03 Mayıs 2009, Pazar 11:03:22

THY’de tarihi gün

Türk Havayolları yarın tarihi günlerinden birini daha yaşayacak. THY olağan genel kurulu yarın yapılacak. Peki, genel kurulda yönetim değişecek mi?
  • Temel ile Candan hiç korkmasın. Nasıl olsa torpilliler. Amsterdam'da uçak düşmüş hiç önemli değil onlar için. Hadi bir deve kesin şimdi. 9 insan öldü, hala koltuğunuzdasınız ya. Ama deve dilini ben isterim. Deve büyük olsun. Paradan kaçınmayın. Nede olsa Devletin parası.
  • Aslında İbrahim kaptan çok mükemel birisidir(!!!) . Hiç bir zaman kendi kendine karar vermez. Birçok AKP milletvekili ile yakınlığı vardır. Dolayısıyla pilotlarımız için bulunmaz bir nimettir.
  • Aslında ilk gitmesi gerekenlerden biri işallah gider diyodum ama neyse bir dahaki sefere işallah thy yi sadece tuttugunu koparan ,masaya yumrugunu vurmasını bılen yonetıcılerle bır yere getırebılır koltugundan alınma korkusundan yalakalık yapanlarla degıl
  • Acaba çarşıda asker kökenli pilotlara karşı mı ?
  • bence de bir surpriz olacak.. ben TK ve CK'nin ayni gorevlerinde kalacagini, HT'nin gidecegini tahmin ediyorum.. TK'nin kalmasi THY'nin basarisinin devam etmesi icin onemli, cunku kendisi cok yonlu dusunebilen ve caliskan, alcakgonullu ve zeki bir yonetici..
  • yönetim iyi gidiyo ,böyle devam inş..lalede iyi gidiyo,onada bi hademelik verirler artık alanda..yola devam,yemeye devam
  • Genel Kurulda mutlaka bir sürpriz çıkacaktır emin olun mutlaka...
  • THY OCAK-ŞUBAT-MART 2009 VERGİ SONRASI BİLANÇO ZARARMIŞ.BİLANÇOYU DÜZELTMEK İÇİN GÜZELİM A310 LARI SATIYOR OLMASINLAR?
  • Ali Kıdık bey başlık atarken, çok dikkatli davranır. Bu sitede daha önceki Genel Kurullar için hiç "tarihi gün" lafzını kullanmamıştı. Şimdi böyle dediğine göre, yarın yönetimde önemli bir şeyler bekliyor olmalı.
  • Şaşırmaya gerek yok. sadece rakamları takip edin anlarsınız.

Türk Havayolları genel kurulu yarın Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda yapılacak. Alışık olunduğu gibi genel kurul bu kez nisan ayında yapılmadı. Kulislerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bakanlar kurulunu yenileyecek olmasından dolayı genel kurulun Mayıs ayına ertelendiği konuşulurken, Maliye Bakanı’nın değişmesi THY yönetimine de yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor. Maliye Bakanlığı’na Kemal Unakıtan yerine Mehmet Şimşek getirildi.

 

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre son dakika değişikliği olmazsa THY yönetimi aynen devam edecek. THY’nin yönetim kurulu, Dr. Candan Karlıtekin, Hamdi Topçu, Doç. Dr. Temel Kotil, Orhan Birdal, Prof. Dr. Cemal Şanlı, Muzaffer Akpınar, Mehmet Büyükekşi, İsmail Gerçek, Naci Ağbal ve Prof. Dr. Ateş Vuran’dan oluşuyor.

 

Yarın yapılacak olan genel kurulda THY Yönetim Kurulu’nun icraatları gözden geçirilerek ibra edilmesi bekleniyor.

AirportHaber

 

THY’de tarihi gün

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 15 yıl önce
Temel ile Candan hiç korkmasın. Nasıl olsa torpilliler. Amsterdam'da uçak düşmüş hiç önemli değil onlar için. Hadi bir deve kesin şimdi. 9 insan öldü, hala koltuğunuzdasınız ya. Ama deve dilini ben isterim. Deve büyük olsun. Paradan kaçınmayın. Nede olsa Devletin parası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aslında İbrahim kaptan çok mükemel birisidir(!!!) . Hiç bir zaman kendi kendine karar vermez. Birçok AKP milletvekili ile yakınlığı vardır. Dolayısıyla pilotlarımız için bulunmaz bir nimettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aslında ilk gitmesi gerekenlerden biri işallah gider diyodum ama neyse bir dahaki sefere işallah thy yi sadece tuttugunu koparan ,masaya yumrugunu vurmasını bılen yonetıcılerle bır yere getırebılır koltugundan alınma korkusundan yalakalık yapanlarla degıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba çarşıda asker kökenli pilotlara karşı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence de bir surpriz olacak.. ben TK ve CK'nin ayni gorevlerinde kalacagini, HT'nin gidecegini tahmin ediyorum.. TK'nin kalmasi THY'nin basarisinin devam etmesi icin onemli, cunku kendisi cok yonlu dusunebilen ve caliskan, alcakgonullu ve zeki bir yonetici..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yönetim iyi gidiyo ,böyle devam inş..lalede iyi gidiyo,onada bi hademelik verirler artık alanda..yola devam,yemeye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Genel Kurulda mutlaka bir sürpriz çıkacaktır emin olun mutlaka...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY OCAK-ŞUBAT-MART 2009 VERGİ SONRASI BİLANÇO ZARARMIŞ.BİLANÇOYU DÜZELTMEK İÇİN GÜZELİM A310 LARI SATIYOR OLMASINLAR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ali Kıdık bey başlık atarken, çok dikkatli davranır. Bu sitede daha önceki Genel Kurullar için hiç "tarihi gün" lafzını kullanmamıştı. Şimdi böyle dediğine göre, yarın yönetimde önemli bir şeyler bekliyor olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şaşırmaya gerek yok. sadece rakamları takip edin anlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000