14 Mart 2017, Salı 10:00:39

THY'de Bylock bombası

Türk Hava Yolları’nda çeşitli birimlerde görevli 26 çalışan Fetö terör örgütü üyeliği ve bylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle işten atıldı.
  • Fetoden gorevden atildim 09.eylulde.bugun nezaretten ciktim yurtdisi yasagi konuldu herhangi bir dava acilmadi.bunu yazmamdaki neden ortadaki bilgi kirlikteligi imkanim olunca daha detayli yazarim. Devletinize guvenin magdurlar var gorevden alinmada ama icerde masum pek yok.ortalik yangin yeri 3 5 ay sonra donersiniz gorevinize kimse acindan olmez
  • İftira ile şirket yönetiyorsunuz. Daha yakın zamanda bu şirketin genel müdürü DHMI müdürünü yanına alıp yurt dışında okul ziyaret ediyordu. Hepiniz de bal gibi biliyorsunuz. Hepiniz oradaydınız. Şimdi eşinizi, çoluğunuzu, çocuğunuzu işe sokmak için "Biat etmemiş" (sağdan-soldan) kim varsa iftira ile işten atıyorsunuz. O haram maaşlar gözünüze dizinize duracak haberiniz yok. Sizler hangi dindensiniz bilemiyorum. Tüm dinlerde hırsızlık haramdır, yasaktır. Ama sizin ki nasıl bir din ise serbest! Delil yok ! Atın iftirayı millet gidip kendini temize çıkarana kadar rezil olsun. Sizde karınızı kızınızı şirkete sokun. 3 kuruş maaş için onurunuzu ayaklar altına alıyorsunuz.
  • Ama pilotlar arasinda kac tane iranli pilot var söylermisiniz?
  • adamlar bir program indirmis, ne istedilerde vermedim diyen ne olacak?? esas kaymagi veren milletin emanet ettigi makanlara, paralara hiyanet edip peskes ceken,teror orgutune yataklik eden orda, o ne olacak? vurun garibanlara .. pis fetocular.. idda ediyorum bunlarin yuzde 90 i sadece basini bir ise sokabilmek icin,eve ekmek goturebilmek icin fetocu gorunenlerdir.. fetocu olmayanlari sanki bir makama getirdiniz son 15 yilda..
  • Fetö karşıtı iken, her yerde onu ve onları yererken, bir anda 22 TEmmuzda FETÖcü ilan edildim. Dedim ki, bu tam FETÖ kumpasıdır. Bimer'e şikayet ettim. Gelen cevap özel şirketlerin özel kanunlara tabii olduğu ve şikayeti dikkate almayacakları yönünde . Adaletin zerresi olmayan bu durumda, sadece Adil-i Mutlak'a iltica ediyorum. Adalet ve Kalkınma yerine bundan sonra sonra sadece Kalkınma desinler ki, boş yere ümitlerimizi tüketmesinler.
  • Şirketin 2-3 kişi ile fetodan arındığının düşünülmesi ne kadar aciz olunduğunun ifadesidir.Onlarca çalışanın olduğunu düşünenlerdenim.2000 yılı ve sonrası girenleri araştırın göreceksiniz.!!!!
  • Atinya acimayin feto ile giren hain kopekleri
  • THY TEKNİKTEDE VAR DÜMENDEN ŞEF YAN GELİP YATIYOR YILLARDIR BİRDE BU KİŞİ
  • Peki atilanlarin isimlerini bilenler varmi aranizda?
  • Yorumlardan Fetö'cülerin tutuştuğu anlaşılıyor.Yarası olan gocunur,bildiğiniz şüphelendiğiniz Fetö'cüleri Alo 140 a ihbar edin.

Türk Hava Yolları’nda görevli 26 çalışan Fetö ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle işten atıldı. İşten atılanların bir kısmının aynı zamanda bylock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

Türk Hava Yolları’nda çeşitli birimlerde görevli 26 çalışan Fetö terör örgütü üyeliği ve bylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle işten atıldı. 

Fetö terör örgütü üyeliği ve bylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle işten çıkarılanlar arasında 7 pilotun yanı sıra uzun yıllardır THY genel müdürünün özel kalem memurluğu görevini yürüten N.A ve H.G.U’nun da bulunması dikkat çekti.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, iki kabin memuru ile birlikte 6 uzman, 5 memur, 4 mühendis, bir dispeçer ve bir şef de Fetö terör örgütü üyeliği gerekçe gösterilerek işten çıkarıldı.

İşten çıkarılan Fetö terör örgütü ilişkili çalışanlardan bazılarının 17/25 Aralık sonrası işe alındığı öğrenildi.

©AirportHaber


 

THY'de Bylock bombası

Yorumlar Tüm Yorumlar (182)

Magdur ~ 7 yıl önce
Fetoden gorevden atildim 09.eylulde.bugun nezaretten ciktim yurtdisi yasagi konuldu herhangi bir dava acilmadi.bunu yazmamdaki neden ortadaki bilgi kirlikteligi imkanim olunca daha detayli yazarim. Devletinize guvenin magdurlar var gorevden alinmada ama icerde masum pek yok.ortalik yangin yeri 3 5 ay sonra donersiniz gorevinize kimse acindan olmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan Bombası! ~ 7 yıl önce
İftira ile şirket yönetiyorsunuz. Daha yakın zamanda bu şirketin genel müdürü DHMI müdürünü yanına alıp yurt dışında okul ziyaret ediyordu. Hepiniz de bal gibi biliyorsunuz. Hepiniz oradaydınız. Şimdi eşinizi, çoluğunuzu, çocuğunuzu işe sokmak için "Biat etmemiş" (sağdan-soldan) kim varsa iftira ile işten atıyorsunuz. O haram maaşlar gözünüze dizinize duracak haberiniz yok. Sizler hangi dindensiniz bilemiyorum. Tüm dinlerde hırsızlık haramdır, yasaktır. Ama sizin ki nasıl bir din ise serbest! Delil yok ! Atın iftirayı millet gidip kendini temize çıkarana kadar rezil olsun. Sizde karınızı kızınızı şirkete sokun. 3 kuruş maaş için onurunuzu ayaklar altına alıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor bu ne is ~ 7 yıl önce
Ama pilotlar arasinda kac tane iranli pilot var söylermisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 7 yıl önce
adamlar bir program indirmis, ne istedilerde vermedim diyen ne olacak?? esas kaymagi veren milletin emanet ettigi makanlara, paralara hiyanet edip peskes ceken,teror orgutune yataklik eden orda, o ne olacak? vurun garibanlara .. pis fetocular.. idda ediyorum bunlarin yuzde 90 i sadece basini bir ise sokabilmek icin,eve ekmek goturebilmek icin fetocu gorunenlerdir.. fetocu olmayanlari sanki bir makama getirdiniz son 15 yilda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 den biri ~ 7 yıl önce
Fetö karşıtı iken, her yerde onu ve onları yererken, bir anda 22 TEmmuzda FETÖcü ilan edildim. Dedim ki, bu tam FETÖ kumpasıdır. Bimer'e şikayet ettim. Gelen cevap özel şirketlerin özel kanunlara tabii olduğu ve şikayeti dikkate almayacakları yönünde . Adaletin zerresi olmayan bu durumda, sadece Adil-i Mutlak'a iltica ediyorum. Adalet ve Kalkınma yerine bundan sonra sonra sadece Kalkınma desinler ki, boş yere ümitlerimizi tüketmesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
% Yüz Haklısın ~ 7 yıl önce
Aynı cevabı yıllar önce yazdığımda almıştım,Thy yi Fetö'cülerin işgal ettiğini bazı isimlerle bildirdiğimde size gelen cevap geldi.211 in içinde Fetö'yle uzaktan yakından alâkası olmayan isimler atıldı.Atanlar Fetö'cülerin ta kendisiydi,içlerinde 50 civarı Fetö'cü varsa onlarıda korumak amacıyla tazminatla gözden uzaklaştırdılar.Tamamını isimleriyle biliyorum.Kgbt,muhasebeden atılanların çoğu Fetö'cüydü.Birçoğu Hamdi'nin adamlarıydı,Temel zaten malumun ilanı.Bence Çağlayan terör şubede 7. kata gidip dilekçe verin,ayrıca bildikleriniz varsa Alo 140
JADVK ~ 7 yıl önce
Şirketin 2-3 kişi ile fetodan arındığının düşünülmesi ne kadar aciz olunduğunun ifadesidir.Onlarca çalışanın olduğunu düşünenlerdenim.2000 yılı ve sonrası girenleri araştırın göreceksiniz.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 7 yıl önce
Atinya acimayin feto ile giren hain kopekleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İHBAR EDİYORUM ~ 7 yıl önce
THY TEKNİKTEDE VAR DÜMENDEN ŞEF YAN GELİP YATIYOR YILLARDIR BİRDE BU KİŞİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haylaz ~ 7 yıl önce
Peki atilanlarin isimlerini bilenler varmi aranizda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Münafık Fetö'cülere ~ 7 yıl önce
Yorumlardan Fetö'cülerin tutuştuğu anlaşılıyor.Yarası olan gocunur,bildiğiniz şüphelendiğiniz Fetö'cüleri Alo 140 a ihbar edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo Allah ~ 7 yıl önce
İsevileri putperestlere ihbar edip onları cezaevlerinde işkenceye maruz bırakanlar ve onların bu asırdaki ruh ikizlerini Allah'a şikayet edin. Orada vay hallerine. Cehennemin şakası olmadığını, iftira, yalan ve yolsuzluğun, yetimin hakkını yemenin, masum olduğu halde kişinin ekmeğine el uzatmanın ne olduğunu cayır cayır yanarken duyarlar. Yaşasın cehennem, yaşasın yarasa ruhluları yok eden ateş.
İşten atanları ihbar edin ~ 7 yıl önce
Alo 140 ve işten atanları ihbar edebileceğiniz bir hat biliyorum. 7/24 hizmet veriyor ve ölünce kesin sonuç verecektir. Açıklıyorum. Allah'a şikayet edin. Neyin ne olduğunu görürler kendini bilmeyen boş ruhlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000