04 Nisan 2016, Pazartesi 20:09:19

THY'de genel kurul sonrası flaş ayrılık

Türk Hava Yolları'nda bugün gerçekleştirilen genel kurulun ardından flaş bir haber geldi. THY Kargo Başkanı Ali Türk, görevinden istifa etti.
  • Bu Ali Bey paralel kadro ile beraber gelip gitmesi gerekenlerden değilmiydi... Son durumda görülüyor ki bir yerden ayrılırken diğer taraftan devletin destek verdiği Türkcell de göreve devam ediyor... Hani paralel ile mücadele vardı...
  • Pekı vatandaslar .. Madem alı baskan "kotu" bu kadar..önerınız ne? Kım olsun baskan ? Hadı bakalım layık bırını bulun..hırsızlara göz yuman bırı gelsın onu göklere cıkarın , alkışlayın..Ama adamakıllı bırı gelse hosunuza gıtmez!! E çalısmak ışınıze gelmez cunku.. E hırsızlık da yapamazsınız .. Vah vaaaah.... Atalarımız ne güzel soylemıs: it ürür , kervan yürür !!!!
  • Hıc utanma arlanma kul hakkı bılmez mısınız ya.. Adamın yaptıgı işler ortada .. Mal olmak lazım gormemek için.. Bu kadar pervasızca ıftıra atmanın hesabını öbür tarafta verecek bu suçlamaları yapanlar.. Hırsızlık yapamayınca canınız mı acıdı??Kuyruk acısı olanların planlı yazıları anladık da .. Bu kadar da boş atmayın.. Avrupanın en ıyı kargo ödülünü nenem mı almıs?? Ha??? Duyamadım..
  • yazılan herşeye bakıyorumda herkezin kuyruk acısı var belli ali bey iyi bir adam adam gibi adamdır yaptığı herşey ortada yok müdürler böyle yok işler böyle boş konuşmak leke atmak kolaydır o adamın günlerce eve gitmediğini burda yatdığını comıs için kargo için ailesinden ödün verdiğini bilemeden konuş ali bey iyi adam allah yolu açık etsin büyük başkan senin eserin bu terminal
  • turkcell hatlarını iptal ettirelim! tecavüze prim yok!!
  • Etrafındakileri küçük görerek kendini büyük görmeye çalışan çapsız bir yöneticidir. 5 yıl çalıştım kendisiyle, tek bir tane teknik soru soramazsınız, cevaplayamaz.
  • Aslan yattigi yerden belli olur derlermis ama...aslan neredeee, bu kadar insanin yorumlarini okurken hicmi calismadin, dost edinmedin, insanlarin gonlunu almasini bilemedin? Yazik vallahi yazik! Ama ne ekersen onu bicersin yakinda hak ve adaleti anlatacak biri cikar karsina merak etme....birde bakmissin Turkcell de yallah der, dondurma satarsin :-)
  • Daha dur karpuz kesecektik, nereye böyle alelacele. Noldi, ben parelel değilim deyip durdun. Kartal vs ise yaramadimi. Ha Türkcell de başka yemlik isimi çikti diyorsan durum baska tabi, git oraya da devrim atlat :)
  • ülkemizde ne cevherler varmış hey maşallah. adam anasından kargocu,telekomunikasyoncu bilmem neci doğmuş. bu gibilerde işin içinden gelmek gibi bir kavram yok direk tepeden inme üst düzey yönetici olmak var hem de genç yaşta. thy'de başkan ol ordan ayrıl turkcell'e bilmem ne olarak geç. hep kıyak yerlerde kıyak işler. oh bee ne güzel hayat ne güzel dünya...
  • Resimde giydiği ceket ne kadar güzel; pırıl pırıl parlıyor!

Türk Hava Yolları'nda bugün yapılan olağan genel kurulun sona ermesinin ardından flaş bir gelişme yaşandı.

Türk Hava Yolları'nda Kargo Başkanı olarak görev yapan Ali Türk'ün istifa edeceği öğrenildi.

Ali Türk'ün iftifasını sunmasının ardından yeni durağının ise Turkcell olacağı gelen bilgiler arasında.

©AirportHaber

THY'de genel kurul sonrası flaş ayrılık

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

paralelle mücadele! ~ 8 yıl önce
Bu Ali Bey paralel kadro ile beraber gelip gitmesi gerekenlerden değilmiydi... Son durumda görülüyor ki bir yerden ayrılırken diğer taraftan devletin destek verdiği Türkcell de göreve devam ediyor... Hani paralel ile mücadele vardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Star ~ 8 yıl önce
Pekı vatandaslar .. Madem alı baskan "kotu" bu kadar..önerınız ne? Kım olsun baskan ? Hadı bakalım layık bırını bulun..hırsızlara göz yuman bırı gelsın onu göklere cıkarın , alkışlayın..Ama adamakıllı bırı gelse hosunuza gıtmez!! E çalısmak ışınıze gelmez cunku.. E hırsızlık da yapamazsınız .. Vah vaaaah.... Atalarımız ne güzel soylemıs: it ürür , kervan yürür !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pop Starla Hak ~ 8 yıl önce
Aşağıdaki Hak ile Star rumuzlu arkadaşlardan başka hiçbir kişinin yorumunda (!) Hırsızlık kelimesi geçmiyor. İkinizin de ortak özelliği ise Başkana methiyeler düzerken, sokak jargonu kullanan, karşısındakilere hakaretler savuran basit insanların yapabileceği yorumlar. Türk toplumunda bir atasözü vardır "Dervişin fikri neyse, zikri de odur." Yoksa bilinç altınızda böylesine duygular mı var arkadaşlar. Ali yada Veli hiç farketmez. Arkanızda bir güç ile gelmişseniz. O güç sayesinde Kargo Binası değil Havalimanı bile yaparsınız. Comis'e gelince, öncesinde varolan Tactic Sistemi bu kurum (!) 20 sene kullandı. Comis ise, Tactic sistemin internet ortamına alınmış, varolan menüler bazı ilaveler yapılarak update edilmiş tactic sistemin birebir kopyası sayılabilecek bir program. Ali bey mi bu yazılımı yazdı? Tactic'i ne zaman kullandı?
Hak ~ 8 yıl önce
Hıc utanma arlanma kul hakkı bılmez mısınız ya.. Adamın yaptıgı işler ortada .. Mal olmak lazım gormemek için.. Bu kadar pervasızca ıftıra atmanın hesabını öbür tarafta verecek bu suçlamaları yapanlar.. Hırsızlık yapamayınca canınız mı acıdı??Kuyruk acısı olanların planlı yazıları anladık da .. Bu kadar da boş atmayın.. Avrupanın en ıyı kargo ödülünü nenem mı almıs?? Ha??? Duyamadım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak Gak Guk ~ 8 yıl önce
Allah askina su yazdigini bir oku kendin dahi inandinmi acep? Cok matahsa klonlat alini bir tanesinide al evine götür. Saka gibisiniz.
kul hakkı ! ~ 8 yıl önce
kul hakkı yiyerek kayınpederi cemal efendinin torpiliyle thy'na genç yaşta girip başkan olabilmiş birinin yağcılığını yapmak için kul hakkı bilmez misiniz diye yorum yazma! bu arada asıl mal ,sen ve senin gibi onun bunun desteği olmadan hayatta hiçbir şey yapamayan,sahibinin sesi olan yalakalardır!
hak'a ~ 8 yıl önce
Siz kim utanma,arlanma,kul hakkından bahsetmek kim ? Yediğiniz kul haklarının hesabını öbür tarafta sizler vereceksiniz biz değil. Avrupa'da en çok kargo kaybeden, kayıp ve hasarlı kargolar için ve sisteme yanlış girilen faturalar yüzünden acentalara,şirketlere en çok tazminat ödeyen şirket hangisi biliyor musun? Ha??? Duyamadık...
santoz ~ 8 yıl önce
yazılan herşeye bakıyorumda herkezin kuyruk acısı var belli ali bey iyi bir adam adam gibi adamdır yaptığı herşey ortada yok müdürler böyle yok işler böyle boş konuşmak leke atmak kolaydır o adamın günlerce eve gitmediğini burda yatdığını comıs için kargo için ailesinden ödün verdiğini bilemeden konuş ali bey iyi adam allah yolu açık etsin büyük başkan senin eserin bu terminal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sandoz gönderelim ~ 8 yıl önce
Arkadaşım engin ticari bilgilerinizle yorumları okuyup kuyruk acısı olanlar var diye teşhis koymuşsun. Bu doğru olabilir. Ancak bu yorumları inceleyip Başkanı savunmaya soyunduğuna göre anladığım kadarı ile bu dönemden fazlası ile nemalanmış bir insanlardan birisi olarak zeminin ne kadar kaygan olduğunu görünce, duyduğun acı ile isyanını klavye tuşlarına yansıtmışsın. Şöyle bakın etrafınıza, senin gibi kaç kişi aynı düşünüyor diye. Senin gibi düşünenler küçük bir azınlık. O tabaka da cebinde parti/cemaat kartından başka hiçbir vasfı olmayıp, jet hızıyla terfi edip kaymaklı maaş alıp sıranın kendilerine geldiğini anlayan kardeşlerimiz. Tabi ki görmesini biliyorsanız.
hat iptal ~ 8 yıl önce
turkcell hatlarını iptal ettirelim! tecavüze prim yok!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ejder ~ 8 yıl önce
Etrafındakileri küçük görerek kendini büyük görmeye çalışan çapsız bir yöneticidir. 5 yıl çalıştım kendisiyle, tek bir tane teknik soru soramazsınız, cevaplayamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ~ 8 yıl önce
Ali beyin kendini büyük görüp edrafındakileri küçük görmesi küllün yalan Ali bey ile bende 10 yıl çalıştım dürüstlüğüne insanlığına laf söylerken Yukarıda Allah var unutmayın
Ali TÜRKcell...vayy ~ 8 yıl önce
Aslan yattigi yerden belli olur derlermis ama...aslan neredeee, bu kadar insanin yorumlarini okurken hicmi calismadin, dost edinmedin, insanlarin gonlunu almasini bilemedin? Yazik vallahi yazik! Ama ne ekersen onu bicersin yakinda hak ve adaleti anlatacak biri cikar karsina merak etme....birde bakmissin Turkcell de yallah der, dondurma satarsin :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Basgaan ~ 8 yıl önce
Daha dur karpuz kesecektik, nereye böyle alelacele. Noldi, ben parelel değilim deyip durdun. Kartal vs ise yaramadimi. Ha Türkcell de başka yemlik isimi çikti diyorsan durum baska tabi, git oraya da devrim atlat :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poğaça ~ 8 yıl önce
Poğaça ile gözü çapaklı iş başına zor yetişen müdürler hala başta. Onlar bu halde, kime ne şekilde faydaları var? Günlerce çarpışan, 16 saat evine gitmeyen çalışanlar var. Kriz anında nedense tüm müdürler evde.
Baban ~ 8 yıl önce
http://www.airporthaber.com/thy-haberleri/thyden-gorkemli-acilis.html
Anan ~ 8 yıl önce
Samimi olun Dürüst delikanlı olun Yeni terminali kim yaptı Yeni yazılımı kim getirdi Acente komisyonlarını kim düşürdü Fuar katılımı Pazar payı gelişimi Personel başına ciro Ton başına ciro Başkanın mezun olduğu okul İTÜ dür Eexecutive MBA ı dereceyle bitirmiştir 3. Havalimanında dünyanın en büyük terminali onun zekasının eseridir Van Depreminde Afrika da 72 saat uyumadan sahada çalıştığını bilen bilir Kan kusar kızılcık şerbeti içtim der Hatayı sahiplenir Başarıyı ekibe maleder Daha lafınız varsa haklısınız siz gidip karpuz kesin
Anan a ~ 8 yıl önce
Sen bu yazdıkların onun sayesinde mi oldu zanneriyorsun? İhtiyaç vardı şirket parayı bastı firmaya yaptırdı. Ne zekası? Milletin yenen Hakkı daha önemli. Sen hangi pozisyondasın bakim? Ne zaman geçtin o koltuğa? Allah aşkına atadığı müdürlere bak! Bak bakalım ne zekasıymış. Onun elinde olmayan hususlar da vardı ama en azından torpilli olmayanın da bi şekilde hakkını verseydi. Aslında arkadan konuşmak iyi değil. Önden yazmak basına düşürmek gerek. Daha sonra gidecek müdürler için şimdiden yazmaya başlamak gerek. Başlamak gerek ki hak etmediği, şirkete marjinal bir katkısı olmadığı o koltuğu Hakkı olana versinler. Torpilli olsun sorun değil işini bilsin yapsın hak yemesin. 1-Özel kargolar a bir göz at istersen!!! 2-IST operasyon a sonra bakarsın!!!
cevher ~ 8 yıl önce
ülkemizde ne cevherler varmış hey maşallah. adam anasından kargocu,telekomunikasyoncu bilmem neci doğmuş. bu gibilerde işin içinden gelmek gibi bir kavram yok direk tepeden inme üst düzey yönetici olmak var hem de genç yaşta. thy'de başkan ol ordan ayrıl turkcell'e bilmem ne olarak geç. hep kıyak yerlerde kıyak işler. oh bee ne güzel hayat ne güzel dünya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevher ~ 8 yıl önce
Bir akıl sende var da THY ve Turkcell de yok. Alakası olmayan adamı en tepeye yerleştirmişler. Bir de bu basganın kayınbabası da salakmış, kızını bu cevher yoksununa vermis
yalaka'ya ! ~ 8 yıl önce
Akıl da var vicdan da var Allah korkusu da var şükürler olsun. Onun bunun yardımlarıyla,referanslarıyla iş bulup makam sahibi olmuyoruz dolayısıyla kul hakkı yemiyoruz! Kayınbabası kızını niye ona vermiş git ona sor! Belki malı,mülkü çoktur ya da geleceği görmüştür bu adam başkan olacak demiştir! Madem çok yetenekliydi torpille işe girmezdi makam sahibi olmazdı gerek duymazdı hem okul oku hem iş bil hem torpile gerek duy komediye bak! Gir bak dünyanın en iyi firmalarının kargo başkanlarına vs ne zaman işe girip ne zaman ne olmuşlar diye farkı gör! O yüzden onlar ileri biz geriyiz! O yüzden onlarda 5 yıldız var thy de yok! O yüzden onlar uçuş güvenliğinde üst sıralarda thy 60 firma içinde 49.! O yüzden onlar kayıp,hasarlı vs kargolara, dogru düzgün kontrol edilmeyen faturalar yüzünden acentalara,şirketlere vs ödenen tazminat rekorları kırmıyorlar! Bu ülke ileri bir ülke olsaydı bunlar hayallerinde bile bu makamları bu şirketleri göremezlerdi! Yalakalık yapmak için avukatlık yapmayın!
%50 ~ 8 yıl önce
%50 böyle istiyorsa bize söz düşmez AĞA
Ali ~ 8 yıl önce
Resimde giydiği ceket ne kadar güzel; pırıl pırıl parlıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000