03 Nisan 2016, Pazar 16:27:17

THY'de Brüksel seferleri 15 Nisan'a kadar iptal

22 Mart'ta Brüksel Havalimanı'na yapılan terör saldrısından dolayı bu kente olan seferlerini iptal eden THY, iptal süresini bir kez daha uzattı.
  • Yazık Airbus 320 cilere brüksel yatı yapamayacaklar vah vah..Afrika verseydiniz biraz farklı meydanlar görselerdi pilotajlarını geliştirselerdi.Retard retard.....
  • yav bize ne airporthaber yeter her gün her gün başka yayınlayacak haber bulamıyorsunuz sanırım

22 Mart'ta Brüksel Havalimanı'na yapılan terör saldrısından dolayı bu kente olan seferlerini iptal eden THY, iptal süresini bir kez daha uzattı.

Daha önce yaptığı açıklamada 4 Nisan'a kadar Brüksel uçuşlarının iptalini duyuran THY, açıklamasını güncelleyerek 15 Nisan'a kadar (15 Nisan dahl) seferlerin yapılamayacağını açıkladı.

THY'den yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

22 Mart 2016 tarihinde Brüksel Havalimanı’nda yaşanan patlamadan dolayı, 24 Mart ve 15 Nisan (dahil)  arasındaki Brüksel çıkışlı ve varışlı tüm Türk Hava Yolları seferleri iptal olmuştur. Uçuşunuz durumuyla ilgili değişiklikleri  http://www4.thy.com/deparr/start.tk linkinden takip edebilirsiniz. Seferleri iptal edilen yolcularımız Rotterdam, Amsterdam, Dusseldorf veya  Köln uçuşlarına ücretsiz değişiklik yaptırabileceklerdir. Ayrıca Brüksel havalimanı ile ilgili tüm güncel duyuruları www.brusselsairport2203.be  websitesinden takip edebilirsiniz.

Biletlerini acenteler vasıtasıyla almış tüm yolcularımızın parkur/tarih değişikliği yada iptal/iade talepleri için acenteleriyle irtibata geçmelerini rica ederiz.

22 Mart ve 15 Nisan tarihleri arası  parkur/tarih değişikliği ya da iptal/iade talepleri bir defaya mahsus olarak ücretsiz yapılabilmektedir. Bu değişiklikler aşağıdaki kurallara göre seyahat acenteniz veya Call Center’imiz aracılığıyla yapılmalıdır :
Parkur/Tarih değişikliği için :

Biletinizin iptal edilen seferler için düzenlenmiş olması gereklidir.

Biletinizdeki değişikleri sadece bir defaya mahsus olarak ücretsiz yapmanız mümkündür. Sonraki değişiklikler biletinizin ücret kurallarına tabidir.

Bilet değişikliği için en geç 15 Nisan tarihinde başvurulmalıdır.

Yeni uçuş tarihi 15 Haziran tarihine kadar değiştirilebilmektedir

Servis/kabin değişikliği mümkün değildir

Bu koşulların dışındaki herhangi bir konu için biletin kuralları geçerlidir.

İade:

Brüksel Havaalanındaki olağanüstü durum sebebiyle 22 Mart-15 Nisan arası iptal edilen uçuşlarınız için düzenlenmiş biletinizin kesintisiz iadesi mümkündür.

Biletlerini websitemizden satın alan yolcularımız http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/online-iade-fonksiyonu linkinden yararlanarak iade için başvurabilirler.

Tüm yolcularımız 7/24 ücretsiz olarak hizmet veren Call Center’ımızla  02 620 08 49 yada 0090 850 333 08 49 nolu telefon numaralarından irtibata geçebilirler.

Call Center’de oluşabilecek yoğunluktan dolayı meydana gelen bekleme süresi için anlayışınızı rica ederiz. 

THY'de Brüksel seferleri 15 Nisan'a kadar iptal

Yorumlar

Yazık ~ 8 yıl önce
Yazık Airbus 320 cilere brüksel yatı yapamayacaklar vah vah..Afrika verseydiniz biraz farklı meydanlar görselerdi pilotajlarını geliştirselerdi.Retard retard.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter ~ 8 yıl önce
yav bize ne airporthaber yeter her gün her gün başka yayınlayacak haber bulamıyorsunuz sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ~ 8 yıl önce
Sürekli thy erteleme haberi yayınladığından olabilir mi ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000