13 Kasım 2010, Cumartesi 14:02:03

THY’YE VENEDİK’TE GREV ENGELİ

Türk Hava Yolları, bayramda tatilcilerin yoğun olarak tercih ettiği Venedik’e olan seferlerinden birini iptal etmek zorunda kaldı. Peki iptal sebebi neydi?
  • grev yapan isci isini seven iscidir.birakip gidebilir de..greve izin veren yonetici de isine saygi duyani anlayan yoneticidir. bizde oldugu sirf para icin yapiyorsaniz havaciligi grev de olmaz; ozveri de; anlayis da; gelisme de olmaz...!
  • Grev nedir? Bizde de grev olur mu acaba? Greve gidecek sendika var mı bizde?İyi bayramlar.
  • Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun greve karşıyımdır. Neden sırf birilerinin hakları için binlerce insan havaalanlarında rezil olacak yok öyle yama.. Italyanlar aynı Türkler gibi grev olduğunda kımıldamıyorlar bir kere denk geldi grev havaalanında.. Bağaranlar, işlemleri yapmadıkları için bekletilen yolcularla tartışan yer görevlileri tam rezillik..
Türk Hava Yolları, İstanbul-Venedik seferinin günde iki olan seferinin 15 Kasım’da tek sefer olarak yapılacağını duyurdu.

Venedik’teki havaalanında bulunan handling şirketinin greve gitmesi nedeniyle, 15 Kasım günü yapılacak TK1867 / TK1868 seferi karşılıklı olarak iptal edildi.
THY, bir sonraki sefer için handling firmasından servis garantisi alınca TK1869 /TK 1870 seferlerini daha büyük uçakla yapacağını açıkladı.

Buna göre THY’nin yeni uçuş planı şu şekilde oldu:
Uçuş No Kalkış Varış
TK1869 İstanbul 16:15 Venedik 17:45
TK1870 Venedik 18:45 İstanbul 22:05
TK1870 Venedik 17:45 İstanbul 22:05


©AirportHaber.com
THY’YE VENEDİK’TE GREV ENGELİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
grev yapan isci isini seven iscidir.birakip gidebilir de..greve izin veren yonetici de isine saygi duyani anlayan yoneticidir. bizde oldugu sirf para icin yapiyorsaniz havaciligi grev de olmaz; ozveri de; anlayis da; gelisme de olmaz...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Grev nedir? Bizde de grev olur mu acaba? Greve gidecek sendika var mı bizde?İyi bayramlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun greve karşıyımdır. Neden sırf birilerinin hakları için binlerce insan havaalanlarında rezil olacak yok öyle yama.. Italyanlar aynı Türkler gibi grev olduğunda kımıldamıyorlar bir kere denk geldi grev havaalanında.. Bağaranlar, işlemleri yapmadıkları için bekletilen yolcularla tartışan yer görevlileri tam rezillik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000