09 Nisan 2016, Cumartesi 11:10:27

THY'de 2.5 yıl sonra bir ilk!

Türk Hava Yolları uçaklarında ve CIP salonlarında dağıtılan gazetelere 2 yılı aşkın bir süre sonra Zaman Gazetesi de eklendi.
  • TÜRK HAVA YOLLARI SÖZCÜ SATAR İLKER UYAN
  • Korkularından sözcü dağıtamıyorlar.
  • yeni gazetenin tirajlari 2.000 lerde surunuyor, satacak adam bulamiyor, thy nin parasi ile yandas gazete isletiyorlar.. sikiyorsa sozcu satinda tiraj gorun..
  • Ülkenin her yerinden özgürlük ve demokrasi fışkırıyor, maşallah!?! Bu zulmün de sonu gelecek elbet. Tarihte bu gibi yönetimlerin ve hazin sonlarının yüzlerce örneği var. Açın, okuyun. Tabi okuma alışkanlığınız varsa.
  • TÜRK HAVA YOLLARIMIZ TARAFSIZ BİR KURULUŞTUR.SÖZCÜ BİLE ALIR.
  • memleketin başına bu pislikleri siz sardınız, akit i vakit i, zaman ı bugün ü, iktidarı paralel i... hepiniz oradaydınız, aklanmanız mümkün değil... boğulacaksınız... pisliğinizde.
  • Zaman Zaman boyle olur, ama Zaman'la her sey hallolur. Bu Zaman'a bagli bir olay. ama cok Zaman aldi.
  • Acaba SÖZCÜ gazetesi var mı?
  • Demek ki barışmışlar eskisi gibi olmuşlar ki gazete yine satılmaya başlanmış.
  • Hayatımda gördügüm en komedi şirket . Dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey duymadım . Yolcusuna kendi siyasi propagandasını yapacağı gazateleri seçiyor . İnanılır gibi değil . Hakikaten Globally Fos . Şunu bilin ki hiçbir zaman bu kafayla bir dünya şirketi olamaz!!!

Türk Hava Yolları uçaklarında ve CIP salonlarında dağıtılan gazetelere 2 yılı aşkın bir süre sonra Zaman Gazetesi de eklendi.

Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolünden sonra yolcuların uçuş kartlarını göstererek gazete aldıkları THY gazete dağıtım noktasına bu hafta başından itibaren Zaman Gazetesi de eklendi.

THY gazete dağıtım noktasının yanı sıra yaklaşık 2.5 yıl sonra THY uçaklarındaki Business Class sınıfı ve THY CIP Salonlarında da Zaman Gazetesi verilmeye başlandı.

ZAMAN GAZETESİ THY'DE YASAKLANMIŞTI

THY aldığı bir kararla 2013 yılının sonunda Zaman Gazetesi ve Today's Zaman'ı uçaklarında, gazete dağıtım noktası ve CIP Salonlarında yasaklamıştı. 

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Zaman gazetesine kayyum atanmasına karar vermişti.

©AirportHaber

THY'de 2.5 yıl sonra bir ilk!

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

SARAY SAW ~ 8 yıl önce
TÜRK HAVA YOLLARI SÖZCÜ SATAR İLKER UYAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korku ~ 8 yıl önce
Korkularından sözcü dağıtamıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
yeni gazetenin tirajlari 2.000 lerde surunuyor, satacak adam bulamiyor, thy nin parasi ile yandas gazete isletiyorlar.. sikiyorsa sozcu satinda tiraj gorun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 8 yıl önce
Ülkenin her yerinden özgürlük ve demokrasi fışkırıyor, maşallah!?! Bu zulmün de sonu gelecek elbet. Tarihte bu gibi yönetimlerin ve hazin sonlarının yüzlerce örneği var. Açın, okuyun. Tabi okuma alışkanlığınız varsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TARAFSIZ KURULUŞ ~ 8 yıl önce
TÜRK HAVA YOLLARIMIZ TARAFSIZ BİR KURULUŞTUR.SÖZCÜ BİLE ALIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ya.. ~ 8 yıl önce
memleketin başına bu pislikleri siz sardınız, akit i vakit i, zaman ı bugün ü, iktidarı paralel i... hepiniz oradaydınız, aklanmanız mümkün değil... boğulacaksınız... pisliğinizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu isler ~ 8 yıl önce
Zaman Zaman boyle olur, ama Zaman'la her sey hallolur. Bu Zaman'a bagli bir olay. ama cok Zaman aldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emin ~ 8 yıl önce
superr bi yorum
Mustafa ~ 8 yıl önce
Acaba SÖZCÜ gazetesi var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 8 yıl önce
Demek ki barışmışlar eskisi gibi olmuşlar ki gazete yine satılmaya başlanmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
kayyum atadılar. :) adamlar kanlı bıçaklı
TOKMAK ~ 8 yıl önce
Hayatımda gördügüm en komedi şirket . Dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey duymadım . Yolcusuna kendi siyasi propagandasını yapacağı gazateleri seçiyor . İnanılır gibi değil . Hakikaten Globally Fos . Şunu bilin ki hiçbir zaman bu kafayla bir dünya şirketi olamaz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 ~ 8 yıl önce
Oldu bile çatla
737'ye ~ 8 yıl önce
Siz zavallılar kendinizi THY dünya şirketi oldu diye kendinizi kandırın . Acıyorum size!
777 FO ~ 8 yıl önce
Komik olan sensin.
Aslinda ~ 8 yıl önce
Burada herkes komik. Ulke komedi cadirina dondu.O yuzden boyle devam edeceksiniz, kurutulusunuz yok. Komikler sizi.........

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000