15 Ocak 2011, Cumartesi 11:11:01

THY’DEN TUNUS’A ÖZEL UÇAK

Tunus’taki halk ayaklanması sonrası yaşanan karışılık bu ülkeye olan uçak seferlerini vurdu. Birçok şirket uçak seferlerini iptal etti. Tarifeli seferini iptal eden THY, Tunus’a uçak kaldırıyor.
  • tunus a ucak gonderimi ile mavi marmara olayini karistirmayalim. tunus ta kendi halinde calisan&yasayan insanlarin can guvenliginin saglanmasi, gerektiginde transferi elciligin dolayisi ile devletin gorevidir. devlette bu konuda geregini yapmistir. geregini yapan kurum basbakanlik acil durum ve kriz merkezidir. bu merkezin aldigi kararlarda ve uygulamalarinda ozellikle devlet kurumlari arasinda, ne odedi ne kadar odedi hesabi yapilmaz. geregi yapilmasa ve orada vatandaslarimiza bisey olsa idi bu seferde neden o insanlar getirilmeli?devletin ucagimi yoktu denecekti.
  • Bu Ben Ali "Saddam" gibi bir Cumhurbaskaniymis "Demir Yumruk" ile ülkeyi yönetmis yüzlerce Tunuslu öldürülmüs fakat Amerika ve Avrupa 23 senedir sesini çikarmamis ve silah satmislar.!!!!!! Utanmazlar "Saddam" gibi niye Tunusa gidip de onu asmadiniz.??? Cevap Tunusda petrol yok.!!! ve Bu adam Islamcilara karsi Amerikanin isine yaradi.
  • arkadaşım senin anlattığın kısmı işin manevi tarafı.thy nin yüzlerce hissedarı var.çoğu da yabancı uyruklu..sendeki milli duygular onlarda yok.birisi çıkıp nerede bu seferin parası derse ne olacak? sonuçta o giden uçakta adamın da payı var.vatandaşlarımızı kurtardık önemli olan buydu mu denecek?
  • Öncelikle olarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve devletinin 1. amacı Türk vatandaşlarını sağ salim Türkiyeye naklini sağlamaktır. Bunun bedeli olmaz.. Resmi kurumlar arasında da olduğunda uçağın sefer kiralama ücreti neyse o ödenir minnoşlara söylenir..Başbakan emir vermiştir derhal vatandaşlarımızı alın gelin diye işde o kadar. Ne yapsalardı oturup bekleseler miydi. Bazen herhalde kan şekeri ya aşırı yükselenler oluyor ya da aşırı düşenler oluyor mesela 50 lere falan düştüğünde mantıklı düşünme ve konuşma kayboluyor malesef..
  • soruyu ben cevaplıyayım ucan her yolcu bilet parasını öder.bu konuda sıkıntınız olmasın.Moskova'yada ucak gönderdi THY ve herkesten para alındı.Normal tek gidişten pahalı
  • Çıkarlar söz konusu olduğu zaman "biz de bayrak taşıyıcıyız" diyenler de Türk vatandaşlarının tahliyesi için Tunus'a uçak göndermiş midir acaba? Allah'ın suyunu bile parayla satan zihniyetin bunu yapacağına ihtimal veren var mıdır peki?
  • Tunus'a giden 777 başbakanlığın talimatı ile gidiyor. Daha önce mavi marmara olayı için israil'e 777 ve 321 gönderilmişti. peki bu uçaklar için devlet thy'ye para ödüyor mu? yoksa büyük ortak kamu olduğu için thy bir anlamda allah rızası için mi bu uçuşları yapıyor? net bilgisi olan arkadaşlardan cevap alabilirsem mutlu olurum.sevgiler.
  • tunuslu kardeşlerımız türklerin dostudur;türk sevgısı içlerine o kadar işlemiştir ki bayraklarını bile ay-yıldızlı bayrağımızı örnek seçmiştir. allah yardımcılıları olsun..
  • Tunusta görev yapan TAV çalışanlarının da allah yardımcıları olsun.
Türk Hava Yolları, Tunus’taki halk ayaklanması sonrası ülkede yaşanan kargaşa üzerine bugün yapacağı tarifeli uçak seferini iptal etti. Saat 10.40’ta yapılması planlanan TK 661 sefer sayılı İstanbul-Tunus seferi ülkedeki karışıklık yüzünden iptal edildi.

Tarifeli seferini iptal eden Türk Hava Yolları, Tunus’a uçak gönderiyor. TK3997 sefer sayılı Boeing 777-300ER tipi TC-JJD tescilli uçak 47 Tunus vatandaşı ile birlikte Enfidha Havaalanı’na gitmek üzere saat 10.40’ta havalanacak.

Uçağın dönüş seferinde ise Tunus’ta yaşayan Türkler’i İstanbul’a getireceği öğrenildi.

Tunus’u 23 yıldır “demir yumruk” siyasetiyle yöneten Devlet Başkanı Zine El Abidin Bin Ali dün yaşanan yoğun protestolara daha fazla dayanamayarak ilk olarak erken seçim kararı almış,ardından da ailesiyle birlikte ülkeyi terk etmişti.

Bu arada Tunus'ta Enfidha ve Monastır havaalanlarını işleten Türk şirketi TAV, yaşanan olaylar yüzünden operasyonel anlamda bir sıkıntı yaşanmadığını, operasyonun aralıksız devam ettiğini bildirdi.

©AirportHaber.com




THY’DEN TUNUS’A ÖZEL UÇAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
tunus a ucak gonderimi ile mavi marmara olayini karistirmayalim. tunus ta kendi halinde calisan&yasayan insanlarin can guvenliginin saglanmasi, gerektiginde transferi elciligin dolayisi ile devletin gorevidir. devlette bu konuda geregini yapmistir. geregini yapan kurum basbakanlik acil durum ve kriz merkezidir. bu merkezin aldigi kararlarda ve uygulamalarinda ozellikle devlet kurumlari arasinda, ne odedi ne kadar odedi hesabi yapilmaz. geregi yapilmasa ve orada vatandaslarimiza bisey olsa idi bu seferde neden o insanlar getirilmeli?devletin ucagimi yoktu denecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Ben Ali "Saddam" gibi bir Cumhurbaskaniymis "Demir Yumruk" ile ülkeyi yönetmis yüzlerce Tunuslu öldürülmüs fakat Amerika ve Avrupa 23 senedir sesini çikarmamis ve silah satmislar.!!!!!! Utanmazlar "Saddam" gibi niye Tunusa gidip de onu asmadiniz.??? Cevap Tunusda petrol yok.!!! ve Bu adam Islamcilara karsi Amerikanin isine yaradi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım senin anlattığın kısmı işin manevi tarafı.thy nin yüzlerce hissedarı var.çoğu da yabancı uyruklu..sendeki milli duygular onlarda yok.birisi çıkıp nerede bu seferin parası derse ne olacak? sonuçta o giden uçakta adamın da payı var.vatandaşlarımızı kurtardık önemli olan buydu mu denecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle olarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve devletinin 1. amacı Türk vatandaşlarını sağ salim Türkiyeye naklini sağlamaktır. Bunun bedeli olmaz.. Resmi kurumlar arasında da olduğunda uçağın sefer kiralama ücreti neyse o ödenir minnoşlara söylenir..Başbakan emir vermiştir derhal vatandaşlarımızı alın gelin diye işde o kadar. Ne yapsalardı oturup bekleseler miydi. Bazen herhalde kan şekeri ya aşırı yükselenler oluyor ya da aşırı düşenler oluyor mesela 50 lere falan düştüğünde mantıklı düşünme ve konuşma kayboluyor malesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
soruyu ben cevaplıyayım ucan her yolcu bilet parasını öder.bu konuda sıkıntınız olmasın.Moskova'yada ucak gönderdi THY ve herkesten para alındı.Normal tek gidişten pahalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çıkarlar söz konusu olduğu zaman "biz de bayrak taşıyıcıyız" diyenler de Türk vatandaşlarının tahliyesi için Tunus'a uçak göndermiş midir acaba? Allah'ın suyunu bile parayla satan zihniyetin bunu yapacağına ihtimal veren var mıdır peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tunus'a giden 777 başbakanlığın talimatı ile gidiyor. Daha önce mavi marmara olayı için israil'e 777 ve 321 gönderilmişti. peki bu uçaklar için devlet thy'ye para ödüyor mu? yoksa büyük ortak kamu olduğu için thy bir anlamda allah rızası için mi bu uçuşları yapıyor? net bilgisi olan arkadaşlardan cevap alabilirsem mutlu olurum.sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tunuslu kardeşlerımız türklerin dostudur;türk sevgısı içlerine o kadar işlemiştir ki bayraklarını bile ay-yıldızlı bayrağımızı örnek seçmiştir. allah yardımcılıları olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tunusta görev yapan TAV çalışanlarının da allah yardımcıları olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000