05 Ekim 2009, Pazartesi 08:28:22

THY yüzleri güldürüyor

AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır, THY"nin Moskova ile başlayan ve yenileriyle genişletmesi ile Antalya’ya yönelik tarifeli seferlerin, bu üç ülkeden hem yüksek gelir grubu turistlerin gelmesine hem de turizmin 12 aya yayılmasına fırsat sağlayacağını söyledi...
  • şu 500 saate de bir çare bulda bizleride güldür

Antalya’nın THY’den uzun süreden beri talep ettiği direkt seferler başladı. THY, bu yılın başında Moskova ile başlattığı Antalya’ya direkt seferlere Avrupa’nın üç kentini daha ekledi.

THY 2 Ekim’de Paris’e, 3 Ekim’de de Düsseldorf ve Stckholm’ başlattığı direkt seferleri sektörde memnuniyet yarattı. AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır, THY 'nın Antalya’dan  Paris, Stockholm ve Düsseldorf’a direkt tarifeli seferlere başlamasından sektörün memnuniyet duyduğunu söyledi.

Sururi Çorabatır, THY"nin Moskova ile başlayan ve yenileriyle genişleyecek Antalya’ya yönelik tarifeli seferlerin, bu üç ülkeden hem yüksek gelir grubu turistlerin gelmesine hem de turizmin 12 aya yayılmasına fırsat sağlayacağını belirterek, “Antalya ve çevresi, golf, kongre, sağlık ve spor turizmine yönelik önemli potansiyele sahiptir.

Yeni tarifeli seferler bu potansiyelin değerlendirilmesine ve Antalya ve çevresinin ticari olarak daha fazla gelir olanağı elde etmesine katkı sağlayacaktır” dedi.

Sururi Çorabatır, THY"nin diğer ülkelerle de tarifeli seferleri başlatmasının hem bölgesel hem de ulusal çıkarları artıracağını söyledi.

THY Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya da, yaptığı açıklamada, Paris ve Düsseldorf'a haftada iki, Stockholm'e ise haftada bir sefer düzenleyeceklerini belirtti.
Sivrikaya, hedeflerinin Avrupa'nın gelir seviyesi yüksek turistlerini Antalya'ya getirmek olduğunu kaydetti.

THY yüzleri güldürüyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
şu 500 saate de bir çare bulda bizleride güldür

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000