01 Nisan 2010, Perşembe 14:09:15

THY’DEN ZORUNLU İNİŞ

Bangkok-İstanbul seferini yapmak için kalkan THY uçağı teknik arıza yüzünden Hindistan’ın Mumbai kentine indi.
  • Yolculara ve ucus ekibine gecmis olsun. THY'nin %53,57si IMKB'de islem goruyor, sonucta ozel bir sirket. Surekli kabahatini ortmeye calismanin bir alemi yok. Havacilikla ilgili bir site okuyucularindan secme defans kadrosuna ihtiyaci mi var THY'nin? Hani dunya havayoluydu? Biraz yabanci forumlara takilin da bakin bakalim THY icin neler deniyor. Devletin degil, kimin olursa olsun hatayi, endiseyi dile getirmek lazim. Bu Jamaika'dan gelen ucaklar icin fazla rutubetli yerde cok uzun sure yerde kaldiklari yaziyordu. Belki onunla ilgilidir. Ama THY dunyanin en karli, dunyanin en buyuk ve dunyanin en hizli buyuyen havayoludur. Her hamleleri super :) Yapislardir hesaplarini kitaplarini :)
  • ben bu uçak teknisyeni camiasını çözemedim.THY'dekiler MNG PEGASUS ONUR GİBİ şirketlerde çalışmak istiyor ama mng'deki arkadaş THY diyor.geçenlerde 20ye yakın kişi thy'den pegasus'a geçti.peki bu insanlar niye geçiyorlar THY bu kadar güzel bir yer ise?(aldıkları ücretler çok fark yok ).galiba THY'ye GEÇMEK İSTEYENLER LİSANSI OLMAYAN arkadaşlar.
  • bır okuyucunun yazdıgı yorumdakı gıbı sanırım sacma sapan yorum yapanların cogu bu meslekten degıl bellı. ben mng technıc de calısıyorum kendınızın bakım yaptıgı bır ucaktan arıza haberı almak tabııkı uzucu. thy aılesıne gecmıs olsun. umarım bızde bırgun thy de calısma fırsatına sahıp oluruz. syg.
  • lufthansa'nın eski 737lerinin arıza çıkarmadığını nerden biliyorsun?lufthansa teknikte mi çalışıyorsun.birazcık kafanızı çalıştırın.bu ülkede kaç tane özel şirket var .hiç mi düşünmüyorsunun bu onur'un md'lerine ya da pegasus'un 734'lerine birşey olmuyor diye.ama onların haberlerini bu tip sitelerde ya da gazetelerde göremezsin.çünkü o şirketlerin patronu var .tek telefonla batırırlar seni.ama zavall thy ne de olsa devletin sayılır.ne yazarsan yaz.ne sallarsan salla
  • Dikkatli takip ederseniz THY'nin filosuna katılan A343'lerden son 2'sinde (Air Jamaica'dan gelenler) sık sık arıza yaşanıyor. Selçuk isimli uçakta bunlardan biri. Bunların konfigürasyonuda diğerlerinden biraz farklı. THY bu uçakları biraz da mecbur kaldığı için almak zorunda kalmıştı. Kapsamlı bir bakımdan geçtiler ancak gelmeden öncede sorunlu uçaklar olduklarını duydum. İnşallah tehlikeli bir durum yaşanmaz demeden önce tedbirini almak gerekir.
  • A340 goklerin prensesidir, her teknik inisinde kalbimi yaralar....
  • senin yorumu bekliyoruz LALE? hadi gel bizi daha fazla bekletme.
  • JIK & JIJ Allah Muhafaza :)
  • benim babamda bu ucaktaydı 4 motorun önce bi tanesi patlamış daha sonra 3 motorla istanbula gitme hesapı yaparken bir tane daha patlamış sonrada hindistana inmişler gecms olsn
  • BU KADAR TARTISILAN ARIZA NEYMIS?

Bangkok-İstanbul seferini yapan uçak dün Atatürk Havalimanı’na gelmek için havalandı. TC-JIJ kuyruk tescilli ‘Selçuk’ adlı Airbus 340 tipi uçak seferine devam ettiği sırada teknik bir arıza yaşadı.

Uçağın kaptan pilotu Hindistan’ın Mumbai kentine teknik iniş için izin istedi. Uçak bir süre sonra Mumbai’ye indi.

Bangkok-İstanbul seferi ile Türkiye’ye gelecek yolcuların bir kısmı Mumbai - İstanbul seferini yapan THY uçağıyla Türkiye’ye geldi. Yolcuların kalan kısmınınsa bir sonraki Mumbai - İstanbul uçağıyla Türkiye’ye geleceği kaydedildi.

©AirportHaber

 

THY’DEN ZORUNLU İNİŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yolculara ve ucus ekibine gecmis olsun. THY'nin %53,57si IMKB'de islem goruyor, sonucta ozel bir sirket. Surekli kabahatini ortmeye calismanin bir alemi yok. Havacilikla ilgili bir site okuyucularindan secme defans kadrosuna ihtiyaci mi var THY'nin? Hani dunya havayoluydu? Biraz yabanci forumlara takilin da bakin bakalim THY icin neler deniyor. Devletin degil, kimin olursa olsun hatayi, endiseyi dile getirmek lazim. Bu Jamaika'dan gelen ucaklar icin fazla rutubetli yerde cok uzun sure yerde kaldiklari yaziyordu. Belki onunla ilgilidir. Ama THY dunyanin en karli, dunyanin en buyuk ve dunyanin en hizli buyuyen havayoludur. Her hamleleri super :) Yapislardir hesaplarini kitaplarini :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben bu uçak teknisyeni camiasını çözemedim.THY'dekiler MNG PEGASUS ONUR GİBİ şirketlerde çalışmak istiyor ama mng'deki arkadaş THY diyor.geçenlerde 20ye yakın kişi thy'den pegasus'a geçti.peki bu insanlar niye geçiyorlar THY bu kadar güzel bir yer ise?(aldıkları ücretler çok fark yok ).galiba THY'ye GEÇMEK İSTEYENLER LİSANSI OLMAYAN arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bır okuyucunun yazdıgı yorumdakı gıbı sanırım sacma sapan yorum yapanların cogu bu meslekten degıl bellı. ben mng technıc de calısıyorum kendınızın bakım yaptıgı bır ucaktan arıza haberı almak tabııkı uzucu. thy aılesıne gecmıs olsun. umarım bızde bırgun thy de calısma fırsatına sahıp oluruz. syg.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lufthansa'nın eski 737lerinin arıza çıkarmadığını nerden biliyorsun?lufthansa teknikte mi çalışıyorsun.birazcık kafanızı çalıştırın.bu ülkede kaç tane özel şirket var .hiç mi düşünmüyorsunun bu onur'un md'lerine ya da pegasus'un 734'lerine birşey olmuyor diye.ama onların haberlerini bu tip sitelerde ya da gazetelerde göremezsin.çünkü o şirketlerin patronu var .tek telefonla batırırlar seni.ama zavall thy ne de olsa devletin sayılır.ne yazarsan yaz.ne sallarsan salla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dikkatli takip ederseniz THY'nin filosuna katılan A343'lerden son 2'sinde (Air Jamaica'dan gelenler) sık sık arıza yaşanıyor. Selçuk isimli uçakta bunlardan biri. Bunların konfigürasyonuda diğerlerinden biraz farklı. THY bu uçakları biraz da mecbur kaldığı için almak zorunda kalmıştı. Kapsamlı bir bakımdan geçtiler ancak gelmeden öncede sorunlu uçaklar olduklarını duydum. İnşallah tehlikeli bir durum yaşanmaz demeden önce tedbirini almak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
A340 goklerin prensesidir, her teknik inisinde kalbimi yaralar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin yorumu bekliyoruz LALE? hadi gel bizi daha fazla bekletme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
JIK & JIJ Allah Muhafaza :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim babamda bu ucaktaydı 4 motorun önce bi tanesi patlamış daha sonra 3 motorla istanbula gitme hesapı yaparken bir tane daha patlamış sonrada hindistana inmişler gecms olsn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU KADAR TARTISILAN ARIZA NEYMIS?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000