09 Şubat 2009, Pazartesi 07:39:49

THY'de First Class seferberliği

Türk Hava Yolları’nın first class hizmeti beklenen ilgiyi görmedi.
  • buraya mesaj birakanlarin cogunlugunun hatta tamaminin THY personeli oldugunu biliyorum ancak ben bir THY yolcusuyum fakat cok ama cok uzun yillar deniz asiri ucmus tecrubeli bir yolcuyum sizin sirketinizin icinde neler olup bittigini bilen bir yolcuyum lafim konu basligi 74 YOLCU olan adama kardesim sen hayatinda Emirates`te first class gordun mu?? Yada British Airways, yada Singapore?? elin hintlisinden kiralamissin ucagi, her hattin zarar, hizmet desen hizmet yok. bindik size chicago ya business gittik. zaten bombos bi bardak portakal suyu bi bardak en dandik marka sampanya sizde first class bu iste. 31.12.04 oncesi personel derken millet ne diyor anliyorum ben. bu adamlar ancak THY de is bulur
  • Konu başlığı 74 olan arkadas hakikaten rumuzu gibi misafir..Muhtemelen önüne koyulan bilgisayarda surf yapıp, asalak gibi vakit öldürerek telexinin çıkmasını bekliyordur.Nasılsa THY de işi götürecek bir sürü 31.12.2004 öncesi saftirik var, onlar çalışsın, hem namaz kılmazlar hem hacca gitmezler, oturup çalışsınlar.. THY iş bilen kerizlerin kafasına iş bilmeyen , kafası çalışmayanların amir olarak atandığı yerdir..Konuya dönersek, 74 yolcunun kaçı paralı yolcu, kaçı miles and smiles buda açıklansın..yoksa misafir arkadaslar her first classta ucanı paralı yolcu zannedip hesaplama yapmasınlar..son sözüm sayın Kazım Çalışkana; Allah rızası için çalışan profili çıkarıp adaletli bir kariyer planlaması sistemi oluştursun..Allah rızası için........
  • Hahha hahah hah çok safsın afrika değil fetullahya açılımı bu.
  • ne diyor haberde 74 yolcu hatta yeni baslayan uygulamaya biraz matematigi olan 74 yolcunun parasini hesaplasa uygulama iyimi kotumu anlar isin ozu kiskananlar catlasin o zihniyetteki insanlar thy kullanmasin zaten hainlerle ucamayi bende istemem.
  • pegasus yapmaz yapamaz,atlas deseniz eti ne budu ne yapamaz ama THY first class'ta açar ,uçakları bomboş Afrika'nın balta girmemiş ormanlarına da sefer açar.Neden? Çünkü zarara girdiğinde kimin vergilerinden çıkacak o güzelim zararlar?Tabii ki okuyan herkesin.Bakın gittikçe arap toplumu oluyoruz,olduluruyoruz.Arapların o anlamsız gösterişleri gibi oldu günlük hayatımız,her bina 300 katlı,FC sınıfı uçuşlar...Bence silkelenip nereye gittiğimize bakalım lütfen.Kendi uçağını yapamayan,üretimin sıfır olduğu tüketim toplumunun sonu belli,lütfen Fillandiya gerçeğini inceleyin.
  • Son derece yanlış bir zamanlama ve up grade lerden geçilmiyor üstelik.Kasaya giren para yok yani.Tanrı(!)lar böyle istedi bazı reklamcılar ve reklam verilen firmalar krizden çok etkilendi sağolsunlar hemen yardım elini uzattılar.Kevin'e ödenen devede kulak bu reklam için tüm yazılı ve görsel medyaya ödenen meblağı bilseniz dudaklarınız uçuklar ve artık Temel bey gibi her şeye gülecek haliniz kalmaz.
  • Tum dunya havayollari zararlarini aciklayip personel azaltma yoluna giderke, thy surekli ucak alip first class gibi gereksiz bir uygulamaya gecip,tum yandaslarini kuruma katip,ne kadar gereksiz hat varsa acarak( cogu zarar ediyor) halen kardayiz aciklamasini yapiyor. Cok ilginc first class in bu kadar getirisi olsaydi tum havayollari bunu uygulardi. Yoksa tum akillilar sadece thy de mi toplandi.
  • first class değil upgrade class uçuşları inceleyin her first classs uçuşta temel beyin upgradeleri var. onlara yaradı first class

Türk Hava Yolları'nın (THY), ünlü Oscarlı aktör Kevin Costner'ın rol aldığı ve yaklaşık 38 milyon dolara mal olduğu belirtilen reklam kampanyasına karşın, "first class" hizmeti birbuçuk ayda ancak 74 yolcuyla sınırlı kaldı. THY Basın Müşaviri Ali Genç, 29 Aralık 2008'de Boeing 777-300ER tipi uçaklarda başlatılan ve sayılı hava yollarında verilen firs class hizmetinin, 5 Şubat itibariyle 74 yolcu tarafından satın alındığını ve bu sayıyı artırmak istediklerini söyledi. Genç'in verdiği bilgilere göre, en fazla first class talebi Londra ve Hong Kong hattından geldi.

Genç, first class uygulamasının yapıldığı uçuş noktası sayısının artırılmasını ve THY için ticari önem arzeden first class yolcu sayısının yükseltilmesinin hedeflendiğini söyledi.
 
Fiyatı makul seviyede


First class uçuşlarını deneyen yolcuların bu hizmetten duyduğu mutluluğun da kendileri için önemli olduğunu belirten Genç, THY'nin bu hizmeti başlatmasıyla birlikte bazı havayollarının da bu konuda atağa geçtiğini ifade etti. Değişen ve gelişen dünya koşullarında yolcuların artık bir noktadan diğerine en kısa sürede gitmekle yetinmediğini, aynı zamanda konforlu seyahat etmek istediğini vurgulayan Genç, "First class seyahat eden bir yolcu kaç saat havada olursa olsun vardığı noktada dinlenmeye ihtiyaç duymadan toplantısına katılabiliyor ya da anında seyahat programına başlayabiliyor. Diğer havayollarına bu anlamda öncülük etmek bizi memnun eder" diye konuştu.

THY'nin, hizmetten daha fazla sayıda yolcunun yararlanabilmesi amacıyla first class uygulaması olan diğer havayollarına oranla ücreti daha makul seviyede tuttuğunu belirten Genç, "Özellikle 2 kişi seyahat edecek olan yolculardan biri için bilet ücretinin yüzde 50'si ödenebiliyor. Bu da rekabette bize avantaj sağlıyor" dedi.

THY'nin ilk first class uçuşunu gerçekleştiren yolcusu, Bangkok'a seyahat eden Nihat Genç adlı bir turizmci olmuştu. First class hizmeti, yolcuların limuzinle evlerinden veya otellerinden alınıp, havaalanında kendilerine ait kapıdan ve check-in kontuvarından geçerek, özel araçlarla uçağa götürülmelerini ve geniş bir hizmet yelpazesinden yararlanmalarını sağlıyor.

THY'de First Class seferberliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
buraya mesaj birakanlarin cogunlugunun hatta tamaminin THY personeli oldugunu biliyorum ancak ben bir THY yolcusuyum fakat cok ama cok uzun yillar deniz asiri ucmus tecrubeli bir yolcuyum sizin sirketinizin icinde neler olup bittigini bilen bir yolcuyum lafim konu basligi 74 YOLCU olan adama kardesim sen hayatinda Emirates`te first class gordun mu?? Yada British Airways, yada Singapore?? elin hintlisinden kiralamissin ucagi, her hattin zarar, hizmet desen hizmet yok. bindik size chicago ya business gittik. zaten bombos bi bardak portakal suyu bi bardak en dandik marka sampanya sizde first class bu iste. 31.12.04 oncesi personel derken millet ne diyor anliyorum ben. bu adamlar ancak THY de is bulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Konu başlığı 74 olan arkadas hakikaten rumuzu gibi misafir..Muhtemelen önüne koyulan bilgisayarda surf yapıp, asalak gibi vakit öldürerek telexinin çıkmasını bekliyordur.Nasılsa THY de işi götürecek bir sürü 31.12.2004 öncesi saftirik var, onlar çalışsın, hem namaz kılmazlar hem hacca gitmezler, oturup çalışsınlar.. THY iş bilen kerizlerin kafasına iş bilmeyen , kafası çalışmayanların amir olarak atandığı yerdir..Konuya dönersek, 74 yolcunun kaçı paralı yolcu, kaçı miles and smiles buda açıklansın..yoksa misafir arkadaslar her first classta ucanı paralı yolcu zannedip hesaplama yapmasınlar..son sözüm sayın Kazım Çalışkana; Allah rızası için çalışan profili çıkarıp adaletli bir kariyer planlaması sistemi oluştursun..Allah rızası için........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hahha hahah hah çok safsın afrika değil fetullahya açılımı bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne diyor haberde 74 yolcu hatta yeni baslayan uygulamaya biraz matematigi olan 74 yolcunun parasini hesaplasa uygulama iyimi kotumu anlar isin ozu kiskananlar catlasin o zihniyetteki insanlar thy kullanmasin zaten hainlerle ucamayi bende istemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasus yapmaz yapamaz,atlas deseniz eti ne budu ne yapamaz ama THY first class'ta açar ,uçakları bomboş Afrika'nın balta girmemiş ormanlarına da sefer açar.Neden? Çünkü zarara girdiğinde kimin vergilerinden çıkacak o güzelim zararlar?Tabii ki okuyan herkesin.Bakın gittikçe arap toplumu oluyoruz,olduluruyoruz.Arapların o anlamsız gösterişleri gibi oldu günlük hayatımız,her bina 300 katlı,FC sınıfı uçuşlar...Bence silkelenip nereye gittiğimize bakalım lütfen.Kendi uçağını yapamayan,üretimin sıfır olduğu tüketim toplumunun sonu belli,lütfen Fillandiya gerçeğini inceleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Son derece yanlış bir zamanlama ve up grade lerden geçilmiyor üstelik.Kasaya giren para yok yani.Tanrı(!)lar böyle istedi bazı reklamcılar ve reklam verilen firmalar krizden çok etkilendi sağolsunlar hemen yardım elini uzattılar.Kevin'e ödenen devede kulak bu reklam için tüm yazılı ve görsel medyaya ödenen meblağı bilseniz dudaklarınız uçuklar ve artık Temel bey gibi her şeye gülecek haliniz kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tum dunya havayollari zararlarini aciklayip personel azaltma yoluna giderke, thy surekli ucak alip first class gibi gereksiz bir uygulamaya gecip,tum yandaslarini kuruma katip,ne kadar gereksiz hat varsa acarak( cogu zarar ediyor) halen kardayiz aciklamasini yapiyor. Cok ilginc first class in bu kadar getirisi olsaydi tum havayollari bunu uygulardi. Yoksa tum akillilar sadece thy de mi toplandi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
first class değil upgrade class uçuşları inceleyin her first classs uçuşta temel beyin upgradeleri var. onlara yaradı first class

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000