09 Haziran 2008, Pazartesi 16:32:34

THY’DE ŞOK GELİŞME

Türk Havayollarında çok önemli bir başkan görevinden alındı. Peki, kim neden görevden alındı?
  • yola devam ediyorlar galiba
  • İşini bu kadar düzgün yapan, mütevazı, samimi, menfaatine çalışmayan bir insan neden? THY için varlığı bir değer idi. Yokluğu ciddi bir kayıp oldu. Üzgünüz.
  • Hamdi Irmak gibi gerçekten hiç bir kaprisi olmayan, kısa zamanda kendini herkese sevdiren birinin bu şekilde ayrılmasına çok üzüldüm. Herşey gönlünce olsun başkan...
  • Basariya susamis sirketler vardir.basari icin yapamiyacaklari yoktur.ama THY basaridan uzak durmak icin basarinin,sevilmenin,dostlugu ve ekip ruhunu cevresine asilayan baskanini gorevden almasina anlam veremedim.su bir gercektir.BU SARKI BURADA BITMEZ.
  • THY nin kaybi. Diplomasi yi cok iyi bilen, personeli ile cok iyi iliskisi olan bir baskan in gitmesi, Hamdi Bey e degil THY ye bir kayip. Iyi adamlarimizi neden gonderiyoruz anlayamiyorum.
  • Bazi anlar vardir ki sadece dostlugunuzu bildirmeniz gerekir.. hicbirsey yapamasiniz da.. iste oyle bir an.. ustad!.. bu da gecer Ya Hu!!!
  • Çok değerli bir insandı. Neden görevden alındı bilmiyorum ancak görevini hakkıyla yapan bir yönetici idi çok üzüldüm.

Türk Hava Yolları Halkla İlişkiler başkanı Hamdi Irmak sürpriz bir kararla görevinden alındı. 

 

Türk Hava Yolları’nda üst düzey görevden almalar sürüyor. Yer İşletme Başkanı Server Aydın ve Teknik A.Ş Mühendislik Başkanı Kemal Yılıkçı’nın ardından THY’de beklenmeyen bir ismin daha görevine son verildi.

 

Yönetim Kurulu kararıyla THY Halkla İlişkiler Başkanı Hamdi Irmak, görevinden alındı.  Teleksle duyurulan görevden alma kurum içinde şaşkınlıkla karşılandı. İslam Kalkınma Bankası’nda uzun yıllar görev yapan Irmak, 2005’ten bu yana THY Halkla İlişkiler Başkanı olarak görev yapıyordu.

Hamdi Irmak'ın yerine THY Genel Sekreteri Zeki Çukur vekaleten getirildi. Hamdi Irmak Türk Havayollarının 35 milyon dolarlık reklam bütçesinin başında idi.

 

 

THY’DE ŞOK GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
yola devam ediyorlar galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST ~ 16 yıl önce
İşini bu kadar düzgün yapan, mütevazı, samimi, menfaatine çalışmayan bir insan neden? THY için varlığı bir değer idi. Yokluğu ciddi bir kayıp oldu. Üzgünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
redkit ~ 16 yıl önce
Hamdi Irmak gibi gerçekten hiç bir kaprisi olmayan, kısa zamanda kendini herkese sevdiren birinin bu şekilde ayrılmasına çok üzüldüm. Herşey gönlünce olsun başkan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhtar ~ 16 yıl önce
Basariya susamis sirketler vardir.basari icin yapamiyacaklari yoktur.ama THY basaridan uzak durmak icin basarinin,sevilmenin,dostlugu ve ekip ruhunu cevresine asilayan baskanini gorevden almasina anlam veremedim.su bir gercektir.BU SARKI BURADA BITMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 16 yıl önce
THY nin kaybi. Diplomasi yi cok iyi bilen, personeli ile cok iyi iliskisi olan bir baskan in gitmesi, Hamdi Bey e degil THY ye bir kayip. Iyi adamlarimizi neden gonderiyoruz anlayamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sultan68 ~ 16 yıl önce
Bazi anlar vardir ki sadece dostlugunuzu bildirmeniz gerekir.. hicbirsey yapamasiniz da.. iste oyle bir an.. ustad!.. bu da gecer Ya Hu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 16 yıl önce
Çok değerli bir insandı. Neden görevden alındı bilmiyorum ancak görevini hakkıyla yapan bir yönetici idi çok üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000