05 Şubat 2017, Pazar 10:25:39

THY yüzde 86 zamanında kalkış yaptı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Cumartesi gününe ilişkin THY'nin performans özetini Twitter hesabından paylaştı.
  • Thy nin gordugu en basarisiz genel mudur
  • Zarar ustune zarar hala paralari sacma sapan reklamlara yatirin! Aldiginiz butun odulleri.doco sayesinde aldiniz! Doco da gidiyor Bundan sonra odulleri alirsiniz!sizin kar etme anlayisiniz zararda hmn isci cikarmak!kendi maaslari dusursenize! Yermi!? Sizde o koltuklardan kalkacaksiniz!ve aldiginiz beddualar sayesinde cok guzel bir yasam yasayacaksiniz!
  • Yorum höööö anladın sen onu
  • Bilocan bi sus yaa.Misafir mi,Müşteri mi ?. Kar'da gördük(iyiki KAR'da yağmadı IST'a) Misafirlerinizin halini ? Hizmet anlayınıza ben....... Yalakaların neye göre Bilgi verdiyse artık..
  • Cok guzel bir badem biyik ornegi bu arkadas...
  • Ne güzel madem böyle performans var erken kapama primleri ödenir inşallah Tgs ye
  • Şirket batıyor ! Uçak sayılarınız azaldı ne bekliyordun ki sevgili Bilal ? Geçen yılki konma ile bu yıl ki arasındaki farkıda bi tweet lesene :)
  • Baba boşver zamanında kalkışı. Kış tarifesi, tatil matil yok, iptal seferlerde vardır. Ee az uçakla olur tabi. Marifet bu değil. Sen paradan haber ver. Zarar ne alemde?
  • Bu başarı TGS'nin.
  • Allasen tipe bak,kravata bak,çalıştığı kuruma bak

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Cumartesi gününe ilişkin THY'nin performans özetini Twitter hesabından paylaştı.

Türk Hava Yolları, dün yaptığı seferler ile birlikte 162 bin yolcuyta hizmet verdiğini söyledi. Ekşi, THY'nin toplam 1,159 sefer gerçekleştirdiğini belirtirken, zamanında kalkış oranının da yüzde 86 olduğunu ifade etti.

THY yüzde 86 zamanında kalkış yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Burcu ~ 7 yıl önce
Thy nin gordugu en basarisiz genel mudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Zarar ustune zarar hala paralari sacma sapan reklamlara yatirin! Aldiginiz butun odulleri.doco sayesinde aldiniz! Doco da gidiyor Bundan sonra odulleri alirsiniz!sizin kar etme anlayisiniz zararda hmn isci cikarmak!kendi maaslari dusursenize! Yermi!? Sizde o koltuklardan kalkacaksiniz!ve aldiginiz beddualar sayesinde cok guzel bir yasam yasayacaksiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Yorum höööö anladın sen onu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ?? ~ 7 yıl önce
Bilocan bi sus yaa.Misafir mi,Müşteri mi ?. Kar'da gördük(iyiki KAR'da yağmadı IST'a) Misafirlerinizin halini ? Hizmet anlayınıza ben....... Yalakaların neye göre Bilgi verdiyse artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calamity ~ 7 yıl önce
Cok guzel bir badem biyik ornegi bu arkadas...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ltba ~ 7 yıl önce
Ne güzel madem böyle performans var erken kapama primleri ödenir inşallah Tgs ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnch ~ 7 yıl önce
Şirket batıyor ! Uçak sayılarınız azaldı ne bekliyordun ki sevgili Bilal ? Geçen yılki konma ile bu yıl ki arasındaki farkıda bi tweet lesene :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen paradan haber ver ~ 7 yıl önce
Baba boşver zamanında kalkışı. Kış tarifesi, tatil matil yok, iptal seferlerde vardır. Ee az uçakla olur tabi. Marifet bu değil. Sen paradan haber ver. Zarar ne alemde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyaretci ~ 7 yıl önce
Bu başarı TGS'nin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kravat ~ 7 yıl önce
Allasen tipe bak,kravata bak,çalıştığı kuruma bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000