11 Ekim 2013, Cuma 10:18:11

THY YÜKSEKTEN UÇUYOR!

Türk Hava Yolları, Ocak-Eylül dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı, bir önceki yıla göre ciddi bir artış kaydedildi...
  • elin oglu anlamis biseyler..
  • herseye itiraz herseye muhalefet sukur edin diyecegine thy ni yonetenleri neden sorgulamiyorsun??? bunun muhalefetle ne ilgisi var??? yanlis olan seylere tepki vermeyelim mi??? sizler gibi sukur deyip biat mi edelim??? bilmem kac tane ucagimiz var bilmem nereye ucuyoruz diye hava atacaklarina personeline deger versinler !!! bu onlarin ayibidir tepki verenlerin degil!!! thy yoneticileri kasibeyaz'da bilmem hangi luks restorantta yemek yerken son model makam arabalarina binerken personele verilen yemekler kotuyse servisler rezaletse ne yapsin millet sizin gibi yalakalarin yaptigi gibi sukur mu desin??? herkes sizin gibi koyun mu???
  • Bayram hediyesi kahveler geldiiiiiiiii:) ; bir kahvenin kırk yıllık hatırı vardır demişler :D gecmis olsun Habomcu dostlarım
  • Ankara Esenboğa Hava Alanında THY de çalışanlara bakarsanız ya Karadenizli uzun burunlu yada Trabzon spor rozetli. Adam kayırma şirketi Topçu Hava Yolları
  • THY yüksekten uçuyor diyenler gelsinler şimdi kargo terminaline rezilliği görsünler!!! Her bayram öncesi aynı kepazelikler!!! Trafik arapsaçı, yıllardır sadece tek giriş çıkış var ve genişletilmiyor,kamyonlar,tırlar dönemiyorlar, kargoları bırakan kamyonlar aynı yoldan geri dönüp çıkıyorlar yani giriş de çıkış da aynı yoldan ortada bir tane trafik polisi yok millet gırtlak gırtlağa kimsenin umurunda değil !!! Bir yetkili bu rezaleti görmüyor mu? Gümrük tarafından bir çıkış yolu yapmak çok mu zor??? Yağcılar,yalakalar trafik ve giriş,çıkış rezilliklerini thy nin ve türkiye'nin gelişmişlik,zenginlik,ticaretinin artması vs ile değerlendirirler şimdi!!!!!!!!
  • geçtim torpili,hemşehriciliği,şunu bunu daha çalışanına doğru düzgün yemek veremeyen ve servisleri rezalet olan bir şirket yüksekten uçsa ne olur uçmasa ne????
  • Palacılar yine kabuklarına çekildi,işlerine gelmez bu büyüme rakamları:))) Her türlü karalama kampanyasına rağmen THY'nin inanılmaz yükselişi sürüyor. Eeee bölgesel şirket iken GLOBAL bir Dünya markası olmayı hayal dahi edemezlerdi,çünkü vizyonları yok. AYÇIN Efendi'nin derdi işçi hakkı vs değil bu yükselişten nasıl daha fazla nemalanırımın derdinde.
  • Hepsi thy çalışanları sayesinde. Yönetim çalışanların sırtından para yemekle meşgul. Kar payını bile yalnız kendileri aldı. Şimdi de sendika işlerine daldılar. Orada para kokusu aldılar heralde.
  • helal olsun size daa ne diyelim, türkiyenin tek markası

Türk Hava Yollar A.O. tarafıdnan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şu şekilde:

Ortaklığımızın Ocak - Eylül 2013 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir:

* Ocak-Eylül 2012 döneminde 29.2 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2013 yılının aynı döneminde %24.1 artışla 36.2 milyon'a ulaşmıştır. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda %24.5, dış hatlarda %23.8 oranındadır.
* Dış Hatlar Business/Comfort Class yolcu sayısı ve Dıştan Dışa  Transfer Yolcu sayılarında da Ocak-Eylül 2012 dönemine kıyasla %24.2 ve %29.1 artış sağlanmıştır.
* Yolcu doluluk oranı 1.8 puan artışla %79,8 olarak gerçekleşmiştir.
* Toplam Arz edilen Koltuk Km (AKK), Ocak-Eylül 2012 döneminde 71.1 milyar iken, 2013 yılının aynı döneminde %21.1 artarak 86.1 milyar'a ulaşmıştır. AKK artışı iç hat uçuşlarda %25.9, dış hat uçuşlarda %20.5 oranındadır.
* Ücretli Yolcu Km (ÜYK), Ocak-Eylül 2012 döneminde 55.4 milyar iken, 2013 yılının aynı döneminde %24 artarak 68.7 milyar'a ulaşmıştır. ÜYK artışı iç hat uçuşlarda %27.3, dış hat uçuşlarda %23.5 oranındadır.
* Konma Sayısı, Ocak-Eylül 2012 döneminde 224.350 iken, 2013 yılının aynı döneminde %22.4 artışla 274.537'ye,
* Uçulan nokta sayısı, Ocak-Eylül 2012 döneminde 202 iken, 2013 yılının aynı döneminde %18.3 artışla 239'a,
* Kargo-Posta, Ocak-Eylül 2012 döneminde 345.713 ton iken, 2013 yılının aynı döneminde %17.7 artışla 407.011 ton'a,

yükselmiştir.

THY YÜKSEKTEN UÇUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

best in europe ~ 10 yıl önce
elin oglu anlamis biseyler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yagcilara !!! ~ 10 yıl önce
herseye itiraz herseye muhalefet sukur edin diyecegine thy ni yonetenleri neden sorgulamiyorsun??? bunun muhalefetle ne ilgisi var??? yanlis olan seylere tepki vermeyelim mi??? sizler gibi sukur deyip biat mi edelim??? bilmem kac tane ucagimiz var bilmem nereye ucuyoruz diye hava atacaklarina personeline deger versinler !!! bu onlarin ayibidir tepki verenlerin degil!!! thy yoneticileri kasibeyaz'da bilmem hangi luks restorantta yemek yerken son model makam arabalarina binerken personele verilen yemekler kotuyse servisler rezaletse ne yapsin millet sizin gibi yalakalarin yaptigi gibi sukur mu desin??? herkes sizin gibi koyun mu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bayram hediyesi kahveler geldiiiiiiiii:) ; bir kahvenin kırk yıllık hatırı vardır demişler :D gecmis olsun Habomcu dostlarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ankara Esenboğa Hava Alanında THY de çalışanlara bakarsanız ya Karadenizli uzun burunlu yada Trabzon spor rozetli. Adam kayırma şirketi Topçu Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kargonun hali !! ~ 10 yıl önce
THY yüksekten uçuyor diyenler gelsinler şimdi kargo terminaline rezilliği görsünler!!! Her bayram öncesi aynı kepazelikler!!! Trafik arapsaçı, yıllardır sadece tek giriş çıkış var ve genişletilmiyor,kamyonlar,tırlar dönemiyorlar, kargoları bırakan kamyonlar aynı yoldan geri dönüp çıkıyorlar yani giriş de çıkış da aynı yoldan ortada bir tane trafik polisi yok millet gırtlak gırtlağa kimsenin umurunda değil !!! Bir yetkili bu rezaleti görmüyor mu? Gümrük tarafından bir çıkış yolu yapmak çok mu zor??? Yağcılar,yalakalar trafik ve giriş,çıkış rezilliklerini thy nin ve türkiye'nin gelişmişlik,zenginlik,ticaretinin artması vs ile değerlendirirler şimdi!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!!!! ~ 10 yıl önce
geçtim torpili,hemşehriciliği,şunu bunu daha çalışanına doğru düzgün yemek veremeyen ve servisleri rezalet olan bir şirket yüksekten uçsa ne olur uçmasa ne????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 10 yıl önce
her şeye itiraz herşeye muhalefet şükür etmesini ne zaman öğreneceksiniz?
Back2rhytme ~ 10 yıl önce
Palacılar yine kabuklarına çekildi,işlerine gelmez bu büyüme rakamları:))) Her türlü karalama kampanyasına rağmen THY'nin inanılmaz yükselişi sürüyor. Eeee bölgesel şirket iken GLOBAL bir Dünya markası olmayı hayal dahi edemezlerdi,çünkü vizyonları yok. AYÇIN Efendi'nin derdi işçi hakkı vs değil bu yükselişten nasıl daha fazla nemalanırımın derdinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hepsi thy çalışanları sayesinde. Yönetim çalışanların sırtından para yemekle meşgul. Kar payını bile yalnız kendileri aldı. Şimdi de sendika işlerine daldılar. Orada para kokusu aldılar heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 10 yıl önce
helal olsun size daa ne diyelim, türkiyenin tek markası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
Helal olsun diyorum bende ancak THY Turkiyenin tek markasi degil. Diger TC uyruklu sirketlere haksizlik etmeyiniz lutfen
???? ~ 10 yıl önce
Diğer markalar Paupa Yeni Gine markası mı? THY evet Türkiye'nin en ünlü markası ama onun dışında dünyada iş yapan birçok markamız var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000