28 Kasım 2008, Cuma 09:27:52

THY’den örnek uygulama

Türk Hava Yolları, çalışanlarına özel sağlık sigortası yapmak için kolları sıvadı. Sigorta şirketleriyle bir araya gelerek teklif alan THY, bütün personelin özel sağlık sigortası kapsamına alınması için çalışmalarına hız verdi.
  • HABERDE THY'nin ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMESİ YANLIŞ ZATEN YILLARDIR TÜRKİYEDE HİZMET VEREN HAVAYOLLARI KENDİ PERSONELLERİNE ÖZEL SİGORTA HİZMETİNDEN FAYDALANDIRIYOR HATTA PEGASUS HAVAYOLLARI BU ARALAR BİRİKİMLİ EMEKLİLİK SİGORTASI YAPILMASI İÇİN PERSONELİNE BİLGİ VERİYOR.KALDIKI BU KADAR ZOR BİR MESLEKTE OLUŞAN ÇEŞİTLİ SAĞLIK SORUNLARINA ÇÖZÜM OLARAK "SAĞLIK SİGORTASI" BİR LÜKS OLARAK GÖRÜLMEMELİ STANDART OLARAK ZATEN OLMASI GEREKEN BİR UYGULAMA.
  • Sen kendi haline gül şimdiye kadar UTED bütün üyelerine bu hizmeti iş kazası veya iş haricinde aileleri dahil uyguluyor.Önek olsa ne olur neden rahatsız oldun?
  • Tebrik edeceginize takdir edeceginize camur atiyorsunuz... bu kadar da olmaz...yani bu ozel saglik sigortasını uted baskanı olmasa klims4e yapmaıcaktı... vah vah vah gülüyorum zavallı halinize... :):):):)
  • benim bildiğim UTED tarafından bu özel sağlık sigortası en az 12 senedir hemde sadece çalışanana yönelik değil tüm aile bireylerine yönelik yapılmakta.UTED in eski başkanı bu uygulama ile bir çığır açmış ve tüm dikkatleri üstüne toplamıştı.Sanırım UTED den öğrendiler.

Kısa süre içinde uygulamaya konulması planlanan projeye göre yaklaşık 13 bin personelin özel sağlık sigortası olacak.

Türk Hava Yolları, personeline özel sağlık sigortası yapmaya hazırlanıyor. Türk Hava Yolları’na bağlı olarak çalışan taşeron firma çalışanlarını da kapsayacak olan özel sağlık sigortası çalışmalarına hız verildi. Son birkaç yıldır personelinin özel sağlık sigortasından faydalanması için uğraş veren THY, yaklaşık 13 bin personelini bu kapsama dâhil edecek.

Atatürk Havalimanı acil sağlık hizmetlerini yürüten Port Clinic yetkilileri de özel sağlık sigortası uygulamasının önemine dikkat çekerek, projeden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yetkililer özel sağlık sigortası sayesinde acil vakalarla karşılaştıklarında özel hastaneye de kolaylıkla hasta sevk edebileceklerini ifade etti.

Airport TV’de yayınlanan habere göre, kargo terminalinde meydana gelen ve ölümle sonuçlanan kazanın ardından THY özel sağlık sigortası projesine hız verdi. 10 Kasım’da Atatürk Havalimanı Kargo Terminali Export Hangarı’nda ağır yükleri taşımakta kullanılan iki forkliftin çarpışması sonucu 26 yaşındaki çalışan Ferit Doyar hayatını kaybetmişti. Doyar’a ilk müdahaleyi Port Clinic yetkilileri yapmış, ardından Doyar, özel sağlık sigortası olmadığı için yakındaki bir özel hastane yerine Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

THY’nin çalışanlarına uygulayacağı özel sağlık sigortasından bundan böyle Ferit Doyar’ın çalıştığı şirket olan CSS de yararlanabilecek.

 

THY’den örnek uygulama

Yorumlar

PLATİNUMWİNGS ~ 15 yıl önce
HABERDE THY'nin ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMESİ YANLIŞ ZATEN YILLARDIR TÜRKİYEDE HİZMET VEREN HAVAYOLLARI KENDİ PERSONELLERİNE ÖZEL SİGORTA HİZMETİNDEN FAYDALANDIRIYOR HATTA PEGASUS HAVAYOLLARI BU ARALAR BİRİKİMLİ EMEKLİLİK SİGORTASI YAPILMASI İÇİN PERSONELİNE BİLGİ VERİYOR.KALDIKI BU KADAR ZOR BİR MESLEKTE OLUŞAN ÇEŞİTLİ SAĞLIK SORUNLARINA ÇÖZÜM OLARAK "SAĞLIK SİGORTASI" BİR LÜKS OLARAK GÖRÜLMEMELİ STANDART OLARAK ZATEN OLMASI GEREKEN BİR UYGULAMA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL ~ 15 yıl önce
Sen kendi haline gül şimdiye kadar UTED bütün üyelerine bu hizmeti iş kazası veya iş haricinde aileleri dahil uyguluyor.Önek olsa ne olur neden rahatsız oldun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pess vallahi ~ 15 yıl önce
Tebrik edeceginize takdir edeceginize camur atiyorsunuz... bu kadar da olmaz...yani bu ozel saglik sigortasını uted baskanı olmasa klims4e yapmaıcaktı... vah vah vah gülüyorum zavallı halinize... :):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STAR ~ 15 yıl önce
benim bildiğim UTED tarafından bu özel sağlık sigortası en az 12 senedir hemde sadece çalışanana yönelik değil tüm aile bireylerine yönelik yapılmakta.UTED in eski başkanı bu uygulama ile bir çığır açmış ve tüm dikkatleri üstüne toplamıştı.Sanırım UTED den öğrendiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000