25 Ağustos 2016, Perşembe 13:01:35

THY'de atama yapıldı

Türk Hava Yolları bugün aldığı kararla bazı birimlerde atama gerçekleştirdi.
  • Kargonun fiyasko yazılım projesinde yönetici olanlar hep ödüllendirilip başkan yapılmış...helal olsun :) liyakat ölmüş gitmiş...Allah rahmet eylesin.
  • Diğer arkadaşları tanımıyorum ama Yılmaz Goralı zeki ve efendi bir arkadaştı.Tebrikler
  • THY. Zarar etmez yeterki dogru calissinlar. Fuzuli masrafa dur desinler adam 4 ikramiye aliyor. Halen sikayetci. Sokakta bos dolasani da dusun. Dursun cavus. Allah var Beyenmemezlik yapmayin. Gelirim. Oraya haaaa
  • Thy bıraksın atamalari once yaptigi zammi düzeltsin bi zam yaptilar maasallah geçen seneden daha az alınıyor. Böyle iş mi olur.
  • THY NIN HER TARAFINI FETOCULAR SARMIS VAY BE.BUNLARI ASAGISI KORUTMUYOR MUDUR,BSK,IYIKI ESKILER BIR SEY BIRAKMIS DA EKMEGINI YIYIYORLAR.
  • Su dijital yolcu cozumlerine atanan Arkadas Kartal imam hatipin iyi ekmegini yedi. Pazarlamada bos bos dolasiyordu bir anda parlama yapti. Ilk once proje yoneticiligi sonra mudurluk. Kartal dernek iyi calisiyor. Listeleri hafta sonu orada hazirliyorlar kanimca.
  • Ne yaparsaniz yapin zarardan kurtulamassiniz.
  • Önce ağaçları yakıyorsun sonra binayı dikiyorsun:) 8 isimden ikisi GMY'nin yılbaşından sonra müdür olarak getirdiği adamları, şimdi başkan yardımcısı olmuşlar. IBM'den birisini daha alıp doğrudan başkan yardımcısı yapmışlar, GMY diğer başkanlardan birini daha yiyince başkan olur. Tabi bunlar karşılıksız olmaz, şunun istediğini, bunun desteklediğini de başkan yardımcısı, müdür yapmışlar. İki üç tane de düzgün atama var ki işin suyu çıkmasın. Bu arada bir başkanlık hala boşta, adaylara duyurulur:)
  • Zafer Babür sosyalist gibi görünüyor ama iyi bir insan,Fatih Kutlay kripto Feto...
  • Kurumun imkanlarini calisanlarin evini telefonunu bilgisayarini rontgenlemek dikizlemek dinlemek icin kullanan sapik THY BT si

Türk Hava Yolları bugün aldığı kararla bazı birimlerde atama gerçekleştirdi.

THY icra komitesi aldığı kararla 8 ismin görev yerlerini değiştirdi.

İşte THY'nin atama kararları:

PSS Program Müdürü Yılmaz Goralı Ticari Çözümler Başkan Yardımcılığı'na, Dijital İnavosyon Müdürlüğü'nde Proje yöneticisi olarak görev yapan Oğuzhan Aydın Dijital Yolcu Çözümleri Müdürlüğü'ne, Servis Yönetim Müdürü Zafer Babür, Operasyon Çözümleri Başkan Yardımcılığı'na, Gelir Değerlendirme Çözümleri Müdürü Erkay Değerli Kurumsal Çözümler Başkan Yardımcılığı'na, Stratejik Projeler Başkanlığı'nda Uygulama Programcısı Fatih Kutlay Gelir Değerlendirme Çözümleri Müdürlüğü'ne, ERP Müdürlüğü Uygulama Programcısı Selçuk Çelebi ERP Teknoloji ve Raporlama Müdürlüğü'ne, BT Strateji ve Mimarisi Müdürü Hakan Saygı BT Strateji Başkan Yardımcılığı'na, Bilgi Güvenliği Müdürü Kadir Yıldız BT Yönetim Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

THY'de atama yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

cemil ~ 8 yıl önce
Kargonun fiyasko yazılım projesinde yönetici olanlar hep ödüllendirilip başkan yapılmış...helal olsun :) liyakat ölmüş gitmiş...Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdarokthy ~ 8 yıl önce
Diğer arkadaşları tanımıyorum ama Yılmaz Goralı zeki ve efendi bir arkadaştı.Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle ~ 8 yıl önce
Yilmaz Gorali klas insandir
Rio ~ 8 yıl önce
THY. Zarar etmez yeterki dogru calissinlar. Fuzuli masrafa dur desinler adam 4 ikramiye aliyor. Halen sikayetci. Sokakta bos dolasani da dusun. Dursun cavus. Allah var Beyenmemezlik yapmayin. Gelirim. Oraya haaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isyan ~ 8 yıl önce
Thy bıraksın atamalari once yaptigi zammi düzeltsin bi zam yaptilar maasallah geçen seneden daha az alınıyor. Böyle iş mi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 8 yıl önce
beğenmiyorsan yüreğin varsa ayrıl bak dışarıda senden daha donanımlı nekadar paraya çalışıyor.Boşa konuşuyorsun ısyan.işine sahip çık 4 ikramiye dolgun ücret f/m parasını hangi şirket kime veriyor akıllı olun,şükredin.
ER ~ 8 yıl önce
THY NIN HER TARAFINI FETOCULAR SARMIS VAY BE.BUNLARI ASAGISI KORUTMUYOR MUDUR,BSK,IYIKI ESKILER BIR SEY BIRAKMIS DA EKMEGINI YIYIYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal Ucuyor ~ 8 yıl önce
Su dijital yolcu cozumlerine atanan Arkadas Kartal imam hatipin iyi ekmegini yedi. Pazarlamada bos bos dolasiyordu bir anda parlama yapti. Ilk once proje yoneticiligi sonra mudurluk. Kartal dernek iyi calisiyor. Listeleri hafta sonu orada hazirliyorlar kanimca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 8 yıl önce
Ne yaparsaniz yapin zarardan kurtulamassiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
sen de bir yerlerine kina yakar mutlu olursun zararla beraber.hosuna gider degil mi ?senin gibi vatan hainlerini ulkeden atmak lazim ülkenin bekasi icin.
Meal ~ 8 yıl önce
Önce ağaçları yakıyorsun sonra binayı dikiyorsun:) 8 isimden ikisi GMY'nin yılbaşından sonra müdür olarak getirdiği adamları, şimdi başkan yardımcısı olmuşlar. IBM'den birisini daha alıp doğrudan başkan yardımcısı yapmışlar, GMY diğer başkanlardan birini daha yiyince başkan olur. Tabi bunlar karşılıksız olmaz, şunun istediğini, bunun desteklediğini de başkan yardımcısı, müdür yapmışlar. İki üç tane de düzgün atama var ki işin suyu çıkmasın. Bu arada bir başkanlık hala boşta, adaylara duyurulur:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriptolara Dikkat!! ~ 8 yıl önce
Zafer Babür sosyalist gibi görünüyor ama iyi bir insan,Fatih Kutlay kripto Feto...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qw ~ 8 yıl önce
Klasik feto taktigi once dogru bilgi ver meseleye hakimim ayagina yat ardindan suyu bulandir, yersen.
kim itiraf edecek? ~ 8 yıl önce
Kurumun imkanlarini calisanlarin evini telefonunu bilgisayarini rontgenlemek dikizlemek dinlemek icin kullanan sapik THY BT si

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000