29 Temmuz 2008, Salı 13:00:06

THY’nin en değerlisi PEGASUS’a geçti

AirportHaber gündemi takip etmeye devam ediyor. Türk Hava Yolları’ndan emekli olan Ercihan Bayır Pegasus’ta göreve başladı. Peki Bayır, Pegasus’ta hangi göreve getirildi?
  • Bir havacılık sevdalısı olarak diyorumki Ercihan beyin THY den emekli olduğu bu görevde devir aldığı o günden bu güne THY uçuş emniyet ve kalite adına neler yaşanmış. Kayda değer olumsuz bir olay çıkarın bakalım; zor bulursunuz. Devleşen filomuz bir filomuz var ne mutlu böyle eserlerde hiç şüphesiz katkısı olmuş ve emekli olan; değerli birikimlerini bilen bir diğer şirkete taşıyacak işini bilen insanlara.
  • Bu haberin basligindan cikan basit sonuc diger THY calisanlarinin daha az degerli oldugu herhalde! Airport haber daha az degerli eski THY calisanlari listesine kendi yazari Sefa Inan'i ekliyor herhalde..Kendisi icin en degerli sifatinin kullanildigini hic gormedik
  • Cok radikal degisikler yapan politik kadrolarin eski rejimlerden arta kalan daha fazla yararli unsurlardan bir sure istifade etmesi dogaldir. Bu surec esnasinda yeni efendilerine hos gorunebilmek icin 'kraldan cok kralci" gayretkes tavirlar sergileyende cok olur. Maalesef bu tavirlarin genelde bir faydasi olmaz. Raf omru dolan hemen gonderilir. Ercihan beyefendinin kariyer gelisimide benzer bir egilim gostermistir. Eski gunlerin mutsuzluklariyla beslenmis bu tavirlar beklenen sonu degistirmemistir. Yuksek teknoloji(!) ogrenmek icin gittigi TV fabrikasindaki yaptigi ilginc konusmalar da not edilmistir.
  • Ercihan Beyin Pegasusta durumu ilginç olacak sanırım. Davulu ona verecekler ama tokmak eski başkanın elinde olacak. Bakalım bu durum ne kadar sürecek?
  • Sayın NRM rumuzlu kişi, yüzlerce insanı TARİKAT ÜYESİ diye zan altında bırakman çok çirkin ve de ayıp. Onların hepsi tarikatçıysa sen necisin? !!!
  • THY'de pegasus'un muhendislik mudurunu alip muhendislik baskani yapti. bir nevi swap yapmis oldular.
  • BU arkadasimizi THY den cok iyi tanirim.Isini bilen caliskan titiz deneyimli olmasi bu yonetimle ters dusmesi icin en onemli uc unsurdan biridir..Is bilmeyip kafani sallar olur efendim sepet efendim deyip herseye imza atip birde TARIKAT ÜYESI isen bu yonetimle guzelce calisirsin is bilmeyede hic gerek yok..Nasil olsa bunlarin ise aldiklari ve idareci olarak atadiklari herkez dogustan HAVACI olmasi nedeniyle IS BILENLERE GEREK YOK????
  • Sayın yetkililer; Ercihan bey devamlı olarak doğrulardan yana olduğundan yönetimin acemiliği yüzünden devamlı olarak ter düşmekteydi.Bu nedenle kendine yapılan psikolojik baskıya tahammül edemedi ve emekliliğini istemek zorunda kaldı.THY şimdi bir dini bütün müslüman kardeşimizi bu göreve getirir.İşi zamanla öğrenir bence çokda büyütülecek bir konu değil.

Türk Hava Yolları Uçuş Emniyeti ve Kalite Başkanı Ercihan Bayır THY’den emekli olmasının üzerinden çok geçmeden Pegasus Havayolları’nda göreve başlıyor. Pegasus Havayolları Teknik Başkanlığı’na getirilen Ercihan Bayır’ın kısa bir süre sonra göreve başlaması bekleniyor.

 

Bilindiği gibi Pegasus Havayolları’nın Teknik Müdürü bakım atlaması sonrası Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından görevden alınmıştı.

 

THY’de Airbus320 uçaklarının AD atlaması olayından sonra Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından THY Genel Müdürü Temel Kotil, THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir ve Ercihan Bayır’ın ifadesi alınmıştı.

 

Ercihan Bayır’ın AD uyarılarının takip edilmesi ve yapılması için yönetimle ters düştüğü iddia ediliyor.

 

Bayır’ın THY’de konusunda en bilgili personellerden biri olduğu ifade ediliyor. Pegasus Havayolları'nın Ercihan Bayır’ı kadrosuna dahil ederek teknik departmanı güvenli ellere teslim ettiği konuşuluyor.


AirportHaber Özel

 

 

 

THY’nin en değerlisi PEGASUS’a geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gökyüzü_MBB ~ 16 yıl önce
Bir havacılık sevdalısı olarak diyorumki Ercihan beyin THY den emekli olduğu bu görevde devir aldığı o günden bu güne THY uçuş emniyet ve kalite adına neler yaşanmış. Kayda değer olumsuz bir olay çıkarın bakalım; zor bulursunuz. Devleşen filomuz bir filomuz var ne mutlu böyle eserlerde hiç şüphesiz katkısı olmuş ve emekli olan; değerli birikimlerini bilen bir diğer şirkete taşıyacak işini bilen insanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selahattin ~ 16 yıl önce
Bu haberin basligindan cikan basit sonuc diger THY calisanlarinin daha az degerli oldugu herhalde! Airport haber daha az degerli eski THY calisanlari listesine kendi yazari Sefa Inan'i ekliyor herhalde..Kendisi icin en degerli sifatinin kullanildigini hic gormedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Srx ~ 16 yıl önce
Cok radikal degisikler yapan politik kadrolarin eski rejimlerden arta kalan daha fazla yararli unsurlardan bir sure istifade etmesi dogaldir. Bu surec esnasinda yeni efendilerine hos gorunebilmek icin 'kraldan cok kralci" gayretkes tavirlar sergileyende cok olur. Maalesef bu tavirlarin genelde bir faydasi olmaz. Raf omru dolan hemen gonderilir. Ercihan beyefendinin kariyer gelisimide benzer bir egilim gostermistir. Eski gunlerin mutsuzluklariyla beslenmis bu tavirlar beklenen sonu degistirmemistir. Yuksek teknoloji(!) ogrenmek icin gittigi TV fabrikasindaki yaptigi ilginc konusmalar da not edilmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknikçi ~ 16 yıl önce
Ercihan Beyin Pegasusta durumu ilginç olacak sanırım. Davulu ona verecekler ama tokmak eski başkanın elinde olacak. Bakalım bu durum ne kadar sürecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önder ~ 16 yıl önce
Sayın NRM rumuzlu kişi, yüzlerce insanı TARİKAT ÜYESİ diye zan altında bırakman çok çirkin ve de ayıp. Onların hepsi tarikatçıysa sen necisin? !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz goncagul ~ 16 yıl önce
THY'de pegasus'un muhendislik mudurunu alip muhendislik baskani yapti. bir nevi swap yapmis oldular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NRM ~ 16 yıl önce
BU arkadasimizi THY den cok iyi tanirim.Isini bilen caliskan titiz deneyimli olmasi bu yonetimle ters dusmesi icin en onemli uc unsurdan biridir..Is bilmeyip kafani sallar olur efendim sepet efendim deyip herseye imza atip birde TARIKAT ÜYESI isen bu yonetimle guzelce calisirsin is bilmeyede hic gerek yok..Nasil olsa bunlarin ise aldiklari ve idareci olarak atadiklari herkez dogustan HAVACI olmasi nedeniyle IS BILENLERE GEREK YOK????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 16 yıl önce
Sayın yetkililer; Ercihan bey devamlı olarak doğrulardan yana olduğundan yönetimin acemiliği yüzünden devamlı olarak ter düşmekteydi.Bu nedenle kendine yapılan psikolojik baskıya tahammül edemedi ve emekliliğini istemek zorunda kaldı.THY şimdi bir dini bütün müslüman kardeşimizi bu göreve getirir.İşi zamanla öğrenir bence çokda büyütülecek bir konu değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000