01 Nisan 2016, Cuma 10:18:52

THY'de Brüksel iptali sürüyor

Brüksel Havalimanı'nın henüz açılamamış olması nedeniyle Türk Hava Yolları, bu kente olan seferlerini 4 Nisan'a kadar iptal ettiğini duyurdu.
  • harikasın thy aslansın thy süpersin thy oohh evet maaşımı yatırın artık!!!
  • eeeyy belçika, görüyor musun uyardık uyardık dinlemedin bakın terör sizi de vurdu!! 2 haftadır toparlayamadınız!! işte türk devletinin gücü. davutoğlu ahmet bey çok yaşa!!
  • Bruksel iptalleri nasil durmadan iptal olur? Bruksele mal ucakla numune sebzeler(salatalik,domates,maydanoz) ihale var,bir turlu ucuslar gerceklestirilemiyor.Umarim cozulur bu is.

Brüksel Havalimanı'nın henüz açılamamış olması nedeniyle Türk Hava Yolları, bu kente olan seferlerini 4 Nisan'a kadar iptal ettiğini duyurdu.

THY'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

22 Mart 2016 tarihinde Brüksel Havalimanı’nda yaşanan patlamadan dolayı, 24 Mart ve 04 Nisan (dahil)  arasındaki Brüksel çıkışlı ve varışlı tüm Türk Hava Yolları seferleri iptal olmuştur. Uçuşunuz durumuyla ilgili değişiklikleri  http://www4.thy.com/deparr/start.tk linkinden takip edebilirsiniz.Seferleri iptal edilen yolcularımız Rotterdam, Amsterdam, Dusseldorf veya  Köln uçuşlarına değişiklik yaptırabileceklerdir. Ayrıca Brüksel havalimanı ile ilgili tüm güncel duyuruları www.brusselsairport2203.be  websitesinden takip edebilirsiniz.

Biletlerini acenteler vasıtasıyla almış tüm yolcularımızın parkur/tarih değişikliği yada iptal/iade talepleri için acenteleriyle irtibata geçmelerini rica ederiz.

22 Mart ve 31 Mart tarihleri arası  parkur/tarih değişikliği ya da iptal/iade talepleri ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Bu değişiklikler aşağıdaki kurallara göre seyahat acenteniz veya Call Center’imiz aracılığıyla yapılmalıdır :

Parkur/Tarih değişikliği için :

Biletinizin original ücret sınıfıyla işlem yapılmalıdır.
Bilet 22 Mart tarihinde veya öncesinde kesilmiş olmalıdır
Bilet değişikliği için en geç 31 Mart tarihinde başvurulmalıdır.
Yeni uçuş tarihi 15 Haziran tarihine kadar değiştirilebilmektedir
Servis/kabin değişikliği mümkün değildir
Bu koşulların dışındaki herhangi bir konu için biletin kuralları geçerlidir.

İade:

Brüksel Havaalanındaki olağanüstü halden dolayı uçuşunuzun iptali durumunda (22 Mart-31 Mart arası tarihleri içerisinde) biletinizin kesintisiz iadesi mümkündür.

Biletlerini websitemizden satın alan yolcularımız http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/online-iade-fonksiyonu linkinden yararlanarak iade için başvurabilirler.

Tüm yolcularımız 7/24 ücretsiz olarak hizmet veren Call Center’ımızla  02 620 08 49 yada 0090 850 333 08 49 nolu telefon numaralarından irtibata geçebilirler.

Call Center’de oluşabilecek yoğunluktan dolayı meydana gelen bekleme süresi için anlayışınızı bekleriz.

THY'de Brüksel iptali sürüyor

Yorumlar

büyüksün thy ~ 8 yıl önce
harikasın thy aslansın thy süpersin thy oohh evet maaşımı yatırın artık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eeyy belcüm ~ 8 yıl önce
eeeyy belçika, görüyor musun uyardık uyardık dinlemedin bakın terör sizi de vurdu!! 2 haftadır toparlayamadınız!! işte türk devletinin gücü. davutoğlu ahmet bey çok yaşa!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
engel ~ 8 yıl önce
Bruksel iptalleri nasil durmadan iptal olur? Bruksele mal ucakla numune sebzeler(salatalik,domates,maydanoz) ihale var,bir turlu ucuslar gerceklestirilemiyor.Umarim cozulur bu is.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
yakin sehirlerdeki havalimanlari acik, bruksel havayollari onlari kullaniyor..kargo ucaklari da oralara iniyordur zaten.hepsi zaten yarim saat bir saat mesafede bruksele

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000