28 Mart 2014, Cuma 14:17:27

THY'DE FLAŞ İSTİFALAR

Türk Hava Yolları yönetim kurulundan iki ismin bugün istifa ettiği açıklandı.
  • cemal şanlı ünüversite deki görevine devam etmek için istifa etti. Burda arkasından atıp tutanlar erkekseniz karşısında konuşun klavye başında sallamak kolay gerçekte hepiniz yalakalık peşindesiniz adam olun biraz ali türk hakkında atıp tutanlar kargo bir ken beş oldu adam nileğinin hakkıyla çalışıyor bu ülkede 50 tane cemal şanlı olsa çok daha iyi yerlere geliriz siz ancak buralardan atıp tutun insanların içini bilmeden atıp tutacak kadarda düşük seviyeli insanlarsınız!!!
  • Sevgili acaba ? : Merakla bekliyoruz.. umarak..
  • burada hamdi ve cemal'e ve onlari oraya atayana yagcilik yapanlar bir de thy'nin en buyuk rakiplerinin yonetim kadrolarina bir baksinlar,cvlerini incelesinler ondan sonra yok ulkemizi ve sirketimizi soyle buyuttuler,gelistirdiler palavralarini sallasinlar !!! hangi buyuk havayolu firmasinda eski firinci ve universite hukuk hocasi yonetim kurulunda? eger sirket hukuki yardim istiyorsa gider profesyonel hizmet alir !!! el altindan devlet maddi destek vermeseydi gorurdum turkceyi siveyle konusup,havaciligi 6 ayda kitaptan ogrenci gibi ders calisip ogreneni ve damadini baskan yapan vekilini !!!
  • Yönetim değişimi inşallah şu kargo.yada yansır
  • Hadi havacılıkla ilgileri yok onu geçtim işletme deneyimleri de yok geçmişlerinde. Benim pegasus ile alakma yok iç hatlarda hep Atlas jeti tercih ederim ancak bir pegasusun yönetimine bakın bir de thy'ye. Pegasus daha doğrusu Ali Sabancı bu işi biliyor. Zaten pegasus ile thy yi kıyaslarken yönetim kurulu başkanlarına bakmak yeterli. Thy den teknisyenler pegasusa geçtiğinde şaşırmıştım. Ali sabancı pegasusu ilk aldığında çok farklı düşünüyordum adam beni fena yanılttı helal olsun pegasus'a. Yinede iç hatlarda Atlas'ı tek geçerim insan uçağa bindiğini unutmuyor:)
  • Cemal Bey I tanimadan sacma sapan yorumlar yapmayin....bu ulkede 50 tane daha Cemal Sanli olsa keske de ulkenin gelecegi kurtulsa.... Bu arada yonetici olmak illa da sektoru bilmeyi gerektirmez ki THY basarisiyla bunun en buyuk kanitidir son 12 yilda yapilanlarla.... Demek ki calip cirpmayinca oluyormus!!!!eslerine limuzinler kiralayan, sirketi bir adim oteye goturemyen eski yoneticileri Geri istiyor baizlari sanirim!!!!
  • biz gecemizi gündüzümüz yapıp ders çalışalım, adamlar kendini bilmez, cahilleri sırf akrabaları diye thy,tgs'ye işe alsınlar.. sonra gelin onlara adil,adaletli diyelim.. öyle bir dünya yok.. biliyormusunuz tgs'de cemal şanlının tanıdığı kaç kişi var?? gerçekten hak edip uğraşsalar içimiz yanmaz ama ne desek boş.:( allah kendi kapısından versin ben ve benim gibilere. amin
  • Cemal Bey hakkında yorum yapan kendi bilmez gerçek haşhaşiler, bu adamın bu vatana millete hukukçuluk anlamında ne yaptığını bilmezler, Cemal Beyin İmam Hatipli olduğunu biliyorsanız onun "F" tipi ile bir bağlantılı hatta alakası olmadığını da bilmeniz gerekir. Cemal Beye muhtemelen Devletin önemli kademesinde ihtiyaç olduğunu tahmin ediyoruz. Hepimiz yakında görürüz.
  • Bu yorumları yazanlara sadece gülüyorum. Özellikle Prof. Dr.. Cemal ŞANLI hakkında olanlar, helal olsun. Bu bizim milletimizde alışkanlık haline geldi. Çünkü memleketin Başbakanına; ülkeyi baştan aşağı değiştiren, ülkeyi adam yerine sayılacak duruma getirip hizmet eden kişiye haddi olmayacak işleri yapanlar Uluslar Arası Hukuk konusunda Avrupa'da isim yapmış, memlekete ve tabi ki THY'na bu anlamda yıllarca faydalı olmuş kişiye bunların söylenmesi çok normaldir. Ayrıca, Sn. Hamdi TOPÇU Bey ile Cemal Hocanın çok iyi bir ikili ekip olduğunu, Sn. Başbakan'ın Cemal Hocaya hiç tahmin edilmeyecek bir seviyede görev verme ihtimalini unutmayın. Zaman her şeyin bu memlekete yararlı ve vatanı için can siper hane çalışanlara saygı duyalım. Aynı durum sizin içinde geçerli olsun.
  • BU ISTIFA YANI ISTIFA ETTIRILENLERIN THY ye ISE ALDIRDIKLARI HAVACILIKLA ALAKASI OLMAYAN FOSULLERIDE( hasasılerı) GONDERMEK LAZIM

Türk Hava Yolları'ndan Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ortaklığımız Yönetim Kurulu Üyesi  Sn.Mehmet Nuri Yazıcı ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Sn. Prof. Dr. Cemal Şanlı 28.03.2014 tarihi itibariyle görevlerinden istifa etmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz."

Mehmet Nuri Yazıcı kimdir ?
1949 Rize doğumlu olan  Mehmet Nuri Yazıcı, 1975 yılında İstanbul Üniversitesi / İktisat Ticari İlimler Akademisinden mezun oldu. 1990-1991 yıllarında Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı  Brüksel Baş Konsolosluğunda görev yaptı. 1994 – 2008 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Başkan Danışmanlığı yapan Mehmet Nuri Yazıcı evli ve bir çocuk babası.

Prof. Dr. Cemal Şanlı Kimdir?
1950 yılında Manisa'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1977 yılında mezun oldu. 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Uluslararası Özel Hukuk Kürsüsüne asistan oldu.  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Uluslararası Özel Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı. Uluslararası Özel Hukuk Konularında ve Özellikle Uluslararası Tahkim alanında yayınlanmış pek çok kitap, makale ve monoğrafisi  bulunuyor. Evli ve dört çocuk babası.

THY'DE FLAŞ İSTİFALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Devlet ~ 9 yıl önce
cemal şanlı ünüversite deki görevine devam etmek için istifa etti. Burda arkasından atıp tutanlar erkekseniz karşısında konuşun klavye başında sallamak kolay gerçekte hepiniz yalakalık peşindesiniz adam olun biraz ali türk hakkında atıp tutanlar kargo bir ken beş oldu adam nileğinin hakkıyla çalışıyor bu ülkede 50 tane cemal şanlı olsa çok daha iyi yerlere geliriz siz ancak buralardan atıp tutun insanların içini bilmeden atıp tutacak kadarda düşük seviyeli insanlarsınız!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba? ? ~ 10 yıl önce
Sevgili acaba ? : Merakla bekliyoruz.. umarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yagcilara !!! ~ 10 yıl önce
burada hamdi ve cemal'e ve onlari oraya atayana yagcilik yapanlar bir de thy'nin en buyuk rakiplerinin yonetim kadrolarina bir baksinlar,cvlerini incelesinler ondan sonra yok ulkemizi ve sirketimizi soyle buyuttuler,gelistirdiler palavralarini sallasinlar !!! hangi buyuk havayolu firmasinda eski firinci ve universite hukuk hocasi yonetim kurulunda? eger sirket hukuki yardim istiyorsa gider profesyonel hizmet alir !!! el altindan devlet maddi destek vermeseydi gorurdum turkceyi siveyle konusup,havaciligi 6 ayda kitaptan ogrenci gibi ders calisip ogreneni ve damadini baskan yapan vekilini !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yönetim değişimi inşallah şu kargo.yada yansır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Androidci ~ 10 yıl önce
Paralel androidci. Ininden çıkaracağız seni az kaldı.
Cv ~ 10 yıl önce
Hadi havacılıkla ilgileri yok onu geçtim işletme deneyimleri de yok geçmişlerinde. Benim pegasus ile alakma yok iç hatlarda hep Atlas jeti tercih ederim ancak bir pegasusun yönetimine bakın bir de thy'ye. Pegasus daha doğrusu Ali Sabancı bu işi biliyor. Zaten pegasus ile thy yi kıyaslarken yönetim kurulu başkanlarına bakmak yeterli. Thy den teknisyenler pegasusa geçtiğinde şaşırmıştım. Ali sabancı pegasusu ilk aldığında çok farklı düşünüyordum adam beni fena yanılttı helal olsun pegasus'a. Yinede iç hatlarda Atlas'ı tek geçerim insan uçağa bindiğini unutmuyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hfhgdg ~ 10 yıl önce
Cemal Bey I tanimadan sacma sapan yorumlar yapmayin....bu ulkede 50 tane daha Cemal Sanli olsa keske de ulkenin gelecegi kurtulsa.... Bu arada yonetici olmak illa da sektoru bilmeyi gerektirmez ki THY basarisiyla bunun en buyuk kanitidir son 12 yilda yapilanlarla.... Demek ki calip cirpmayinca oluyormus!!!!eslerine limuzinler kiralayan, sirketi bir adim oteye goturemyen eski yoneticileri Geri istiyor baizlari sanirim!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dakik ~ 10 yıl önce
biz gecemizi gündüzümüz yapıp ders çalışalım, adamlar kendini bilmez, cahilleri sırf akrabaları diye thy,tgs'ye işe alsınlar.. sonra gelin onlara adil,adaletli diyelim.. öyle bir dünya yok.. biliyormusunuz tgs'de cemal şanlının tanıdığı kaç kişi var?? gerçekten hak edip uğraşsalar içimiz yanmaz ama ne desek boş.:( allah kendi kapısından versin ben ve benim gibilere. amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hukukçu ~ 10 yıl önce
Cemal Bey hakkında yorum yapan kendi bilmez gerçek haşhaşiler, bu adamın bu vatana millete hukukçuluk anlamında ne yaptığını bilmezler, Cemal Beyin İmam Hatipli olduğunu biliyorsanız onun "F" tipi ile bir bağlantılı hatta alakası olmadığını da bilmeniz gerekir. Cemal Beye muhtemelen Devletin önemli kademesinde ihtiyaç olduğunu tahmin ediyoruz. Hepimiz yakında görürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genel Yanıt ~ 10 yıl önce
Bu yorumları yazanlara sadece gülüyorum. Özellikle Prof. Dr.. Cemal ŞANLI hakkında olanlar, helal olsun. Bu bizim milletimizde alışkanlık haline geldi. Çünkü memleketin Başbakanına; ülkeyi baştan aşağı değiştiren, ülkeyi adam yerine sayılacak duruma getirip hizmet eden kişiye haddi olmayacak işleri yapanlar Uluslar Arası Hukuk konusunda Avrupa'da isim yapmış, memlekete ve tabi ki THY'na bu anlamda yıllarca faydalı olmuş kişiye bunların söylenmesi çok normaldir. Ayrıca, Sn. Hamdi TOPÇU Bey ile Cemal Hocanın çok iyi bir ikili ekip olduğunu, Sn. Başbakan'ın Cemal Hocaya hiç tahmin edilmeyecek bir seviyede görev verme ihtimalini unutmayın. Zaman her şeyin bu memlekete yararlı ve vatanı için can siper hane çalışanlara saygı duyalım. Aynı durum sizin içinde geçerli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEF.OOOL... ~ 10 yıl önce
BU ISTIFA YANI ISTIFA ETTIRILENLERIN THY ye ISE ALDIRDIKLARI HAVACILIKLA ALAKASI OLMAYAN FOSULLERIDE( hasasılerı) GONDERMEK LAZIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000