27 Mayıs 2011, Cuma 13:07:23

THY’NİN YENİ DESTİNASYONLARI NERESİ?

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında basın toplantısı düzenleyen Temel Kotil, İstanbul’un dağıtım noktası olmasından, yeni açılacak hatlara, yeni alınan uçaklardan, sponsorluk anlaşmalarının getirisine kadar birçok konuda açıklamada bulundu.
  • Kardesim sen ayda mi yasiyorsun THY ManU ve Barca nin zaten sponsoru. Ayrica bu site bu aptalca yorumlara kapatilmali zira sektorel boyuttan cok siyasi forum olma yolunda karalama olsun da ne olursa olsun mantigiyla yazilmaya baslandi.
  • THY Man. Un. a sponsor olacağına Barcelona ya sponsor olmalıydı. Barcelona kupayı kaptı THY karizma yere serildi. Şimdi de gidip koşa koşa Barcelona ya sponsor olur artık :)) Geçmiş olsun harcanan paralar buharlaştı
  • Ben bugüne kadar böyle hizli büyüyen Hava Yollu görmedim, yeni hat gelîstîrmek harîtaya noktalar koyarak Olmaz, uzun vadeli Marketing calismasi gerekir. Bu tablonun sonu cok kötü görünüyor.
  • THY Gana ve Tanzanya'ya zaten uçuyor. Atıp tutmayalım lütfen. THY'nin yeni olası Afrika destinasyonları:Port Harcourt, Abuja, Doula, Kinshasa, Lusaka, Abidjan, Oran, Marrakech.
  • oyle goruluyorki sydney bu senede yok. Temel Kotil 2011 son ceyreginde baslayacak demisti. Desenize kaldi baska bir bahara.
  • Gana'ya, Eritya'ya, Rwanda'ya, Bostwana'ya, Tanzanya'ya, Nambiya'ya ve Zambiya'ya ucmak istiyorum, Bir kisiyim, Merak ediyorum THY ne zaman sefer baslatir acaba? Thank You.
  • Yeni hatlar ilginc ama Rusya yeterince agirligini koyamamis. Rusya'da ciddi agirligini koymali THY. Bunun disinda Ulan Batar ve Xinjang da orta donemde dusunulmeli. Bunlar para yapabilecek hatlar.
  • olayi siyasete cekip cekemezlige yag sürmeyelim!! lufthansa bursa ya ucuyor tahmin et kac yolcu ile?
  • yahu büyüdük,uçtuk kaçtık diye diye yediniz bitmek üzere şirket.hisse senetleri nerdeyse dibe vurdu,yatırımcının bi gram güveni yok nedense ''büyük thy'' ye..rakanlar ortada kendinizi ve cemaatinizi kandırmaya devam edin bakalım nereye kadar..
  • hayırlı olsun cemaatimiz afrikaya açılıyor....30 kişiyle uçun bakalım nereye kadar uçacaksınız
THY Genel Müdürü Temel Kotil ilk olarak, İstanbul’un dünyanın merkezinde bulunduğunu ve havacılık açısından çok önemli bir yer olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “İstanbul nokta sayısını maksimize ettik ve bugün bildiğiniz üzere Selanik seferlerimize başladık. İstanbul bu bölgede dünyanın her yerine ulaşmak amacıyla çok önemli bir nokta. Avrupa, Uzakdoğu ve Amerika bölgesine uçan birçok havayolu şirketi olmasına rağmen Afrika bölgesinde uçuş yoğunluğu neredeyse hiç yok. Biz de bu nedenle gelecek Ekim ayı itibariyle Afrika’da bulunan hat sayımızı yükseltmeyi planladık. Şu anda haftada 12 seferimizin bulunduğu Afrika’nın en uç noktasına kadar yayılmayı hedeflediğimiz bir ağ var. 15 yeni sefer koymayı planladığımız bu hat için 10 uçaklık bir siparişimiz vardı. Onu da inşallah Ekim ayında teslim alacağız” diye konuştu.

PARİS’TEN 230 NOKTAYA UÇULUYOR, İSTANBUL SENE SONUNDA 190’A ULAŞACAK
Uçakların yakıt tanklarını büyütmeleri nedeniyle siparişi verilen uçakların Temmuz ayında alınamadığını ve Ekim ayında 10 adet 737-900’ün Türk Hava Yolları filosuna katılacağını belirten Kotil, “Bizim şu anda oraya uçtuğumuz uçaklardan biraz daha farklı olacak. Afrika’nın en sonuna kadar Türk Hava Yolları’nı götürmeyi hedefliyoruz. Şu anda dünyada en geniş uçuş ağına sahip 8. havayolu şirketiyiz. Ve birçok Uzakdoğu şirketi şu anda bizimle codeshare anlaşması yaparak Avrupa’ya ulaşmaya çalışıyor. Çünkü uçakları geniş gövdeli ve Avrupa içinde bize ihtiyaçları var” diyerek İstanbul gibi bir üsse sahip olmanın avantajlarını kullandıklarını ifade etti.

YENİ HATLAR GELİYOR
Bugün başlayan Selanik seferlerinin haricinde Manila, Napoli, Torino, Genoa, Basra, Necef, Musul ve Novosibirsk’e bu yılsonuna kadar sefer başlatacaklarını belirten Kotil, bu hatlarla birlikte dünyada en geniş uçuş ağına sahip havayolu şirketi olarak 8. sıradan 7. sıraya düşeceklerini belirtti. Kotil “Şu anda 4,5 yıldızlı bir havayolu şirketiyiz. Eminim 5. yıldızımızı çok kısa bir süre içinde takacağız. Bizim hedeflerimiz 2023’ten önce gerçekleşecek” diye konuştu.

Kotil, bu Cumartesi akşamı oynanacak Manchester United – Barcelona maçı için çalışmalara devam ettiklerini, dünyaya reklâm yapabilmek adına bu maçın çok güzel bir fırsat olduğunu ifade etti. Önümüzdeki 10 gün içinde uçaklarda dönmeye başlayacak olan güvenlik videosunu da gazetecilere tekrar izleten Kotil, videonun yapımında emeği geçenlere de teşekkür etti.

©AirportHaber.com
THY’NİN YENİ DESTİNASYONLARI NERESİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kardesim sen ayda mi yasiyorsun THY ManU ve Barca nin zaten sponsoru. Ayrica bu site bu aptalca yorumlara kapatilmali zira sektorel boyuttan cok siyasi forum olma yolunda karalama olsun da ne olursa olsun mantigiyla yazilmaya baslandi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY Man. Un. a sponsor olacağına Barcelona ya sponsor olmalıydı. Barcelona kupayı kaptı THY karizma yere serildi. Şimdi de gidip koşa koşa Barcelona ya sponsor olur artık :)) Geçmiş olsun harcanan paralar buharlaştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben bugüne kadar böyle hizli büyüyen Hava Yollu görmedim, yeni hat gelîstîrmek harîtaya noktalar koyarak Olmaz, uzun vadeli Marketing calismasi gerekir. Bu tablonun sonu cok kötü görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY Gana ve Tanzanya'ya zaten uçuyor. Atıp tutmayalım lütfen. THY'nin yeni olası Afrika destinasyonları:Port Harcourt, Abuja, Doula, Kinshasa, Lusaka, Abidjan, Oran, Marrakech.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
oyle goruluyorki sydney bu senede yok. Temel Kotil 2011 son ceyreginde baslayacak demisti. Desenize kaldi baska bir bahara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gana'ya, Eritya'ya, Rwanda'ya, Bostwana'ya, Tanzanya'ya, Nambiya'ya ve Zambiya'ya ucmak istiyorum, Bir kisiyim, Merak ediyorum THY ne zaman sefer baslatir acaba? Thank You.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni hatlar ilginc ama Rusya yeterince agirligini koyamamis. Rusya'da ciddi agirligini koymali THY. Bunun disinda Ulan Batar ve Xinjang da orta donemde dusunulmeli. Bunlar para yapabilecek hatlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olayi siyasete cekip cekemezlige yag sürmeyelim!! lufthansa bursa ya ucuyor tahmin et kac yolcu ile?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yahu büyüdük,uçtuk kaçtık diye diye yediniz bitmek üzere şirket.hisse senetleri nerdeyse dibe vurdu,yatırımcının bi gram güveni yok nedense ''büyük thy'' ye..rakanlar ortada kendinizi ve cemaatinizi kandırmaya devam edin bakalım nereye kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayırlı olsun cemaatimiz afrikaya açılıyor....30 kişiyle uçun bakalım nereye kadar uçacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000