun yarında yüzlerine gülersin ayıp değilmi boşuna dememişler okumak cahilliği götürür.....diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hazır ~ 11 yıl önce
Hazır kıtaların sonu geldi, saat 12 den sonra seferlerde ciddi sıkıntılar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grevci ~ 11 yıl önce
Yaşasın grev sıkıntılar başladı..
Grev meydani ~ 11 yıl önce
Nerden biliyorsun grev meydaninda olmadigimi.ama tabii insanliktan anlamadiginiz gibi teknolojidende anlamadiginiz icin tlfndab internete girildigini bilmeyecek kadar cahilsinizzz.;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
merka ettim gerçekten o meydanda kaçkişi var antalyadan yolcunuz.
Cevahireee ~ 11 yıl önce
Sen kukla olmussun thy de ben ne yapiyim.bana 500 liraya is bulacagina kendine daha iyi bir meslek secebilirsin.senin gibi parayla tutulmadim ben canim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVAHİR ~ 11 yıl önce
niye çark ettin hemen hani çalışıyodun 500 tl'ye, ben işimden memnunum ama sözünün eri isen gider çalışırsın 500tlye
mühendis seni:) ~ 11 yıl önce
çarkçı arkadaş seniii, kıvırma kıvırıcaksan beden ölçünü gönderde yılbaşında sana köçek kıyafeti benden:))
Misafir.1. ~ 11 yıl önce
Ayçin'e birileri sorsun 22 yıldır bu personeli sömürüyor aldığı aidatları ne yapmış ? Bu çok sevdiği 305'e 1 Yıldır Kaç Tl. yardım yapmış (Cebinden değil, Aldığı Aidatlardan ) ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Greve hayir diyenler ~ 11 yıl önce
Sen 1 ay boyunca iZin yapmadan dinlenmeden mi ucmak istiyorsun o yuzden grev oldugunun farkinda degilmisin.ya da sen insan ustu bir varliksin.dinlenmeden calismak ne demek bilmiyormusun.siz nasil bir insansinizda grevin neden oldugunu anlamayip bi de kalkmis thy yi savunuyorsun.baslarim boyle verilen paraya.insan olup 500 lira maas almayi yeglerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayır tabiki ~ 11 yıl önce
bir devlet kurumunu zarara uğratmayı düşünen zihniyetlere ne söylenebilir ki!!! soruyorum şimdi birkaç gün içinde malum sendika başkanı istifa edip gidecek, 305 mağdur arkadaşa ne olacak başka onlara adam başı 2,000 tl verecek mi? vemiycek tabi kendi başka bir sendikada devam eder olan greve katılana olur..
Cevahir ~ 11 yıl önce
500tl'ye çalışmayı yeğliyorsan git çalış, ben sana bulurum o paraya yatarak kazanacağın iş, yoksa zorla mı tutuyolar sizi THY'de
laf salatası ~ 11 yıl önce
kardeş zaten 305 kişinin akıbeti ortada halen işsiz güçsüz geziyorlar. THY'de ne kadar kalifiye adam çalıştığı ortada. Bu vasıfla bu parayı alamayacaklarını biliyorlar. hadi sıkıysa bırakıp gitsin de 500 liraya çalışsın. laf salatası bunlar.
yazıklar olsun! ~ 11 yıl önce
Thy pilotlarını ve kabin ekiplerini tebrik ediyorum. Direniş yerine PARA' yı tercih etmişlerdir. Bu kafayla THY' de daha çok Amsterdam yaşanır. Arkadaşlar kazanan Hamdi Topçu ve ekibi olmuştur. Kazanan AKP olmuştur. Tüm çalışanları tebrik ediyorum. Size 140 saat uçuşta yazılsa siz uçarsınız. Cunkü siz sermayenin adamlarısınız. Sizin gibilerle aynı ortamda olmaktan hicap duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafaya bak!!! ~ 11 yıl önce
Adam elindeki işi tercih etmiş, ona ne senin ideolojik eyleminden??? yakında sizin gibi safraları da teemizleyecekler merak etme!!! bu kafayı hiçbir şirket sonuna kadar istihdam etmez!!!
08:43:23 ~ 11 yıl önce
dostum sen niye bu kadar atese dusmussun anlamadim . insanlar issiz kalinca sen mi doyuracaksin cocuklarini cocuklarini ? madem bu kadar delikanlisin da neden grev meydanin da olmak yerine evinden insanlara yorum yetistiriyorusn ...??
Ne BALTA'lar var ~ 11 yıl önce
Ne BALTA'lar var, iki üniversite mezunu olunca SAP olunmuyor, seni zamanında THY'ye almamışlar galiba :)) yetersiz buldular deeemiiiii????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balta ~ 11 yıl önce
THY'de çalışıyorum, habomcuyum, gayet de yeterliyim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000