01 Ağustos 2008, Cuma 11:35:26

THY’DEN DERİN DARBE!

Türk Hava Yolları (THY), bugünden itibaren acenteleri zor durumu bırakacak bir uygulamaya imza attı. Acenteler, THY’nin başlattığı uygulamadan dolayı endişeli!
  • Yillardir beri Acentalar besledi sizi, Pas bilet vermek önemli degil, ama bu yapilan cok büyük bir terbiyesizlik, nice acentalar bu sektörden hele hele THY yi satarak evini gecindiriyor. senelerdir beri beslendiniz THY simdi ise sizleri besliyeni sirtindan vuruyorsunuz, bumu Müslümanlik?? siz kendi cebinizi düsünün ancak!!!!
  • bu yapilan uygulama yeni bisey degil ki. 1 ocaktan beri uygulanan bir hadise. anlasilan birileri yine ortaligi karistirmak, milleti galeyana getirmek istiyor.
  • rezillik bu ya.türkiye genelinde merkez ofisleri kapanıyor diye acentaları zor duruma düşürmek kendilerine çıkar mı sağlayacak.bu durumda öyle görünüyor...
  • Bindiği dalı kesmekten başka birşey değil bu.Sen acentelere bilet sattırmak için uğraş, binbir dereden su getirt sonra kendin daha ucuza sat.Tekelciliğin,haksız rekabetin daniskası bu.
  • Yorumunuz...thy acentelerin thy için var oldugu gercegını unutuyor thy acentelerı tepkisini gün belirliyerek o gün hiç thy bileti satmıyarak alabilir bakalım türkiye de kaç tane internet bileti satılacak

Türk Hava Yolları, kendi internet sitesi üzerinden yapılacak satışlarda yolcularına sunduğu fiyatlarda bugünden itibaren kolaylık sağlayacağını duyurdu.

THY, web sitesinden yapılacak tüm iç hat ve Türkiye çıkışlı dış hat biletlemelerde bilet başına tahsil edilecek “Biletleme Hizmet Bedeli” seviyelerini yurtiçi uçuşlarda ekonomi sınıfı için 10 YTL business class için 15 YTL, kısa ve orta menzilli dış hat uçuşlarında ekonomi sınıfı için 15 Euro business class için 20 Euro, uzun menzilli dış hat uçuşlarında ise ekonomi sınıfı için 20 Euro business Class için 30 Euro olarak açıkladı.

Türk Hava Yolları tarafından alınan bu kararın ardından THY bileti satan acentelerin endişeli olduğu belirtiliyor. THY’nin hizmete soktuğu bu uygulamanın ardından özel havayolu şirketlerinin de aynı yolu izleyeceğini düşünen acente sahipleri, “Bu iş bu şekilde devam ederse biz ekmek yiyemez hale geliriz. THY bu uygulamayla acentelere darbe vurmaktadır” şeklinde konuşuyor.

Acentelerin THY tarafından alınan bu karar sonrası nasıl bir yol izleyeceği hem turizm hem de havacılık sektöründe merak konusu oldu.

©AirportHaber.com

THY’DEN DERİN DARBE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Yazik ~ 16 yıl önce
Yillardir beri Acentalar besledi sizi, Pas bilet vermek önemli degil, ama bu yapilan cok büyük bir terbiyesizlik, nice acentalar bu sektörden hele hele THY yi satarak evini gecindiriyor. senelerdir beri beslendiniz THY simdi ise sizleri besliyeni sirtindan vuruyorsunuz, bumu Müslümanlik?? siz kendi cebinizi düsünün ancak!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyzt ~ 16 yıl önce
bu yapilan uygulama yeni bisey degil ki. 1 ocaktan beri uygulanan bir hadise. anlasilan birileri yine ortaligi karistirmak, milleti galeyana getirmek istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEDUCTOR ~ 16 yıl önce
rezillik bu ya.türkiye genelinde merkez ofisleri kapanıyor diye acentaları zor duruma düşürmek kendilerine çıkar mı sağlayacak.bu durumda öyle görünüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pentatonic ~ 16 yıl önce
Bindiği dalı kesmekten başka birşey değil bu.Sen acentelere bilet sattırmak için uğraş, binbir dereden su getirt sonra kendin daha ucuza sat.Tekelciliğin,haksız rekabetin daniskası bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ACENTA ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...thy acentelerin thy için var oldugu gercegını unutuyor thy acentelerı tepkisini gün belirliyerek o gün hiç thy bileti satmıyarak alabilir bakalım türkiye de kaç tane internet bileti satılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000