06 Haziran 2008, Cuma 08:25:09

THY'DE FLAŞ İSTİFA!

Türk Hava Yolları’ndan beklenmeye bir istifa gerçekleşti. Yer İşletme Başkanı Server Aydın dün akşam saatlerinde görevinden istifa etti. Peki, THY’nin yeni prenslerinden biri olarak görülen Server Aydın neden istifa etti?
  • Yorumunuz... yaw yasin_fsx galiba baskan yardımcılıgı vaadi aldın ne dersin
  • cok guzel yazmıssın tahsın denecek bısey yok
  • NE KADAR GUZEL IFADE ETMISSINIZ, HER BIR KELIMESINE KATILMAMAK MUMKUN DEGIL...
  • sızın gıbı temız ve ıyı nıyetlı bır ınsana baskanlık yakısıyordu nıye gıttınız cok uzuldum
  • HEMSERIM OLDUGU ICIN UZGUNUM CUNKU GENC VE DINAMIKTI
  • Bence istifa etmesi Server beyin kendisi açısından doğru karar. Server bey gibi fevkalade donanımlı ve bilgili kişilerin şu anki THY yönetimiyle çalışması mümkün değildir. THY bu konuda zazarlı çıkmamıştır.Çünkü kendine fazla olan biriyle çalışmak iç bünyede başka sorunlar doğurur.THY'ye bu tür donanımlı kişiler bence şu anki konumuna göre son drece gereksiz.
  • NELER OLUYOR BİZE? NERDE BENİM İKİNCİ EVİM SAYDIĞIM, AİLEM YERİNE KOYDUĞUM, GURURLA ÇALIŞTIĞIMI SÖYLEDİĞİM, BENİMMİŞ GİBİ ÇABALADIĞIM, SAHİPLENDİĞİM GÖKLERDEKİ GÜVERCİNİM? NE HAKLAN 6 YILDA 5 BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ? NE HAKLAN VE NE DÜŞÜNCEYLE BİZİ YIKMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ? NE HAKKINIZ VARKİ BANA GELECEK KORKUSU YAŞATMAYA?GÖRÜCEKSİNİZKİ İYİLİĞİNDE,KÖTÜLÜĞÜNDE BU DÜNYADA HESABI SORULACAK.AMA HASTALIKLA AMA İŞLERİN TERS GİTMESİYLE TEPE TAKLAK OLARAK.SİZLERİ ANCAK GERÇEK İNANCIMLA ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM.
  • bence boş kalan başkanlık koltuguna sn şerafeddin mutluay yakışır.deneyim ve tecrübesi dolayısı ile şerafeddin bey başkan olmalı..
  • iyi insandır. THY için fazlaydı. Bu arkadaş siyasi davranmayacağı için zaten ilerisi için işi zordu. hayırlı olsun

Yaklaşık üç ay önce Türk Hava Yolları Yer İşletme Başkanlığı’na getirilen Server Aydın dün akşam saatlerinde ani bir kararla istifasını sundu. Genç ve dinamik olması nedeniyle gelecek vaat eden bir yönetici adayı olarak THY Yer İşletme Başkanlığı’na getirilen Server Aydın’ı istifaya götüren gelişmeler geçtiğimiz hafta yaşandı. THY yönetimi tarafından bir hafta sonu operasyonu ile görevinden alınan bazı yöneticilerin görevden alınma sürecinde Server Aydın’a danışılmadığı öğrenildi.

Server AydınServer Aydın’ın, THY yönetimi ile barışık olmayan Yer İşletme çalışanları ile THY arasında bir köprü olma isteği olan Server Aydın’ın, yer işletmede çalışan personele ve diğer yer işletme yöneticilerine çeşitli vaatlerde bulunduğu ifade edildi. Bu vaatler arasında kimsenin işiyle ilgili görev değişikliği yapılmayacağı ve uyum içinde Yer İşletme Bölümü’nü başarıya götürmek istediğini açıkça dile getirdiği ifade ediliyor. Ancak Server Aydın’ın bu sözlerine karşılık THY yönetiminin geçtiğimiz hafta Cumartesi günü bir teleks mesajı ile başta Yer İşletme Müdürü Selahattin Aras olmak üzere birkaç yönetici daha görevden alındı.

Hafta sonu yapılan bu operasyonun Cumartesi yapılması eşine ender rastlanacak bir görevden alma olarak değerlendirilirken Server Aydın’ın bu değişikliğe karşı çıktığı iddia edildi. Aydın’ın itirazından dolayı THY Genel Müdürü Temel Kotil ile ters düştüğü bu nedenden dolayı da istifa ettiği iddia edildi.

Öte yandan THY Yer İşletme Başkanlığı’ndan istifa eden Server Aydın’a anında teklif geldi. Server Aydın’ın Sabiha Gökçen Havalimanını devralan LİMAK ve Ortaklığı’nın şirketine genel müdür yardımcısı olarak göreve başlayacağı ifade edildi.

©AirportHaber Özel

 

THY'DE FLAŞ İSTİFA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Rumuzhavacılar ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... yaw yasin_fsx galiba baskan yardımcılıgı vaadi aldın ne dersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
cok guzel yazmıssın tahsın denecek bısey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GOKLERDEKI GUVERCINIM ~ 16 yıl önce
NE KADAR GUZEL IFADE ETMISSINIZ, HER BIR KELIMESINE KATILMAMAK MUMKUN DEGIL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengı ~ 16 yıl önce
sızın gıbı temız ve ıyı nıyetlı bır ınsana baskanlık yakısıyordu nıye gıttınız cok uzuldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAHMUT ~ 16 yıl önce
HEMSERIM OLDUGU ICIN UZGUNUM CUNKU GENC VE DINAMIKTI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 16 yıl önce
Bence istifa etmesi Server beyin kendisi açısından doğru karar. Server bey gibi fevkalade donanımlı ve bilgili kişilerin şu anki THY yönetimiyle çalışması mümkün değildir. THY bu konuda zazarlı çıkmamıştır.Çünkü kendine fazla olan biriyle çalışmak iç bünyede başka sorunlar doğurur.THY'ye bu tür donanımlı kişiler bence şu anki konumuna göre son drece gereksiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
göklerdeki GÜVERCİNİM . ~ 16 yıl önce
NELER OLUYOR BİZE? NERDE BENİM İKİNCİ EVİM SAYDIĞIM, AİLEM YERİNE KOYDUĞUM, GURURLA ÇALIŞTIĞIMI SÖYLEDİĞİM, BENİMMİŞ GİBİ ÇABALADIĞIM, SAHİPLENDİĞİM GÖKLERDEKİ GÜVERCİNİM? NE HAKLAN 6 YILDA 5 BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ? NE HAKLAN VE NE DÜŞÜNCEYLE BİZİ YIKMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ? NE HAKKINIZ VARKİ BANA GELECEK KORKUSU YAŞATMAYA?GÖRÜCEKSİNİZKİ İYİLİĞİNDE,KÖTÜLÜĞÜNDE BU DÜNYADA HESABI SORULACAK.AMA HASTALIKLA AMA İŞLERİN TERS GİTMESİYLE TEPE TAKLAK OLARAK.SİZLERİ ANCAK GERÇEK İNANCIMLA ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasin_fsx ~ 16 yıl önce
bence boş kalan başkanlık koltuguna sn şerafeddin mutluay yakışır.deneyim ve tecrübesi dolayısı ile şerafeddin bey başkan olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 16 yıl önce
iyi insandır. THY için fazlaydı. Bu arkadaş siyasi davranmayacağı için zaten ilerisi için işi zordu. hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000