04 Nisan 2016, Pazartesi 14:12:59

THY'de Genel Kurul başladı

Türk Hava Yolları'nın olağan genel kurulu başladı.
  • Bitmedimi noldi yav.
  • İnsan bir güncelleme yapar kardeşim millet hep sizden haber bekliyor
  • herkes çok suskun galiba genel kurulda pek bişey yazmadaklarına göre.
  • Teknik....
  • DEGERLI OKUYUCULAR TEMEL KOTIL BEYFENDI GIDERSE HAVACILIK SEKTÖRÜNDE DÜKKANA İLK KİLİT VURACAK OLAN AİRPORT HABER OLACAKTIR. ADAMLAR TEMEL KOTIL' IN HABERLERI ILE YAŞIYOR BİRDE RAHAT BIRAKMAZLAR. EL İNSAFFFFFFFF!!!!!!
  • onu bunu bırakın da tgs ye alım var mı?
  • Yeni ucak icin konusunlar 747-8 A380 A350 ! Sart artik
  • AYLAR ONCE YAZMISTIM KAYTAN BIYIKLININ KOLTUK TEHLIKEDE DIYE ISTE OGUN BU GUNDUR.
  • Genel kurulda hangi konular konuşulacak?Sayın CB'nının Soruları Netlik kazanacak mı? Bu kadar sponsorluk bu kadar harcanan para, açıklanan kar neden adil bir şekilde ailenin tüm bireylerine dağıtılmıyor.Bu markayı en ileriye taşımak herkezin sorumluluğuyken .
  • Airport Haberden isteğimiz.sorulara net cevap almanızdır.Burada yaptığınız haberlerin çoğu ya sizin düşünceniz yada bize yöneltilen soru tarzında oluyor.konuların muhattapları ile bugün konuşma imkanınız varve bunları onlara sorunuz. Şöylemi olacak böylemi olacak gibi şişirme habercilik yapmayınız..

Türk Hava Yolları'nın olağan Genel Kurulu az önce Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'nde başladı.

Genel Müdür Temel Kotil'in de görevden ayrılıp ayrılmacağı da bugünkü Genel Kurul'da netlik kazanacak. 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İker Aycı ve Genel Müdür Temel Kotil'in hazır bulunduğu Genel Kurul'a ilişkin tüm detaylar AirportHaber'de olacak.

17.48 | Kapatılan hatlar nedeniyle edilen zararla ilgili genel kurul komisyonundan açıklama geldi. Açıklamada zararın yeni açılan hatlarla telafi edileceği belirtildi.

17.30 | Genel kurulda sponsorluklara harcanan bütçe ile ilgili soruya, Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun yıllık kazancından daha az olduğu belirtildi. Sabri Sarıoğlu bu yıl yaptığı anlaşma ile Galatasaray'dan yıllık 1.8 milyon Euro kazanıyor. 

17.14 | 2016 yılı için yakıt hedge'de devam kararı alındı.

16.26 | 2016 yılı için yeni bir kar dağıtım politikası uygulanacağı ve bu şekilde kar payı dağıtılması oy birliği ile onaylandı.  

16.15 | 2015'te İcra Komitesine seçilen Cenk Dilberoğlu'ndan boşalan bağımsız yönetim kurulu üyeliğine Ogün Şanlıer getirildi.

THY'de Genel Kurul başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Ruhi ~ 8 yıl önce
Bitmedimi noldi yav.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 8 yıl önce
İnsan bir güncelleme yapar kardeşim millet hep sizden haber bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oldu ~ 8 yıl önce
herkes çok suskun galiba genel kurulda pek bişey yazmadaklarına göre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Teknik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEWS ~ 8 yıl önce
DEGERLI OKUYUCULAR TEMEL KOTIL BEYFENDI GIDERSE HAVACILIK SEKTÖRÜNDE DÜKKANA İLK KİLİT VURACAK OLAN AİRPORT HABER OLACAKTIR. ADAMLAR TEMEL KOTIL' IN HABERLERI ILE YAŞIYOR BİRDE RAHAT BIRAKMAZLAR. EL İNSAFFFFFFFF!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
news ~ 8 yıl önce
çok mu üzülüyorsun? airport haber gerçekleri yazar rahat bırakmayıp da ne yapmışlar? hayret bişiysin sende haaa.
hangi? ~ 8 yıl önce
hangi gerçekleri yazıyor bize de gösterir misin? herkesin bildiği şeyi birkaç gün sonra haber yapmak gerçeklik mi?
işsiz ~ 8 yıl önce
onu bunu bırakın da tgs ye alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni ucak ~ 8 yıl önce
Yeni ucak icin konusunlar 747-8 A380 A350 ! Sart artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Bi bitmediniz lan sizde yeni uçak yeni uçak!
Evet ~ 8 yıl önce
Evet alana kadar soylicem anladiniz mi? Onarda ozaman alsin thy madem dunyanin 1ci en iyi havayolu olmasi istiyorsy bu ucaklardan alcaklar Avustralyaya nasil gitcen? Direk? Arabaylami? Hayir Bu ucaklari almalari lazim Qatar dunyanin en iyisi bakin hersey iyi ve en iyi ucaklari var bizim de hersey iyi ama ucak sipares etmekte cok zorlaniyorlar Alsinlar o ucaklari
KURUL ~ 8 yıl önce
AYLAR ONCE YAZMISTIM KAYTAN BIYIKLININ KOLTUK TEHLIKEDE DIYE ISTE OGUN BU GUNDUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SARAY SAW ~ 8 yıl önce
Genel kurulda hangi konular konuşulacak?Sayın CB'nının Soruları Netlik kazanacak mı? Bu kadar sponsorluk bu kadar harcanan para, açıklanan kar neden adil bir şekilde ailenin tüm bireylerine dağıtılmıyor.Bu markayı en ileriye taşımak herkezin sorumluluğuyken .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Mert ~ 8 yıl önce
Ne saçmalamışsın ama. Açıklanan kar neden ailenin bireylerine dağıtılmıyormuşmuş. Ailenin bireyleri kim? THY çalışanları diyorsan bedavaya çalışanı mı var THY'nin. Yok hissedarlar diyorsan, Vergi Usul Kanunu'na göre kar mı var? Olmayan bir şeyi kime dağıtalım diyorsun???
LÜTFEN ! ~ 8 yıl önce
Airport Haberden isteğimiz.sorulara net cevap almanızdır.Burada yaptığınız haberlerin çoğu ya sizin düşünceniz yada bize yöneltilen soru tarzında oluyor.konuların muhattapları ile bugün konuşma imkanınız varve bunları onlara sorunuz. Şöylemi olacak böylemi olacak gibi şişirme habercilik yapmayınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Ya şu 380 350 787 747 isteyen arkadaşlar şirketten midir? Şirketten ise lütfen bıraksın işi gitsinler. Arkadaş yeni uçak yeni eğitimler yeni pilotlar yeni teknik ekipler ne kadar zor farkındamısınız siz? Kolay mı sanmıyorsunuz yeni bir tipe geçmeyi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000