31 Aralık 2015, Perşembe 13:00:44

THY'de atama furyası devam ediyor

Türk Hava Yolları'nda son günlerde yapılan atamalara bir yenisi daha eklendi.
  • THY senınle gurur duyacak
  • Uçuş işletme başkanlığını uçak tiplerine göre 3 e bölmüşler.bu kadar havayolu var. bu hiçbirinin aklına gelmedi.isterseniz uçakların imalattan çıktığı senelere veya thy filosuna katılım senelerine göre de Başkanlıkları çeşitlendirebilirsiniz.
  • Türk Hava yollarının Başında olsaydım İlk Göndereceğim müdür insan kaynakları Müdürü ve can şaşmaz olurdu ayrıca bunu yaparken alt mevkilerdeki kişileri ve emekli olan teknisyenlerin bazılarınıda gönderirdim ve Bu üç kağıtçı insan hakkı yiyen çelik iş sendikasıyla sözleşmeyi fes ederdim ve çelik iş hava iş ve havak olmak üzere bazı yerlerden sonra üyelerinin yılbaşını kutladı tam bombasın çelik iş ve yalancısın
  • THY DE CRM DENİNCE AKLA GELEN İKİ İSİM VARDIR. KOKPİT TE ÖZCAN ÜNAL.... KABİNDE ÖZLEM KAYNAK... ÖZCAN KAPTAN YERİNİ BULDU SIRA ÖZLEM KAYNAK HOCAM DA. ..
  • TGS YE ALIM VARMI OLACAKMI
  • Yazık
  • Atamalarda "denge", Yöneticilikte "adalet" oldukça başarı olur.
  • Tüm atamalar uçuş hattında memnuniyet yaratmıştır. Bu görevlendirmeler halen Asker-sivil ayrımı yapan kıl, tüy tipler ile egosu kendinden büyük ancak kendi kişilikleri küçük ( uçuş hattında iyi tanınırlar) insanlar hariç tüm uçuş işletmede gelecek günler adına umut vermiştir. Tanıdığımız, bildiğimiz kadarı ile herbiri birbirinden değerli bu kaptanlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.
  • Son yapılan atamalar fiyasko. Apronda on kişiye sorsalar o baş müdür ve vekil atananlar şef olamazdı.
  • Yorumları okumayı sevmiyorum, bu kadar boş Boğaz ve sadece karalamaya yönelik saçma sapan yorumlar okumak insanı yoruyor. Yeni atamaların yaptıkları icraatlardan ne gibi bir hata gördünüz de bu yorumları yapıyorsunuz? Burada yorum yapanlar muhtemelen havacılık camiasından değil. Herşeyden önce insanlara başarılar dilemek bir kültür meselesidir. BÜTÜN ATAMALARA BAŞARILAR DİLERİM.

Türk Hava Yolları'nda son günlerde yapılan atamalara bir yenisi daha eklendi. Bu kez yapılan atama Uçuş İşletme Başkanlığı'na yönelik oldu.

Yapılan atamalarda Kaptan Pilot Özcan Ünal Uçuş İşletme Başkanlığı Başkan Yardımcılığı'na (Boeing), kaptan pilot Özkan Dalgıç Uçuş İşletme Başkanlığı Başkan Yardımcılığı'na (Airbus) ve Kaptan Pilot Mithat Görkem Aksoy da Genel Havacılık VIP Uçaklar Operasyon Müdürlüğü'na getirildi.

©AirportHaber

THY'de atama furyası devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Özcan kpt ~ 8 yıl önce
THY senınle gurur duyacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 8 yıl önce
Uçuş işletme başkanlığını uçak tiplerine göre 3 e bölmüşler.bu kadar havayolu var. bu hiçbirinin aklına gelmedi.isterseniz uçakların imalattan çıktığı senelere veya thy filosuna katılım senelerine göre de Başkanlıkları çeşitlendirebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıksana çelikiş ~ 8 yıl önce
Türk Hava yollarının Başında olsaydım İlk Göndereceğim müdür insan kaynakları Müdürü ve can şaşmaz olurdu ayrıca bunu yaparken alt mevkilerdeki kişileri ve emekli olan teknisyenlerin bazılarınıda gönderirdim ve Bu üç kağıtçı insan hakkı yiyen çelik iş sendikasıyla sözleşmeyi fes ederdim ve çelik iş hava iş ve havak olmak üzere bazı yerlerden sonra üyelerinin yılbaşını kutladı tam bombasın çelik iş ve yalancısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crm ~ 8 yıl önce
THY DE CRM DENİNCE AKLA GELEN İKİ İSİM VARDIR. KOKPİT TE ÖZCAN ÜNAL.... KABİNDE ÖZLEM KAYNAK... ÖZCAN KAPTAN YERİNİ BULDU SIRA ÖZLEM KAYNAK HOCAM DA. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
TGS YE ALIM VARMI OLACAKMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
We ~ 8 yıl önce
Atamalarda "denge", Yöneticilikte "adalet" oldukça başarı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memnuniyet verici.... ~ 8 yıl önce
Tüm atamalar uçuş hattında memnuniyet yaratmıştır. Bu görevlendirmeler halen Asker-sivil ayrımı yapan kıl, tüy tipler ile egosu kendinden büyük ancak kendi kişilikleri küçük ( uçuş hattında iyi tanınırlar) insanlar hariç tüm uçuş işletmede gelecek günler adına umut vermiştir. Tanıdığımız, bildiğimiz kadarı ile herbiri birbirinden değerli bu kaptanlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs de ~ 8 yıl önce
Son yapılan atamalar fiyasko. Apronda on kişiye sorsalar o baş müdür ve vekil atananlar şef olamazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peko ~ 8 yıl önce
Yorumları okumayı sevmiyorum, bu kadar boş Boğaz ve sadece karalamaya yönelik saçma sapan yorumlar okumak insanı yoruyor. Yeni atamaların yaptıkları icraatlardan ne gibi bir hata gördünüz de bu yorumları yapıyorsunuz? Burada yorum yapanlar muhtemelen havacılık camiasından değil. Herşeyden önce insanlara başarılar dilemek bir kültür meselesidir. BÜTÜN ATAMALARA BAŞARILAR DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000