08 Temmuz 2010, Perşembe 12:00:04

THY'DE DİREKT UÇUŞLAR BAŞLADI

Thy, İstanbul'dan Podgorica, Karadağ direkt uçuşlarına başladı
  • Kimse hala yapılan hatayla ilgilenmiyor, başka işlerle uğraşıyor...
  • karadeniz uşaği sıkı bağlar kuşaği ona göre...
  • Lütfen kişileri bü tür hakaretvari sözlerle itham etmeyiniz. Site editörleri de bu şahsın yorumuna neden sansür koymadı anlamadım. Resmen şahıslar hakkında alay ediliyor. Yazık, çok yazık. Bu kadar da düşüncesizlik olmaz. Editörlerin gözünden kaçmıştır diye düşünüyorum. Umarım haklıyımdır.
  • Arkadasim yaptigin yorum gercekten cok cirkin ama inaniyorum ki sen yorumun dan da daha cirkinsin. Karadenizliler demissin ki o dedigin Karadenizlinin kim oldugunu sen de bilyorsun. Temel Kotil egitimiyle, ticaret alanindaki atilimlariyla senin gibi 1 milyon kisiyi asal carpanlarina ayirir dostum. Once iyi bir oku ve ogren elestirdigin insani.
  • Seferi koymayı akıl eden yöneticiler thy'nın websitesinde bileti satışa koymayı akıl edemediler. Şirketin yöneticileri Karadeniz'li olunca bazı şeyleri mazur görmek gerekiyor...
Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu, Türk Hava Yolları, İstanbul'dan Podgorica'ya (Karadağ) gerçekleştireceği direkt uçuşlarına bugün 10:45'te havalanan ilk seferi ile başladığını duyurdu.

Türk Hava Yolları yolcuları, Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün gerçekleşecek uçuşlar ile İstanbul'dan Podgorica'ya (Karadağ) kesintisiz seyahat etmenin keyfini yaşayacak.

Podgorica'ya varış akabinde gerçekleştirilecek resmi açılışı, gece düzenlenecek olan Gala takip edecek. Açılışa Türk Hava Yolları, Podgorica resmi otoriteleri ve geniş bir basın grubu katılacak.

Yeni başlayacak Podgorica seferleri ile birlikte Türk Hava Yolları'nın yurtdışı uçuş nokta sayısı 126'ya ulaşacak. İstanbul'dan Karadağ'a 24 Eylül 2010 tarihine kadar uçuş gerçekleştirecek yolcular, uygulanacak kampanya ile gidiş-dönüş tüm vergiler dahil 212 Avro'dan başlayan ücretlerle seyahat edebilecek..
THY'DE DİREKT UÇUŞLAR BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kimse hala yapılan hatayla ilgilenmiyor, başka işlerle uğraşıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
karadeniz uşaği sıkı bağlar kuşaği ona göre...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lütfen kişileri bü tür hakaretvari sözlerle itham etmeyiniz. Site editörleri de bu şahsın yorumuna neden sansür koymadı anlamadım. Resmen şahıslar hakkında alay ediliyor. Yazık, çok yazık. Bu kadar da düşüncesizlik olmaz. Editörlerin gözünden kaçmıştır diye düşünüyorum. Umarım haklıyımdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadasim yaptigin yorum gercekten cok cirkin ama inaniyorum ki sen yorumun dan da daha cirkinsin. Karadenizliler demissin ki o dedigin Karadenizlinin kim oldugunu sen de bilyorsun. Temel Kotil egitimiyle, ticaret alanindaki atilimlariyla senin gibi 1 milyon kisiyi asal carpanlarina ayirir dostum. Once iyi bir oku ve ogren elestirdigin insani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seferi koymayı akıl eden yöneticiler thy'nın websitesinde bileti satışa koymayı akıl edemediler. Şirketin yöneticileri Karadeniz'li olunca bazı şeyleri mazur görmek gerekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000