10 Ekim 2012, Çarşamba 14:21:52

THY'DE FLAŞ İSTİFA!

Türk Hava Yolları'nda beklenmedik bir istifa yaşandı. İşte ayrıntılar...
  • THY gibi şirketlerde bildiğim kadarıyla denetleme kurul üyelikleri 1 temmuz itibari ile kaldırılacaktı. Bu yüzden Orhan beyde isifa etmişti. Böyle bi şey varsa neden budur. Öküzün altında Buzağı aramayalım lütfen.
  • sami alan bey istifasını kendi ağzından açıklandı. borajet yuzunden olduğunu söyledi, sudan operasyonu sırasında borajet le ikili iş yapmaya çalışırken açığa çıkması sonucunda işten ayrıldı tabı akla şimdi bu beyfendinde geliyor.
  • her fırsatta da sallanmazki. ne oldu şimdi? asıl üyeliğe geçmiş.
  • Yönetim kurulu üyeliğine geçmiş. formalite istifa yani. bora jet, anadolu jet hikayesi tırt :)
  • Merak etmeyin akrabalara ve yeğenlere yol açmak için istifaya zorlanmıştır...
  • Gecrn sami alan da istifa etmisti yine borajet adi gecti bugunde borajetin adi geciyor neler oluyot bilen varsa lutfen anlatsin
  • Bu istifalarin hepsi anadolujet ve borajet arasindaki gizli kapakli yapilan isler sonucunda . Thy ni duruma uyanmasidir.
  • CV zaten beyefendinin kim oldugunu anlatiyor.
  • doktorası olmayan birinin yök genel kurulu üyesi olması da bambaşkaymış.

Türk Hava Yolları A.O'da Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev yapan Naci Ağbal, beklenmedik bir şekilde görevinden istifa etti.

Türk Hava Yolları, "Ortaklığımız Denetim Kurulu üyesi Sn.Naci Ağbal bugün görevinden istifa etmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz." diyerek istifayı doğruladı.

NACİ AĞBAL KİMDİR?

1968 yılında Bayburtta doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1989 yılında mezun oldu. 1998 yılında Exeter Üniversitesi’nden Genel İşletme (MBA) dalında yüksek lisans derecesi aldı. Halen Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Doktora Programına devam etmektedir.

1989 yılında Maliye Müfettiş Yardımcı olarak göreve başladı. 1993 yılında Maliye Müfettişliğine, 1999 yılında Maliye Başmüfettişliğine atandı. Maliye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi sırasında 2003 yılında Gelirler Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı. 2004 Yılından itibaren Bakan Danışmanlığı görevini yürütmeye başladı. 2006 yılında Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürlüğüne atandı. Bu görevi yürütürken, 12.06.2009 tarihinde Maliye Müsteşarlığına atandı. Ayrıca, YÖK genel kurul üyeliği ile Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyeliği görevlerini de yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

THY'DE FLAŞ İSTİFA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Tafi ~ 12 yıl önce
THY gibi şirketlerde bildiğim kadarıyla denetleme kurul üyelikleri 1 temmuz itibari ile kaldırılacaktı. Bu yüzden Orhan beyde isifa etmişti. Böyle bi şey varsa neden budur. Öküzün altında Buzağı aramayalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şüpe geliyor tabi ~ 12 yıl önce
sami alan bey istifasını kendi ağzından açıklandı. borajet yuzunden olduğunu söyledi, sudan operasyonu sırasında borajet le ikili iş yapmaya çalışırken açığa çıkması sonucunda işten ayrıldı tabı akla şimdi bu beyfendinde geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne akrabası? ~ 12 yıl önce
her fırsatta da sallanmazki. ne oldu şimdi? asıl üyeliğe geçmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğer Haberede yazıyo ne olduğu ~ 12 yıl önce
Yönetim kurulu üyeliğine geçmiş. formalite istifa yani. bora jet, anadolu jet hikayesi tırt :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKRABALAR ~ 12 yıl önce
Merak etmeyin akrabalara ve yeğenlere yol açmak için istifaya zorlanmıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neler oluyor ~ 12 yıl önce
Gecrn sami alan da istifa etmisti yine borajet adi gecti bugunde borajetin adi geciyor neler oluyot bilen varsa lutfen anlatsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy duruma uandi ~ 12 yıl önce
Bu istifalarin hepsi anadolujet ve borajet arasindaki gizli kapakli yapilan isler sonucunda . Thy ni duruma uyanmasidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CV ~ 12 yıl önce
CV zaten beyefendinin kim oldugunu anlatiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O degil de ~ 12 yıl önce
doktorası olmayan birinin yök genel kurulu üyesi olması da bambaşkaymış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000