04 Nisan 2018, Çarşamba 10:05:26

THY'de bylock mağdurları işe geri dönüyor

Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle geçen yıl THY’den çıkarılanların işe dönüşlerinin başladığı öğrenildi.
  • Eşim mor beyin, byloc mağduru ne arayan ne soran var. Hiçbirseysiz çöp gibi kapı önüne koyuldu. Hala mağduriyetimiz devam ediyor :( insallah en kısa zamanda tüm mağdurlar refaha erer. Çok kotu günler geçirdik bunların hesabını kim verecek .
  • Peki ya 211???
  • Ne olacak
  • Ne olacak.
  • Biz 211 'in ne bylocku vardı ne de mor beyni... Hatta o kadar temizdik ki iş aktimiz fesh olur olmaz ihbar ve kıdem tazminatlarımız yattı Üstüne üstlük davalarımızı da kazandık.. Eyyy hak, hukuk,vicdan, Allah, kitap diyenler.... Çok birsey istemiyoruz...Sadece ve sadece 30 saniye kendinizi bizim yerimize koyupta düşünün lütfen Madolyonun diğer bir kısmı da; THY 3ncu havalimaninda daha da büyüyecek, personele ihtiyacı olacak biz neden cagrilmiyoruz... SADECE BİRAZ MANTIKLI, VİCDANİ VE PROFESYONEL DÜŞÜNÜLMESİNİ İSTİYORUZ...
  • Gercekten samimi iseniz 211 isten atilan ve davayi kazanan kisileri de alirsiniz. Onlar da hic bisey yok iken baskanlarin emriyle atildilar.
  • İyi de fetocuların mobbingleri ve thy yönetiminin bunlara ne de olsa bizden, alınları secdeye değiyor diye yüz vermeleri, yedikleri haltları görmezden gelmeleri yüzünden thy'den atılan ya da ayrılmak zorunda bırakılıp işe iade davalarını kazananlar ne olacak? Bu insanların çok hakları yendi, kul hakkı ödenmez, ahların acısı elbet çıkar kimse unutmasın...
  • Fetönün okullarından mezun olup, darbe başarısız olunca kılık değiştiren kripto fetöcüler nolacak? Hepsi yerli yerinde duruyor...
  • Her yerde rant. Herkes üçkağıtçı bu memlekette. Göstermelik haberler. Mor beyin miş.. Yazıklar olsun Türkiye'nin en büyük firması diye geçinen Türk Hava Yolları'na.. yazıklar olsun haksız yere personellerini işinden eden yönetime ve sorumlulara.
  • Zamanında cok ugrastık da iyi ki de olmamıs ne kaos sirketmiş he thy . Havacılıkta y firmasındayınim olayları thy dekilerden dinleyince daha iyi.. Anlat anlat heyecanlı oluyo :)

Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle geçen yıl THY’den çıkarılanların işe dönüşlerinin başladığı öğrenildi.

FETÖ/PDY terör örgütü üyelerinin kullandığı cep telefonu uygulaması bylock kullandıkları gerekçesiyle işten atılan 26 kişi THY'deki işlerine geri dönüyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 26 kişiden bazılarının aranarak işe davet edildikleri, diğerlerinin de kısa bir süre içinde işe çağrılacakları öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından THY tarafından şirket içinde başlatılan soruşturmada, çeşitli birimlerde görev yapan 26 personelin Bylock kullandıkları gerekçesiyle işine son verilmişti.

Ancak daha sonra devam eden soruşturmalarda söz konusu 26 kişinin Fetö ile bağlantısının olmadığı tespit edilmiş ve çalışanların mor beyin uygulaması mağduru oldukları anlaşılmıştı.

Bunun üzerine harekete geçen THY, 26 kişi hakkında işe geri dönüş süreci başlatmışı.

MOR BEYİN NEDİR?

Bir yazılım olan Mor Beyin uygulaması, cep telefonu kullananların iradesi dışında bazı uygulamalar aracılığıyla Bylock'a yönlendirilmesi anlamına geliyor.

Dua dinlemek, tesbih çekmek yada müzik dinlemek için bazı uygulamalar indirmek isteyenlerin cep telefonlarına bu uygulamaları indirmesiyle, habersiz olarak Bylock IP'sine yönlendirildiği ve Bylock kullanmış gibi gösterildikleri tespit edilmişti.

©AirportHaber

THY'de bylock mağdurları işe geri dönüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Sicim ~ 6 yıl önce
Eşim mor beyin, byloc mağduru ne arayan ne soran var. Hiçbirseysiz çöp gibi kapı önüne koyuldu. Hala mağduriyetimiz devam ediyor :( insallah en kısa zamanda tüm mağdurlar refaha erer. Çok kotu günler geçirdik bunların hesabını kim verecek .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211?? ~ 6 yıl önce
Peki ya 211???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
Ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
Ne olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 'IN SUÇU NE ? ~ 6 yıl önce
Biz 211 'in ne bylocku vardı ne de mor beyni... Hatta o kadar temizdik ki iş aktimiz fesh olur olmaz ihbar ve kıdem tazminatlarımız yattı Üstüne üstlük davalarımızı da kazandık.. Eyyy hak, hukuk,vicdan, Allah, kitap diyenler.... Çok birsey istemiyoruz...Sadece ve sadece 30 saniye kendinizi bizim yerimize koyupta düşünün lütfen Madolyonun diğer bir kısmı da; THY 3ncu havalimaninda daha da büyüyecek, personele ihtiyacı olacak biz neden cagrilmiyoruz... SADECE BİRAZ MANTIKLI, VİCDANİ VE PROFESYONEL DÜŞÜNÜLMESİNİ İSTİYORUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gostermelik ~ 6 yıl önce
Gercekten samimi iseniz 211 isten atilan ve davayi kazanan kisileri de alirsiniz. Onlar da hic bisey yok iken baskanlarin emriyle atildilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ya bu mağdurlar ~ 6 yıl önce
İyi de fetocuların mobbingleri ve thy yönetiminin bunlara ne de olsa bizden, alınları secdeye değiyor diye yüz vermeleri, yedikleri haltları görmezden gelmeleri yüzünden thy'den atılan ya da ayrılmak zorunda bırakılıp işe iade davalarını kazananlar ne olacak? Bu insanların çok hakları yendi, kul hakkı ödenmez, ahların acısı elbet çıkar kimse unutmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetö ~ 6 yıl önce
Fetönün okullarından mezun olup, darbe başarısız olunca kılık değiştiren kripto fetöcüler nolacak? Hepsi yerli yerinde duruyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan dolan ~ 6 yıl önce
Her yerde rant. Herkes üçkağıtçı bu memlekette. Göstermelik haberler. Mor beyin miş.. Yazıklar olsun Türkiye'nin en büyük firması diye geçinen Türk Hava Yolları'na.. yazıklar olsun haksız yere personellerini işinden eden yönetime ve sorumlulara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi ki thy li degilim :) ~ 6 yıl önce
Zamanında cok ugrastık da iyi ki de olmamıs ne kaos sirketmiş he thy . Havacılıkta y firmasındayınim olayları thy dekilerden dinleyince daha iyi.. Anlat anlat heyecanlı oluyo :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000