02 Haziran 2009, Salı 10:42:49

THY'DE FLAŞ GELİŞME

Türk Hava Yolları, ikisi başkanlık makamından olmak üzere üç yöneticisini görevden aldı.
  • Bulent Manav Kaptan, gerek disiplini,isine olan saygisi, gerek zekasi gerekse karakteriyle milyonlarin arasindan secilecek saygideger bir kisidir. En iyi yerleri hak ediyor bence. Yeni gorevinde basarilar dilerim.
  • Bu yeni isimlerin 3'u de cok degerli, zeki, disiplinli ve bir o kadar da basarili kaptanlar. Thy icin en dogru kararlarin alinacagindan hic suphem yok. Adalet her zaman yerini bulur. Kulaktan dolma bilgilerle ne onceki kaptanlar hakkinda ne de yeni atamalar hakkinda atip tutmanin kimseye bir faydasi olmaz. Zeka ve adalet her zaman galip gelmistir. Hepsini tebrik ederim.
  • THY YONETIMI ISABETLI KARARLAR VERMIS TEBRIK EDERIM VE YENI EKIBE BASARILAR DILERIM.UCUS ISLETMEDE DEGISMEYEN TEK MUDURLUK(A320) KALDI GALIBA, O NE ZAMAN DEGISECEK?ZAMANI COOOKTAN GECTI...
  • uc degerlı kaptanın alınması uzerıne 11 sahıfelık yorum yapılmıssa onların ne kadar degerlı oldugunu gosterır. gelen gıdenı her zaman aratırmıs. Onlarda geldıklerı gıbı gıderler. devran doner bırılerı gıder bırılerı gelır..... TURK HAVA YOLLARININ basında bulunanlar cok mu bılgılıler acaba ? yorum yok
  • Önce bir icraatlarını görelim sanırım giden ekipten daha kötü olamazlar. Gidenler hakikaten kötü yönettiler yahu şimdi hatta dönünce kendi yaptıklarına şahit olacaklar sanırım onlarda yöneticilerden şikayet edecekler ..... T.H.Y. yi gerçekten her anlamda zayıflattılar
  • hava kuvvetlerının degerlı elemanlarını kaybetmıs olmanızdan dolayı Turk Hava Yollarının BASI SAG olsun . bır seyın degerı kaybedılınce anlasılırmıs. Allah aratsın. Dost Uzulur DUSMAN sevenırmıs.
  • Yeni yöneticilere görevleri hayırli olsun..! Umarım uçuş hattında karşılaştıkları sorunları unutmaz da; çözüm üretirler.Sn.Manav Kaptan 10 ay önce İşletme Başkan yardımcılığı görevinden başarısız diye alındı, 10 ay sonra İşletme Başkanı olarak atandı...! Bu atamanın mantığını anlayana aşk olsun....!
  • YENİ ATAMARIN THY' YE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM. SEÇİLEN İSİMLER BAŞTA CAPT. BÜLENT MANAV VE EKİBİ LİYAKAT, TECRÜBE VE DENEYİMLERİ ESAS ALINARAK SEÇİLMİŞ İSİMLER. YAPILAN ATAMALARDA SİYASETİMİZ LİYAKAT OLMALI... YÖNETİMİ TEBRİK EDERİM..
  • Taze kan ve yeni simâlar... THY'ye hayırlı uğurlu olur inşallah. Başarılı atamaların devamı dileğiyle...
  • thy böyle kişilerin elinde oldukca daha kimler gorevınden alınır bılınmez ama sanmasınlarkı o koltuklar onlara kalacak onlarda bır gun veda edecek o cok sevdıklıerı koltuklara

Türk Hava Yolları’nda Uçuş Emniyet Müdürü olarak görev yapan Airbus 320 pilotu Ünal Yaprak ile birlikte İşletme Koordinasyon Başkanı Mehmet Özkurt ve Uçuş İşletme Başkanı İbrahim Başar görevlerinden alındı.

THY’nin bu sürpriz kararının sebebi hakkında bilgi edinilemedi.

Görevden alınan Ünal Yaprak'ın yerine Airbus 340 kaptan pilotu Mustafa Afacan, İşletme Koordinasyon Başkanı Mehmet Özkurt'un yerine Airbus 330/340 Tip Müdürü Mehmet Atilla Türker, Uçuş İşletme Başkanı İbrahim Başar'ın yerine de kaptan pilot Bülent Manav atandı.

©AirportHaber.com

 

THY'DE FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bulent Manav Kaptan, gerek disiplini,isine olan saygisi, gerek zekasi gerekse karakteriyle milyonlarin arasindan secilecek saygideger bir kisidir. En iyi yerleri hak ediyor bence. Yeni gorevinde basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu yeni isimlerin 3'u de cok degerli, zeki, disiplinli ve bir o kadar da basarili kaptanlar. Thy icin en dogru kararlarin alinacagindan hic suphem yok. Adalet her zaman yerini bulur. Kulaktan dolma bilgilerle ne onceki kaptanlar hakkinda ne de yeni atamalar hakkinda atip tutmanin kimseye bir faydasi olmaz. Zeka ve adalet her zaman galip gelmistir. Hepsini tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY YONETIMI ISABETLI KARARLAR VERMIS TEBRIK EDERIM VE YENI EKIBE BASARILAR DILERIM.UCUS ISLETMEDE DEGISMEYEN TEK MUDURLUK(A320) KALDI GALIBA, O NE ZAMAN DEGISECEK?ZAMANI COOOKTAN GECTI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uc degerlı kaptanın alınması uzerıne 11 sahıfelık yorum yapılmıssa onların ne kadar degerlı oldugunu gosterır. gelen gıdenı her zaman aratırmıs. Onlarda geldıklerı gıbı gıderler. devran doner bırılerı gıder bırılerı gelır..... TURK HAVA YOLLARININ basında bulunanlar cok mu bılgılıler acaba ? yorum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce bir icraatlarını görelim sanırım giden ekipten daha kötü olamazlar. Gidenler hakikaten kötü yönettiler yahu şimdi hatta dönünce kendi yaptıklarına şahit olacaklar sanırım onlarda yöneticilerden şikayet edecekler ..... T.H.Y. yi gerçekten her anlamda zayıflattılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hava kuvvetlerının degerlı elemanlarını kaybetmıs olmanızdan dolayı Turk Hava Yollarının BASI SAG olsun . bır seyın degerı kaybedılınce anlasılırmıs. Allah aratsın. Dost Uzulur DUSMAN sevenırmıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yeni yöneticilere görevleri hayırli olsun..! Umarım uçuş hattında karşılaştıkları sorunları unutmaz da; çözüm üretirler.Sn.Manav Kaptan 10 ay önce İşletme Başkan yardımcılığı görevinden başarısız diye alındı, 10 ay sonra İşletme Başkanı olarak atandı...! Bu atamanın mantığını anlayana aşk olsun....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YENİ ATAMARIN THY' YE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM. SEÇİLEN İSİMLER BAŞTA CAPT. BÜLENT MANAV VE EKİBİ LİYAKAT, TECRÜBE VE DENEYİMLERİ ESAS ALINARAK SEÇİLMİŞ İSİMLER. YAPILAN ATAMALARDA SİYASETİMİZ LİYAKAT OLMALI... YÖNETİMİ TEBRİK EDERİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Taze kan ve yeni simâlar... THY'ye hayırlı uğurlu olur inşallah. Başarılı atamaların devamı dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy böyle kişilerin elinde oldukca daha kimler gorevınden alınır bılınmez ama sanmasınlarkı o koltuklar onlara kalacak onlarda bır gun veda edecek o cok sevdıklıerı koltuklara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000