14 Ekim 2008, Salı 11:58:33

THY’DEN MÜTHİŞ TASARRUF

Türk Hava Yolları (THY), dünyadaki birçok havayolu şirketi gibi çevreyi koruma adına yeni projeler geliştiriyor. THY, bu projeleri geliştirirken hem kasasını dolduruyor hem de çevreyi koruyor...
  • Vay be şu havanın temizliğine bak,nekeyf be,cüzdanda daha kalın artık ooh yemede yanında yat.Soğlasın izocam pardon THY!

Dünyayı zararlı gazlardan koruma adına birçok havayolu çeşitli projeler geliştiriyor. Türk Hava Yolları da bunlardan biri... THY, geliştirdiği çevreci politika sayesinde karbon dioksit (CO2) gibi sera gazlarının tehdidini en aza indirmeye çalışırken, büyük oranda kar sağladı.

Havacılık sektörünün, genel CO2 emisyonundan 2% oranında sorumluluk taşıdığı düşünüldüğünde Türk Hava Yolları üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor.

Türk Hava Yolları; uçaklarından ve diğer faaliyetlerinden kaynaklanan CO2 miktarını azalttı. 201,700 tonluk CO2 emisyonunda düşüşü sağlayan THY, bu düşüşü sağlarken 78.371,439 dolar gibi büyük bir kar elde etti.

THY tarafından yapılan açıklamada, yakıt tasarrufuna dair yenilikçi çözüm aramalarına devam edileceği belirtildi.

THY’DEN MÜTHİŞ TASARRUF

Yorumlar

keyf ~ 16 yıl önce
Vay be şu havanın temizliğine bak,nekeyf be,cüzdanda daha kalın artık ooh yemede yanında yat.Soğlasın izocam pardon THY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000