21 Mart 2010, Pazar 15:02:58

THY ZORUNLU İNİŞ YAPTI (GÜNCELLENDİ)

Zürih'ten kalkan THY uçağı havalandıktan kısa bir süre sonra geri dönerek acil iniş yaptı.
  • yaşanan sorunları uğur cebeciye yapmakla gerçekten çok doğru bir iş yaptın ama o sadece kendine yontabileceği problemleri gün yüzüne çıkarır. yani adam senin yaşamış olduğun sorundan pass alamaz. pariste tatil yapamaz. bunların kokusu varsa sonuna kadar gider ama.
  • F/O ya kumanda vermeden uçan 10-15 lik şirketlerden adamlar konuşmasın burada biz herkesi biliriz
  • Arkadasim, olaya duygusal bakiyorsun. THY adinda Turk geciyor diye korumamiz gereken bir sirket degil. Turk Petrol'e de ayni ihtimami, anlayisi, toleransi gostermek lazim o zaman. THY ile uzun hatlarda hic uctun mu bilmiyorum. Yasadigim cok ciddi bir sikinti neticesinde ben sikayetlerimi THY'ye, Sn.Temel Kotil'e, iceride calisan bildigim herkese gonderdim; sonuc alamadim. Sonra sirasiyla StarAlliance, Ugur Cebeci vs herkese gonderdim. Sonuc degisti mi? Hayir. THY beni kaybetti sonucta. Sn. Kotil, sikayet eden musteri bizim icin iyidir (kaynak:http://bit.ly/ccQIJK) demisti, o da balon cikti. Turkler hic savas kaybetmedi, hep icten coktu. THY de gelistirsin kendini cokmesin. Sen THY kendini Turk mu goruyor saniyordun yoksa?
  • parayla bir baltaya sap olamayacak tipler pilot olmaya ve thy e gırmeye devam ettıkce daha cooookk sey duyacagız
  • pusuda bekleyen akbabalar gibi saldırın hemen birşey yaşanmasın. yok uçmazmış yok uçurmazmış ne diyeyim ki ben böyle insanlara soludukları oksijen içeride ne yapıyorsa artık bu arada içhattada lufthansa ile uçuyodur eminim:)
  • dünyada kendi ülkesini kötüleyen,karalayan bizden başka millet varmıdır.işte bunlardan birisi GEÇMİŞ OLSUN denen arkadaş.sen thy yi her yerde kötülesen yada yada staralliance ye şikayet etsen ne yazar.starallinace deki şikayetini okuyan kişinin senin için aklından geçenleri tahmin ediyorum.atatürk demişki türkün türkden başka dostu yok.lakin bu yorumları okuyunca üzülüyorom.yani türkün türkden başka düşmanı yoktur galiba.kartepeli ismail
  • Oncelikle gecmis olsun, kaptan insiyatifini kullanip bir karar almis ve uygulamis. Bir yolcu olarak, bana dogru bir karar alinmis ve yolcu guvenligine en ust duzeyde onem verilmis gibi gorunuyor. B738 diger havayollarinda da kullaniliyor, ayni problem herhangi bir havayolunda da olabilirdi diye dusunuyorum. Bununla beraber, THY'yi hic tutmam, surekli heryerde olumsuz yorum yazarim, THY'yi StarAlliance dahil her yere sikayet ederim, THY ile ucmam, yakinlarimi da ucurmam. O is baska, bu is baska.
  • arkadaşlar thy den kuyruk acısı olan herkes her fırsatta olumsuz yorum yapıyor ama biraz insaf lütfen. ben başka şirkette aynı tip uçakla uçuyorum kaptan olarak maelesef B-738 lerde tailstrike ara sıra olabilecek bir olaydır bazı sebeplerini bir arkadaşımız açıklamış,thy deki kaptan arkadaşımız en doğru şekilde karar vererek geri dönüp checklerini yaptırmış ekibe geçmiş olsun.
  • İşte övündüğünüz THY nin Türk pilotu... Övünün....
  • 100 kez yazdım 101. kez yine yazıyorum, THY'ye laf atanlar ya şirkete başvurup alınmayanlar, ya da atılanlar... bu kadar basit.. kaderinize razı olun..

İsviçre'nin Zürih kentinden kalkan 1908 sefer sayılı THY uçağı avalandıktan kısa bir süre sonra geri dönerek acil iniş yaptı.

İtfaiye ve ambulanslar iniş esnasında önlem alırken uçağın kuyruk problemi nedeniyle acil iniş yaptığı belirtildi.

Uçakta bekletilen yolcularla uçak personeli arasında kavga çıktığı da gelen bilgiler arasında...

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre uçağın kalkış yaptığı sırada kuyruk sürtmesi yaşadığı belirtildi. Kaptan pilotun tedbiren geri dönüş yaparak uçağı kontrol ettirdiği öğrenildi. Boeing 737-800 tipi uçak Zürih'e indikten sonra teknisyenler tarafından kontrol edildi. Herhangi bir sorun olmadığı görülünce İstanbul'a gelmek üzere yeniden havalandığı ifade edildi. Türk Havayolları uçağın içinde herhangi bir kavga yada olumsuz hadise yaşanmadığını açıkladı.
THY ZORUNLU İNİŞ YAPTI (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
yaşanan sorunları uğur cebeciye yapmakla gerçekten çok doğru bir iş yaptın ama o sadece kendine yontabileceği problemleri gün yüzüne çıkarır. yani adam senin yaşamış olduğun sorundan pass alamaz. pariste tatil yapamaz. bunların kokusu varsa sonuna kadar gider ama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
F/O ya kumanda vermeden uçan 10-15 lik şirketlerden adamlar konuşmasın burada biz herkesi biliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadasim, olaya duygusal bakiyorsun. THY adinda Turk geciyor diye korumamiz gereken bir sirket degil. Turk Petrol'e de ayni ihtimami, anlayisi, toleransi gostermek lazim o zaman. THY ile uzun hatlarda hic uctun mu bilmiyorum. Yasadigim cok ciddi bir sikinti neticesinde ben sikayetlerimi THY'ye, Sn.Temel Kotil'e, iceride calisan bildigim herkese gonderdim; sonuc alamadim. Sonra sirasiyla StarAlliance, Ugur Cebeci vs herkese gonderdim. Sonuc degisti mi? Hayir. THY beni kaybetti sonucta. Sn. Kotil, sikayet eden musteri bizim icin iyidir (kaynak:http://bit.ly/ccQIJK) demisti, o da balon cikti. Turkler hic savas kaybetmedi, hep icten coktu. THY de gelistirsin kendini cokmesin. Sen THY kendini Turk mu goruyor saniyordun yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
parayla bir baltaya sap olamayacak tipler pilot olmaya ve thy e gırmeye devam ettıkce daha cooookk sey duyacagız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pusuda bekleyen akbabalar gibi saldırın hemen birşey yaşanmasın. yok uçmazmış yok uçurmazmış ne diyeyim ki ben böyle insanlara soludukları oksijen içeride ne yapıyorsa artık bu arada içhattada lufthansa ile uçuyodur eminim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dünyada kendi ülkesini kötüleyen,karalayan bizden başka millet varmıdır.işte bunlardan birisi GEÇMİŞ OLSUN denen arkadaş.sen thy yi her yerde kötülesen yada yada staralliance ye şikayet etsen ne yazar.starallinace deki şikayetini okuyan kişinin senin için aklından geçenleri tahmin ediyorum.atatürk demişki türkün türkden başka dostu yok.lakin bu yorumları okuyunca üzülüyorom.yani türkün türkden başka düşmanı yoktur galiba.kartepeli ismail

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oncelikle gecmis olsun, kaptan insiyatifini kullanip bir karar almis ve uygulamis. Bir yolcu olarak, bana dogru bir karar alinmis ve yolcu guvenligine en ust duzeyde onem verilmis gibi gorunuyor. B738 diger havayollarinda da kullaniliyor, ayni problem herhangi bir havayolunda da olabilirdi diye dusunuyorum. Bununla beraber, THY'yi hic tutmam, surekli heryerde olumsuz yorum yazarim, THY'yi StarAlliance dahil her yere sikayet ederim, THY ile ucmam, yakinlarimi da ucurmam. O is baska, bu is baska.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar thy den kuyruk acısı olan herkes her fırsatta olumsuz yorum yapıyor ama biraz insaf lütfen. ben başka şirkette aynı tip uçakla uçuyorum kaptan olarak maelesef B-738 lerde tailstrike ara sıra olabilecek bir olaydır bazı sebeplerini bir arkadaşımız açıklamış,thy deki kaptan arkadaşımız en doğru şekilde karar vererek geri dönüp checklerini yaptırmış ekibe geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşte övündüğünüz THY nin Türk pilotu... Övünün....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
100 kez yazdım 101. kez yine yazıyorum, THY'ye laf atanlar ya şirkete başvurup alınmayanlar, ya da atılanlar... bu kadar basit.. kaderinize razı olun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000